Sähköä sisutukseen ja iloa silmälle käyttömukavuudesta tinkimättä

Kun remontissa suuret linjat on päätetty, loppusilauksen teet tarkkaan harkituilla sähkökalusteilla. Sähkökalusteita saatetaan pitää merkityksettöminä sisustukselle, mutta oikea muotokieli ja kauniit sähkökalusteet nostavat koko huoneen sisustuksen aivan uudelle tasolle. Tiesitkö, että sähkökalusteita voi myös valita vastuullisesti?

Schneider Electric sähkökalusteet sopivat sekä retroon että moderniin sisustukseen. Yhdistele vapaasti.Schneider Electric sähkökalusteet sopivat sekä retroon että moderniin sisustukseen. Yhdistele vapaasti.

Schneider Electric on pitkän linjan sähkökalustetoimittaja, jonka valikoimista löytyvät niin uppo- kuin pinta-asennettavat sähkökalusteet. Enää eivät sähkökalusteet ole päällä/pois -tyyppisiä kytkimiä vaan kätkevät sisäänsä myös paljon älyä. Esimerkiksi Exxact-sarjan sähkökalusteet sisältävät älykkäät himmentimet ja pistorasiat, jotka yhdessä sensoreiden ja laitteiden kanssa muuntavat kodit helposti älykodeiksi.

Schneider Electric ja Wiser-älykoti mukana ASTA-messuilla

Schneider Electric tuo Asta-messuille laitetornin, jossa pääsee tutkimaan ja kokeilemaan Wiser-järjestelmän mahdollisuuksia. Älykotiammattilaiset auttavat ja kertovat järjestelmän erilaisista toimintaominaisuuksista.

Messujen uutena tuotteena osastolla on nähtävissä älytermostaatteja, jotka voi yhdistää erilaisiin lämmitysjärjestelmiin.

Schneider Electric löytyy Asta-messuilta osastolta A 729


Retroa sähkökalusteisiin on nyt helposti saatavilla

Onko kotisi enemmän retro kuin skandinaavisen niukkaeleinen? Retrokodin sähkökalusteratkaisu on ilman muuta aikakauteen sopivat katkaisijat ja pistorasiat. Schneider Electricin vaihtoehdoista löytyy omansa mihin tahansa tyyliin.

Renova-mallisto korostaa menneiden vuosikymmenten pyöreää muotokieltä. Muovisten kehysten lisäksi valikoimassa on lasiset kehykset. Renovan kalusteet piristävät hauskoilla muodoillaan myös modernimpaa kotia ja tuovat leikkisyyttä sisustukseen.

Renova-malliston kanssa et jumiudu vain mustan tai valkoisen käyttöön vaan pystyt ympäröivillä kehyksillä valitsemaan lukuisista inspiroivista värivaihtoehdoista mieleisesi.

Katso kaikki hurmaavat Renova-malliston kalusteet täältä >>

Renova-sarja on ihana tuulahdus retroa.Renova-sarja on ihana tuulahdus retroa.
Renova-sarjasta löytyy myös mustaa ja upeaa kuparia.Renova-sarjasta löytyy myös mustaa ja upeaa kuparia.

Modernia särmää sähkökalusteisiin omalla twistillä

Jos taas kotisi on enemmän skandinaavinen tai moderni, särmät muodot ja vaihdeltavuus tuovat pirteyttä sähkökalusteisiin. Exxact-mallisto on nimensä mukaan eksakti valinta. Neljästä erilaisesta kehysperheestä löytyy luottovalinnat eri huonetiloihin.

Malliston kalusteita voi myös muokata oman maun mukaan, sillä värivaihtoehtoja on kolme: valkoinen, antrasiitti sekä metalli. Lisäksi Exxact Design mahdollistaa tismalleen oman maun mukaiset valinnat, sillä kirkkaan etulevyn alle voi sujauttaa vaikka huoneessa käytetyn tapetin liuskat tai piristää yksivärisen seinän sähkökalustetta tehostevärisellä liuskalla.

  • Exxact Primo, kulmistaan pyöristetty kehys, jonka väreinä valkoinen, antrasiitti ja metalli.
  • Exxact Design, jonka etukehyksen pintaosan alle voi sujauttaa haluamansa liuskan väriä tai kuvioita. Juuri sellaisen, minkä itse haluat!
  • Exxact Solid, huipputyylikäs teräksinen tai lasinen kehysvaihtoehto valkoisena, mustana tai titaaninvärisenä.
  • Exxact Combi mukautuu käytettäväksi diagonaalin kaksoispistorasian kanssa, väreinä valkoinen, antrasiitti ja metalli.
  • Wiser tekee Exxactista älykkään. Exxactin sähkökalusteetlöytyvät myös älykkäinä versioina. Rakenna kodistasi kattavan älykodin yhdistämällä niitä muihin Wiser-laitteisiin
Tutustu Wiseriin täältä >>
Exxact-sarjaExxact-sarja

Schneider Electricin mallisto ei unohda kosteita tiloja, sillä Exxact-mallistosta löytyy niin kosteiden- kuin ulkotilojenkin vaihtoehtoja.

Kaikki samasta paikasta? Onnistuu! Exxactista löytyy valokytkimet, pistorasiat, ajastimet, termostaatit, tunnistimet ja valonsäätimet.

Tutustu Exxactin sähkökalustemallistoon ja löydä eksaktisti omasi >>

Sähkökalustevinkit lastenhuoneeseen

  • Anna lapsesi valita kuva tai piirtää oma kuvio läpinäkyvän Exxact kehyksen alle.
  • Lisää turvallista tunnelmaa Exxact yövalolla pienelle nukkujalle.
  • Lastenhuoneen valot on hyvä voida himmentää tarpeen mukaan.
  • Muista lasten- ja nuorten huoneen USB-lataukseen erikoistuneet sähkökalusteet.

Ekoa sähkökalusteisiin – vastuullinen valinta

Ensimmäisenä maailmassa kierrätetyn muoviroskan hyödyntäminen on aloitettu Sähkötarviketoimittaja ELKOn mallistossa. ELKO Plus Ocean Plastic on vastuullinen valinta pistorasioihin, kytkimiin ja kehyksiin.

Pintamuovi on valmistettu vanhoista kalastusverkoista valmistetusta kierrätysmuovista. Ocean Plastic on saatavana mustana ja sitä saa helposti täydennettyä ELKO Plus -sarjan mustilla tuotteilla.

Mustat ELKO Plus -sähkökalusteet näyttävät tismalleen samoilta uuden Ocean Plastic -sarjan kanssa lukuunottamatta pientä yksityiskohtaa - Ocean Plastic -kehyksen alareunaan on kaiverrettu pieni aalto-symboli.

ELKO Plus -sarjaELKO Plus -sarja

Schneider Electricin uusi sähkökalusteluettelo on ilmestynyt!
Selaa täällä!

Inspiraatiota sähköllä sisustamiseen löydät Schneider Electricin Instagram-kanavalta
Inspiroidu Instagraimissa

Osta helposti omasi

Schneider Electricin tuotteita myyvät hyvinvarustetut verkkokaupat sekä sähköalan liikkeet.
Tuotteiden asentamiseen käytettävä valtuutettua sähköasentajaa. 


 
Julkaistu
9.3.2022