Millainen suihku sopii juuri sinun kotiisi?

Kylpyhuoneen suunnittelussa on ehdottoman tärkeää ottaa huomioon muutamia seikkoja, joiden avulla varmistetaan, että kylpyhuoneesta tulee omia toiveita ja tarpeita palveleva. Markkinoilla on paljon erilaisia ratkaisuja, joten olemme koonneet avuksesi muistilistan mitä tulee ottaa huomioon jo suunnitteluvaiheessa.

Minkälaisen suihkun sinä haluat? Kenties digitaalisen? Oras Hydractiva -käsisuihku.Minkälaisen suihkun sinä haluat? Kenties digitaalisen? Oras Hydractiva -käsisuihku.

#1 Kylpyhuoneen mitat

Minkä kokoinen kylpyhuoneelle suunniteltu tila on. Tässä vaiheessa on hyvä miettiä realistisesti mitä tilaan mahtuu. Onko käytännölliselle kahden suihkun ratkaisulle tilaa? Entäpä haaveiden tassuamme, mahtuuko se, vai onko parempi jättää se haaveeksi edelleen.

Mikäli tilaa on rajallisesti, oiva ratkaisu on käsisuihku, joka on varustettu suihkutangolla ja seinäkiinnikkeellä. Isompaan tilaan puolestaan voi valita ylellisemmän sadesuihkun tai vaikkapa kaksi rinnakkain.

  • Mittaa olemassa oleva tila tai tarkista suuruus piirustuksista
  • Mieti mitä tilaan oikeasti mahtuu jos tilaa on vähän - entä jos sitä on reilusti
  • Tutustu myös vaihtoehtoihin

#2 Kuka suihkua käyttää

Mikäli talouteen kuuluu lapsia, vanhuksia tai esimerkiksi henkilöitä, joilla on toiminnallisia rajoitteita, turvallisuus nousee tärkeäksi tekijäksi.

Helppokäyttöisyys ja lämpötilan tasaisuus ovat termostaattihanojen miellyttäviä ominaisuuksia. Lisäksi on olemassa hanoja, joiden ekologisuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota mm. virtaamaa rajoittamalla, jolloin säästyy vettä ja tätä kautta myös energiaa.

  • Haluatko säästää vedenkulutusta sekä veden lämpötilaa automaattisesti?
  • Muista turvallisuus myös pienempien käyttäjien kohdalla
  • Huomioi käyttäjien pituudet esimerkiksi käsisuihkulla
Oras NovaOras Nova

#3 Mitä toimintoja suihkulta toivotaan

Edellä viitattiinkin jo suihkujen turva- ja vedensäästöominaisuuksiin, mutta on olemassa myös ratkaisuja, jotka antavat reaaliaikaista palautetta omasta suihkukäyttäytymisestä, kuten digitaalinen Oras Hydractiva -käsisuihku. Tai kuuma-kylmävesiterapiaan perustuva Oras Esteta Wellfit, jonka hyvinvointitoiminnoilla hemmottelet tai virkistät kehoasi kulloisenkin tarpeen mukaan.

Oras Estetan suuri sadesuihku antaa virkistävän suihkukokemuksen.Oras Estetan suuri sadesuihku antaa virkistävän suihkukokemuksen.

#4 Suihkun ulkonäkö

Miellyttääkö silmääsi perinteinen krominvärinen suihkukokonaisuus, vai sopiiko suunnittelemaasi sisustukseen paremmin elegantti mattamusta?

Nyt on lupa tehdä kylpyhuoneesta todellinen haaveiden kylpylä kaikkine sulavalinjaisine ratkaisuineen. Suihkuvalikoima on laaja ja kannattaakin viettää hetki miettien mikä ratkaisu kestää aikaa ja miellyttää omaa silmää – vielä vuosienkin päästä.

  • Mieti kylpyhuoneesi tyyli, vaaleaa vai tummaa? Suurta laattaa vai pientä? Valitse suihku sopimaan kokonaisuuteen
  • Tutustu rauhassa uusimpiin trendeihin – mitkä resonoivat sinun mieltymystesi kanssa?
  • Haluatko suihkustasi katseenvangitsijan?
Lukuvinkki:

Yksityiskohtainen opas oikean suihkuratkaisun valintaan

Tutustu suihkuratkaisuihin

Sopiiko sinun kylpyhuoneeseesi kromi vai mattamusta vaihtoehto? Oras NovaSopiiko sinun kylpyhuoneeseesi kromi vai mattamusta vaihtoehto? Oras Nova

Tilaa itsellesi oma Oras-hanaopas

 
Julkaistu
28.2.2022