Mukana suomalaisessa rakentamisessa jo 50 vuotta

Gyproc kipsilevynä on jo käsite. Sen tuntee jokainen lähes vauvasta aina vaariin asti. Rautakaupasta haettavaa kipsilevyä ei kutsuta kipsilevyksi, vaan tuttavallisesti ”Gyprociksi”. Tämä kertoo osaltaan sen, miten suomalaiset ovat luottaneet näiden tuotteiden laatuun sekä turvallisuuteen jo puolen vuosisadan ajan – ja luottavat myös jatkossa.

Tiesitkö sitä, että kipsilevy on myös ekologinen ratkaisu? – Ylijäänyt kipsilevy on nimittäin mahdollista kierrättää.

Gyprocin kipsilevyt valmistuvat pääosin kotimaisena tuotantona Kirkkonummella.Gyprocin kipsilevyt valmistuvat pääosin kotimaisena tuotantona Kirkkonummella.

Kestävyys, luonnonvarojen säästö ja tuotekehitys käsi kädessä

Vuosikymmeniä kestäneelle taipaleelle on mahtunut monenlaista. Ennen kaikkea ajanjaksoon on mahtunut uutteraa tuotekehitystä sekä väsymätöntä tekemistä ja halua kehittää ratkaisuja, jotka kestävät suomalaisissa kodeissa aikaa sekä elämää.

Gyprocin kipsilevyt valmistuvatkin pääosin kotimaisena tuotantona Kirkkonummella – jopa 96 % myydyistä tonneista. Huolimatta siitä, että Saint-Gobain on kansainvälinen yritys, voidaan todeta, että Gyprocin jalat ovat tukevasti Suomessa.

Uusia Gyproc-kipsilevyjä valmistettaessa käytetään massassa luonnonkipsin lisäksi myös kierrätyskipsiä. Uuden levyn ominaisuudet eivät heikkene kierrätyskipsin käytöstä, mutta sen käyttäminen säästää luonnonvaroja sekä edistää kokonaishallintaa kipsilevyn elinkaariajattelussa. Purku- sekä leikkuujätekipsin kierrättäminen on paitsi vastuullista toimintaa, myös yhteistyökumppaneillemme edullisempi vaihtoehto. Gyproc huolehtii kipsilevyjen kierrätyksestä yhteistyössä omien yhteistyökumppaneidensa, kuten esimerkiksi talotehtaiden ja purku-urakoitsijoiden kanssa.

Uusia yhteistyökumppaneita haetaan jatkuvasti, haluatko sinä päästä mukaan?

Jos kipsin kierrätys kiinnostaa, lukaise ihmeessä artikkeli linkin takaa

Laatu tarkoittaa myös tuotteiden erinomaisia ominaisuuksia

Gyprocille omat tuotteet sekä niiden laatu merkitsee kolmea asiaa:

Omaa kotiaan rakentavan on helppo valita kotiinsa tarvitsemansa tuote, sillä hän voi luottaa siihen, että valitsemassaan levyssä on olemassa juuri ne ominaisuudet mitä hän tarvitsee. Ne ovat luotettavia sekä turvallisia käyttää. Kehitystyössä on haluttu haastaa omaa aiemmin tehtyä kehitystyötä ja näin ollen on luotu kuluttajan saataville entistä kestävämpiä levytuotteita.

Toisena listalle nousee käsiteltävyys. Helppo työstettävyys sekä nopea ja yksinkertainen asentaminen tekevät rakennustyöstä niin vaivatonta kuin se voi olla. Levyt ovat jäykkiä, mikä helpottaa käsittelyä, levyt ovat myös iskun- sekä kulutuksenkestäviä, unohtamatta ääneneristävyyttä sekä paloa eristäviä ratkaisuja. Toisin sanoen, ne kestävät paremmin arjen elämää ja haavereita. Levytyksen jälkeen sinulla on valmista seinä-, lattia- ja kattopintaa, johon pääset toteuttamaan lopulliset sisustusratkaisut. Niin, eikä sovi myöskään unohtaa tuulensuojalevyjä kodin ulkoseinään – nekin löytyvät Gyprocin valikoimasta.

Vastuullisuus kolmantena kohtana. Gyprocin tuotteiden avulla pystyt rakentamaan kodistasi turvallisen huomioiden samalla elinympäristösi. Yritykselle tärkeitä asioita ovat turvallisuus, oma toiminta ympäristövaikutusten minimoinnissa sekä energiatehokkuus.

Esittelyssä: Moneen soveltuva Habito® -rakennuslevy

Levyvalintojen suhteen vaivaton ratkaisu on Gyproc Habito -rakennuslevy, joka soveltuu erinomaisena ratkaisuna kodin sisätiloihin. Kovaa kuormitusta kestävä Habito tarjoaa mahdollisuuden ripustaa esimerkiksi keittiön kaapistot suoraan levyseinään – et tarvitse enää erillisiä taustatukia, erikoiskiinnikkeitä tai proppuja kiinnittääksesi. Kyseinen levy nimittäin pystyy kantamaan jopa 40 kilon ripustuspainon yhden tavallisen ruuvin varassa.

Rakennuslevy ei ole suunniteltu ratkaisemaan ainoastaan keittiön kaappien ripustamisen ongelmat, vaan kyseinen levy soveltuu lisäksi autotalleihin, varastoihin, oleskelutiloihin sekä myös kylpyhuoneeseen jos tarvitset erityisen lujaa kestävyyttä. Vaaleapintaisena sekä reunaohennettuna Habito on helppo saumata sekä pinnoittaa.

Gyproc Habito -rakennuslevy sinne, missä tarvitset kestävyyttä ja lujuutta.Gyproc Habito -rakennuslevy sinne, missä tarvitset kestävyyttä ja lujuutta.
750 Gyproc_50th_Juhlalogo
 
Päivitetty
3.3.2022