Uusi hirsihuviloiden mallisto tarjoaa fiksua tilasuunnittelua ja upeita näkymiä

Hongan kevään uutuushuviloista löytyy kompaktien mökkimallien lisäksi näyttäviä kakkoskoteja ympärivuotiseen vapaa-aikaan. Uudet Honka Ahto, Honka Lastu, Honka Nila ja Honka Puhuri ovat saaneet inspiraationsa Hongan suosikkihuviloista, joita on edistetty askeleen pidemmälle tilasuunnittelun, toimivuuden ja näkymien ehdoilla. Tarjontaa on niin klassiseen kuin moderniinkin makuun.

  

Honka Ahto – klassinen hirsihuvila, joka hurmaa kodikkuudellaan

Honka Ahto on avara hirsihuvila, jossa tilantuntu on vahvasti läsnä jo eteiseen saavuttaessa. Upea lasitettu päätyikkuna avaa olohuoneesta ja keittiöstä näkymät luontoon ja tilan korkeus lisää avaruudentunnetta entisestään. Parvikerroksessa on reilun kokoisia huoneita esimerkiksi lapsille, etätyöhön tai vieraiden majoitukseen.

Ahto on muokattu some-suosiota niittäneestä lappilaisesta Honka-hirsihuvilasta Villa Möhkölästä. Se sopii kauniisti Lapin maisemiin tai järven tai meren rannalle.

Katso Honka Ahton pohjapiirrokset

Honka Ahton korkea päätyikkuna on ylväs katseenvangitsija.Honka Ahton korkea päätyikkuna on ylväs katseenvangitsija.
  

Honka Lastu – selkeälinjainen lomakoti, jossa maisema pääsee osaksi sisustusta

Honka Lastu on moderni hirsihuvila, jossa ympäröivä luonto suorastaan vyöryy osaksi asumisen kokemusta. Suuret maisemaikkunat päämakuuhuoneessa ja olohuoneessa tuovat asumiseen luksusta. Avarassa olohuoneessa on mukava nauttia yhdessäolosta ja myös keittiössä työskennellessä ja saunoessa voi nauttia maisemista.

Lastu on saanut innoituksensa suositusta Honka Frame Poukama -ideamallista, mutta on esikuvaansa kompaktimpi. Arkkitehtuuriltaan selkeälinjainen huvila istuu täydellisesti esimerkiksi meren tai järven rantaan.

Katso Honka Lastun pohjapiirrokset

Honka Lastun näyttävät maisemaikkunat tuovat asumiseen luksusta ja luonnonläheisyyttä.Honka Lastun näyttävät maisemaikkunat tuovat asumiseen luksusta ja luonnonläheisyyttä.
  

Honka Nila – kompakti loma-asunto, jonka toimivuus on hiottu viimeistä neliötä myöten

Honka Nila on tyylikäs hirsimökki, jonka loiva harjakatto kätkee alleen kaksi vaatehuoneellista makuuhuonetta sekä viihtyisän oleskelutilan. Tilava terassi ja käynti ulkokautta saunaosastolle antavat tälle mallille suomalaisille kesämökeille ominaista luonnetta.

Honka Nilan on suunnitellut opinnäytetyönään rakennusarkkitehti Senja Törmä. Nila on pohjaratkaisultaan erittäin toimiva ja tyyliltään kuin modernimpi versio 70-luvun mökkiarkkitehtuurista vaikutteita saaneesta Honka Rantamasta.

Katso Honka Nilan pohjapiirros

Honka Nilan viihtyisät oleskelutilat jatkuvat katetulle terassille. Honka Nilan viihtyisät oleskelutilat jatkuvat katetulle terassille. 
  

Honka Puhuri – hirsimökki, joka on saanut innoituksensa rannikkomaiseman kalamajoista

Honka Puhuri on pieni mutta tiloiltaan tehokas ja toimiva loma-asunto. Pienestä koostaan huolimatta Puhurissa on kaksi makuuhuonetta ja kaikki tarvittavat toiminnot hyvin mitoitettuna. Olohuoneesta avautuu maisema kolmeen ilmansuuntaan.

Puhuri on ulkonäöltään sisarmalli suositulle Honka Lintukoto-mallistolle. Kapean runkonsa ansiosta se solahtaa hyvin erilaisiin maastoihin ja monenlaisille tonteille.

Katso Honka Puhurin pohjapiirros

Honka Puhurin olohuoneesta voi ihailla kolmeen ilmansuuntaan avautuvia maisemia.Honka Puhurin olohuoneesta voi ihailla kolmeen ilmansuuntaan avautuvia maisemia.

Haluatko lisätietoa? Jätä Hongalle yhteydenottopyyntö!


 
Julkaistu
21.2.2022