• Etusivu
  • LVI

Uutuustuotteella erittäin edullinen ja ekologinen lämmitys on mahdollista

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Bosch Home Comfort
Päivitetty 08.03.2024
20222_76849.jpg

Kodin lämmitysjärjestelmän valinta ei ole vain pikkujuttu. Hyvin suunniteltuun järjestelmään kannattaa sijoittaa, sillä se takaa huoletonta asumista pitkäksi aikaa. Oikein mietitty sekä mitoitettu lämmitysjärjestelmä on myös helppo ekoteko. Tässä esittelyssä Boschin uutuus.

Maalämpöpumppu Bosch Compress 7800i LW/M on erinomainen valinta kotisi lämmittäjäksi, se takaa edullisen ja toimintavarman lämmityksen ympäri vuoden. Boschin uudesta maalämpöpumpusta löytyy moderni värillinen kosketusnäyttö, erinomainen käyttöveden tuotto sekä kierroslukuohjattu kompressori. Automatiikka ohjaa lämpöpumpun toimintaa säätöjesi mukaan, jolloin saavutat suurimman mahdollisen säästön kuitenkaan mukavuudesta tinkimättä.

Maalämpöpumppu uudis- ja saneerauskohteisiin

Lämmittäminen uudella maalämpöpumpulla on edullista, koska sen vuosihyötysuhde (SCOP) on parhaimmillaan 5,85 (mallissa LW/M 3-12) sekä laitteen energialuokka on paras mahdollinen lämmityskäytössä A+++. Sen kierroslukuohjattu kompressori säätää tehoaan portaattomasti eikä koskaan käy suuremmalla teholla kuin tarpeen. Tämän vuoksi se toimii erinomaisesti Suomen vaihtelevissa sääolosuhteissa.

Uutuutta on saatavilla neljässä teholuokassa, joten löydät aina oikean kokoisen lämpöpumpun talosi lämmitystarpeisiin. Teho riittää myös kylmimpinä päivinä eikä lisäsähköä juuri tarvita.

Bosch maalämpöpumppu sopii erinomaisesti myös saneerauskohteisiin keruupiirin valvonta-automatiikan ansiosta. Se mahdollistaa maksimaaliset säästöt vanhasta lämpökaivosta ja 7800i LW/M on siten loistava myös vaihtolaitteeksi.

Mataliin tiloihin on saatavilla varaajaton maalämpöpumppumalli Compress 7800i LW, joka on vain alle 1,2 metriä korkea. LW-mallin kanssa saatavilla on tyylikäs lasipintainen ja matala DHW 200 -käyttövesivaraaja.

Kosketusnäytöllä ja wifi-moduulilla varustettu

Uusi helppokäyttöisen ja värillisen kosketusnäytön säätäminen on yhtä helppoa kuin älypuhelimen käyttö. Bosch Compress 7800i LW/M:n muotoilun viimeistelee etulevyn tyylikäs valkoinen lasipinta. Poikkeuksena uusi pienempi malli LWM 2–6 kW -malli, joka on metallipinnalla.

Bosch Homecom Easy -sovelluksella ohjaat lämpöpumppuasi vaivattomasti. Lämpöpumpusta löytyy jo esiasennettu wifi-moduuli, joten sen saa liitettyä helposti wifi-verkkoon.

Maalämpöpumpussa on sisäänrakennettu käyttövesivaraaja ja älykäs automatiikka, joka sovittaa käyttöveden lämmityksen käytön mukaan. RST-kierukkasäiliöllä voidaan lisäksi tuottaa poikkeuksellisen runsaasti käyttövettä: 300l/40 °C/12l/min.

Tuotteen edut:

  • Saatavilla neljässä teholuokassa: 2–6, 2–8, 3–12 ja 4–16.
  • Vuosilämpökerroin on jopa 5,85* ja energialuokituksen A+++.
  • Tarpeen mukaan säädettävä käyttöveden tuotanto ja tehokas RST-säiliö LWM-mallissa tuottaa jopa 300 litraa lämmintä käyttövettä.
  • Helppo huoltaa ja siirtää asennuspaikalle. Lämpöpumpun kompressoriyksikkö irrotettavissa vain muutamassa minuutissa.
  • Lämpöpumpun vaivaton ohjaus Bosch Homecom Easy -sovelluksella.
20222_76850.jpg
Info

Info

Uusi lämmitysjärjestelmä lämpöpumpun valintatyökalun avulla

Kokeile lämpöpumpun valintatyökalua helpottaaksesi löytämään juuri sinun kotiisi sopivan vaihtoehdon. Tulosten yhteydessä voit pyytää lisätietoja Boschin asiantuntijoilta ja voitte yhdessä katsoa sinulle sopivan lämpöpumpun.

Pyydä lisätietoa Bosch-maalämpöpumpuista!

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

Bosch Home Comfort
LVI
maalämpöpumppu
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20203_63032.jpg
Tarkista vinkit parhaan lämpöpumppu­tarjouksen valintaan
Lämpöpumppu on iso hankinta ja se hankitaan yleensä vain muutaman kerran elämässä. Hankintaan kannattaa paneutua ja tutustua eri tuotteiden ominaisuuksiin. Kannattaa myös miettiä, mitkä ominaisuudet ovat itselle tärkeitä ja, mitä tarpeita lämpöpumpun tulee täyttää.Monesti kiinnitetään huomiota kokonaisuuden kannalta pieniin asioihin lämpöpumpputarjouksia vertaillessa. Tärkeämpää kuin tarkastella esimerkiksi yksittäistä COP-arvoa on tarkastella tarjousta suurempana kuvana. Kun suurempaan kuvaan ja itselle tärkeisiin asioihin unohdetaan keskittyä voi seurata pettymyksiä lämpöpumpun ominaisuuksissa ja toiminnassa. Tärkeää on, että kokonaisuutena tarjous on paras juuri sinulle ja täyttää kaikki vaatimuksesi.Apuna kannattaa käyttää esimerkiksi uutta lämpöpumpun valintatyökalua. Vastaat vain muutamaan kysymykseen ja lopputuloksena saat vaihtoehdot kohteesesi sopivista lämpöpumpuista.
201812_55637.jpg
Maalämmöllä selvää säästöä lämmityskuluihin
Maalämpö on maaperään, kallioon tai veteen varastoitunutta lämpöenergiaa. Asentamalla maalämpöjärjestelmä päästään käsiksi ehtymättömään, uusiutuvaan ja saasteettomaan energiaan.
20165_46569.jpg
Pieni vaiva, suuret säästöt
Voiko uusiutuvaa energiaa käyttää kodin lämmitykseen ja jäähdytykseen? Ilmalämpöpumpulla tämä onnistuu. Lisäksi sillä pienennät energiakustannuksia ympäristöä ja ilmastoa säästävällä tavalla.Ilmalämpöpumpun asennus ei vaadi suuria toimenpiteitä tontillasi eikä talossasi. Investoinnista tulee nopeasti kannattava ja pääset nauttimaan paremmasta sisäilmasta heti asennuksen jälkeen.
Sisätilojen sopiva lämpötila ja toimiva ilmanvaihto ovat oleellinen osa asumisviihtyisyyttä ja terveellistä kotia. Arki helpottuu, kun kodin tärkeitä toimintoja voi valvoa ja tarvittaessa säätää samasta paikasta – myös etänä.
Energiantarpeeseen mukautuva lämmitys
Maalämpö on suomalaisiin oloihin erittäin hyvä lämmitysjärjestelmä; auringon maahan sitoutunutta lämpöä on saatavilla ympäri vuoden. Pohjoisen talvessa lämpöpumpuista maalämpö pystyy keräämään ylivoimaisesti suurimman määrän uusiutuvaa energiaa. Sähkön hinnan korotukset kirpaisevat vähiten.Tilaa NIBEN lämpöpumppuesite veloituksetta
20239_83174.jpg
Asiantuntija vastaa: Mitkä ovat maalämpöpumpun edellytykset?
Maalämpölämpöpumppu on huoleton, vaivaton ja todella hyvä vaihtoehto kodin pääasialliseksi lämmitysjärjestelmäksi. Mutta mihin kohteisiin maalämpöpumppu soveltuu parhaiten? Vaatiiko maalämpö rakennusluvan? Miten maalämmön toteutustavat eli maapiiri ja porakaivo (usein tunnettu myös nimellä energiakaivo tai lämpökaivo) eroavat toisistaan? Muun muassa näihin kysymyksiin vastaa maalämpöpumpputuotteiden asiantuntija ja tuotepäällikkö Krister Andersson NIBE Energy Systems Oy:stä.
20222_76993.jpg
Onko taloyhtiönne miettinyt lämmitys­remonttia?
Onko taloyhtiönne miettinyt lämmitysremonttia? Helsinkiläinen taloyhtiö Nuottapolku 9 hyödynsi taannoin vielä saatavilla olleet energia-avustukset ja vaihtoi kaukolämmön ekologisempaan ja edullisempaan maalämpöön. Lue ja katso video taloyhtiön kokemuksista.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton