• Etusivu
  • Rakentaminen

Koti elämäntilanteen mukaan – Verso on käytännöllinen vaihtoehto

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Kastelli-Talot Oy
Päivitetty 16.01.2024
202111_73398.jpg

Haaveiletko unelmatalosta, mutta tontin koko vaikuttaa haastavalta? Uusissa Verso-kodeissa on yläkertavaraus, jolloin kotia voidaan kasvattaa nerokkaasti eri elämänvaihetarpeiden mukaan. Versosta saa myös oivallisen kakkoskodin tai loma-asunnon.

Kastelli on jo vuosikymmenten ajan ollut vastuullinen ja turvallinen kumppani elämän tärkeimmälle kotimatkalle. Kastellin talomallit tarjoavat tasokasta arkkitehtuuria laadukkailla materiaaleilla ja mikä parasta, malleja löytyy ihan jokaisen budjettiin sopivasti. Kastellin kaikki talomallit ovat saatavilla joko esitetyllä pohjaratkaisulla tai muunneltuna sellaiseksi kuin sinä itse haluat, valitsit sitten 1-, 1½- tai 2-kerroksisen ratkaisun.

Verso 84/103 on kompakti tilaihme kahdellamakuuhuoneella

Pienin Verso-malli on ekologisesti suunniteltu, ja se tarjoaa nykyaikaiset arjen mukavuudet kahdessa kerroksessa – isolta tuntuva kompakti koti, joka sopii pienelle tontille tiiviisti rakennetuilla alueilla.

Verso on pelkistetty, tyylikäs ja ajaton ulkoasultaan, joten se sopii rakennettavaksi niin moderneil le uusille pientalotonteille kuin vanhempien asuinalueiden täy dennykseksi. Talon sisäänkäynti, oleskelutilat sekä isoimmat ikkunapinnat avautuvat päätyjen suuntiin.

Verso 84/103-kodin yläkerta tarjoaa kaksi mukavan kokoista makuuhuonetta sekä kodinhankkijoiden ahkerasti toivoman vaatehuoneen. Sauna, pesutilat sekä kodinhoitohuone löytyvät nekin yläkerrasta, jolloin alakertaan jää mukavan paljon avaraa oleskelu tilaa viihtymiseen, ruokailuun ja yhteiseen ajanviettoon. Alakerrassa on lisäksi wc sekä runsaasti säilytystilaa varastohuoneessa, joka toimii samalla kätevästi arkieteisenä.

Verso 100/121 – muokkaa monipuolisesti omaanmakuun sopivaksi

Verso 100/121-talomalli on kompakti kaksikerroksinen koti, jonka yläkerrasta löytyy kolme makuuhuonetta, joista saa tarvittaessa muokattua vierashuoneen tai työhuoneen elämäntilanteen mukaan. Yläkerrasta löytyy lisäksi kätevä vaatehuone sekä wc, johon mahtuu helposti myös suihku perheen aamuruuhkaa ja iltatoimia helpottamaan.

Kodin päätyyn on saatavilla iso katettu terassi, jolle katoksen rimoitus tuo mukavasti tervetullutta näkösuojaa ja yksityisyyttä tiiviisti rakennetuilla alueilla. Verso-kodin sisäänkäynti on talon päätyseinällä. Kodinhoitohuone, pesutilat ja sauna sijaitsevat käytännöllisesti alakerrassa. Viihtyisät oleskelutilat alakerran nykyaikaisella olokeittiöllä on sijoitettu kodin toisen päädyn rauhaan.

Verso 126/148 yläkerralla tai ilman

Rakastettujen rintamamiestalo jen nykyaikainen vastine kaikilla modernin asumisen herkuilla on ehdottomasti Verso 126/148. Alakerta tarjoaa avarat oleskelutilat avoimella keittiöratkaisulla. Takka on kodin lämmin sydän ja elegantti tilanjakaja.

Sauna, pesutilat ja pukeutumistilaa tarjoava kodinhoitohuone on sijoitettu talon päätyyn, josta on helppo siirtyä suojaisalle piha puolen terassille vilvoittelemaan.

Kodin neljästä makuuhuoneesta kaksi löytyy alakerrasta ja kaksi isoa yläkerrasta. Lisäksi yläkertaan on suunniteltu arkea sujuvoittamaan vaatehuone, wc sekä aulatila, johon voi sijoittaa vaikkapa rauhallisen työpisteen etätöitä, opiskelua tai lasten askarteluhetkiä varten.

Yksilöllisyyttä omilla persoonallisilla valinnoilla

Jokainen haluaa kodistaan persoonallisen, jossa oma tyyli ja elämä saavat näkyä. Kun olet löytänyt sinulle ja perheellesi sopivan talomallin, sitä on helppo muunnella toiveidesi ja tarpeidesi mukaan.

  • Pohjaratkaisun voi kääntää sivu- tai pystysuunnassa tai puolipeilata osan pohjaratkaisusta.
  • Huoneiden kokoa saa kasvatettua siirtämällä seiniä tai yhdistämällä tiloja tai vastaavasti koko taloa voidaan myös kasvattaa neliöitä lisäämällä.
  • Seiniä ja sisäkattoa voi korottaa ja ikkunoita suurentaa, lisätä tai vähentää toivomiisi suuntiin.
  • Päätä terassien sijainti ja koko ja lisää olohuoneesta ovi terassille.
  • Myös katon muodolla voi halutessaan muuttaa kodin yleisilmettä.

Lue lisää ja vertaile eri toimitusvaihtoehtoja

<p data-block-key="bbrja">Moderni Veistos-koti huokuu lämpimiä sävyjä, yksityiskohtia ja romantiikasta ammentavia vivahteita. Kuvassa Veistos 163/195. Veistos on osa alati kehittyvää Kastellin talomallistoa.</p>
Moderni Veistos-koti huokuu lämpimiä sävyjä, yksityiskohtia ja romantiikasta ammentavia vivahteita. Kuvassa Veistos 163/195. Veistos on osa alati kehittyvää Kastellin talomallistoa.
<p data-block-key="ntmex">Kastellin kaikkiin talomalleihin saa halutessaan luonnollisen puukuitueristeen. Kuvassa yhdentason Kuori 115/135, joka on myös osa Kastellin alati kehittyvää talomallistoa, kuten Veistos.</p>
Kastellin kaikkiin talomalleihin saa halutessaan luonnollisen puukuitueristeen. Kuvassa yhdentason Kuori 115/135, joka on myös osa Kastellin alati kehittyvää talomallistoa, kuten Veistos.

Oletko jo kuullut Kastellin Kolmedee-suunnittelupalvelusta?

Jokainen muuttovalmis Kastelli-koti on yhtä yksilöllinen kuin asukkaansakin, joten herätä kotiunelmasi eloon ja inspiroidu Kolmedee-suunnittelutyökalun parissa tietokoneella, tabletilla tai puhelimellasi.

Sovelluksella voit tehdä virtuaalikävelyn talomallin ympäri pyörittelemällä erityylisiä suosikkimalleja kolmiulotteisena sekä sisältä että ulkoa. Voit vapaasti kokeilla erilaisia tyyli- ja sisustusvalintoja talomallin ulko- ja sisätiloissa. Ohjelmaan on poimittu asiakkaiden yleisimpiä muokkausvalintoja, joilla pääset alkuun. Lisää muokkaus-, väri- ja sisustusvaihtoehtoja saat lähimmältä Kastelli-kauppiaalta.

Voit tallentaa valintasi yhteenvedoksi ja lähettää ne sähköpostitse itsellesi tai muille makutuomareille. Voit myös lähettää yhteenvedon valinnoistasi lähimmälle Kastelli-kauppiaalle, jolloin sinulle voidaan laskea hintatarjous elämäsi kodista. Suunnittelutyökalulla testailu ja oman räätälöidyn kotimallin tallentaminen tai lähettäminen alueesi Kastelli-kauppiaalle ei velvoita sinua mihinkään.

Tutustu asiakkaiden kokemuksiin Kastelli-talon rakentamisesta

Info

Info

Miksi Kastelli?

  • Suomen suosituin, arvostetuin ja ostetuin talomerkki
  • Markkinoiden laajin talomallisto
  • Helposti muokattavat talomallit
  • Vastuullinen rakentamispalvelu
  • Hengittävä ja ekologinen Kastelli GREEN™-puurakenne
  • Digitaalinen OmaKastelli-palvelu käytössä 24/7
  • Kastelli-rakentajan oma tukkupalvelu
  • Oma talotekniikkasuunnittelu ja toteutus
  • Taustalla vakavarainen 100-vuotias perheyhtiö
  • Hirsirakentajille oma muuttovalmis talomallisto Hirsi-Kastelli

– siksi Kastelli!

Kastelli-Talot Oy
Rakentaminen
runko
talopaketit
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

201911_61119.jpg
Löydä asumisen luksus upeasta Kuori-juhlamallistosta
Tänä vuonna Kastelli täyttää 30 vuotta – ja juhlii samalla 25:ttä vuottaan Suomen ostetuimpana talomerkkinä. Arkkitehti SAFA Eevamaria Timlin on suunnitellut Kastellin 30-vuotisjuhlamalliston, jonka kolme ensimmäistä kotia esitellään nyt.Lähtökohtana oli luoda ekologinen ja ilmeeltään kaunis talomalli, joka tarjoaisi luksusta asumiseen ja jonka voisi toteuttaa monenlaisille tonteille. Tutustu juhlavuoden upeaan Kuori-uutuusmallistoon ja toteutetaan sinunkin unelmakotisi yhdessä!
3434_152675362_20205614610.jpg
Kelpaisiko sinullekin idyllinen hirsitalo?
Kuvittele se tunne sinä hetkenä kun astut ovesta sisään uuteen taloon. Jätät kengät eteiseen ja astelet uutta lattiaa pitkin olohuonetta kohti. Seinien puumateriaalit tuoksuvat uutuuttaan ja kodin tunnelma on samalla vieras ja kuitenkin jotenkin tuttu. Istahdat sohvalle ja katselet ympärillesi, isot ikkunat päästävät luonnonvaloa huoneisiin. On kuin luonto olisi osa kotiasi ja huokaiset: "Minun uusi kotini!"Kyllä, sinun kotisi - Hirsi-Kastelli
20234_81409.jpg
Inspiroidu uusista talomalleista - tutustu vaihtoehtoihin ja tilaa omasi
Ollaanko teidänkin perheessänne jo siinä pisteessä talohaaveiden kanssa, että kuva unelmakodista loistaa jo kirkkaana mielessä ja on aika käydä läpi erilaisia talopakettivaihtoehtoja? Kastelli on ollut Suomen ostetuin talomerkki jo vuodesta 1994 lähtien. Kastelli-kotien arvostus kertoo rakentajien pitkäaikaisesta luottamuksesta sekä kestävästä tyytyväisyydestä Kastellin tuotteisiin ja palveluun. Kastellilla on satavuotiaan perheyrityksen historia ja aito intohimo tekemiseen.
202111_73398.jpg
Etkö löydä sopivaa pohjaratkaisua?
Pientä tai muunneltuaOnko mieleinen pohjaratkaisu hakusessa? Eivätkö valmiit pohjat ole aivan sitä, mitä haet? Tutustu Kastellin variaatioihin eri pohjaratkaisuista. Jos vaikka Verso 90 on muuten juuri se pohja, jonka haluaisit, mutta... Klikkaa itsesi Luonnospankkiin ja katso, minkälainen on Verso 90 muunnos.Onko haluamasi talomalli liian suuri kooltaan? Pienistä taloista löytyy oma kokoelmansa Kastellin mallistosta. Käy rekisteröitymässä Kastellin sivuille, niin pääset tutustumaan pieniin taloihin.
20201_62262.jpg
Ota Coppi®!
Talotekniikkamoduuli tai -tilaratkaisu saattaa monen korvaan kuulostaa isolta ja rumalta huoneelta osana upouutta kotiasi, mutta käytännössä Coppi® voi pelastaa sinut ja perheesi monilta ongelmilta ja vahingoilta. Ja se sulautuu kotisi sisustukseen juuri niin kuin haluat.Miksi oma Coppi® kannattaa hankkia?
Omakotitalon seinärakenne
Saumaton rakentaminen = vedoton seinä
Kastelli on energia-asioissa edelläkävijä alallaan. Laadustaan ja lämpimyydestään kiitetty Kastelli-talo rakennetaan saumattomaksi ja tiiviiksi. Pitkäkestoiset tutkimukset mm. VTT:n kanssa todistavat, että vuodet eivät heikennä Kastellin energiatehokkuutta ja tiiviyttä. Kallista energiaa ei karkaa rakenteiden läpi ja lämmityskuluissa syntyy selvää säästöä. Asiakkaitten arvostama ja kiittelemä korkea laatu ja kodin lämpimyys syntyvät koko Kastellin tiimin ammattiylpeydellä!Tutustu Kastelli-talojen seinärakenteeseenTilaa Kastellin taloesite

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton