Mitä kotimaisuus, paikallisuus, yksilöllisyys ja kestävyys tarkoittavat keittiökalusteissa?

Onko keittiön uusiminen tai uuden hankinta on mielessä ja ajankohtaista? Ovatko kotimaisuus, paikallisuus, yksilöllisyys ja kestävyys sinulle tärkeitä arvo? Charmia on suomalainen perheyhtiö, joka toimittaa kotimaisia keittiökalusteita ja edustavat kaikkea edellä mainittua.

Mitä kotimainen, paikallinen, yksilöllinen ja kestävä Charmia keittiö tarkoittaa käytännössä? Se selviää tästä artikkelista.

Granbacka-1 x

Kotimainen tuotanto ja paikallisuus mahdollistavat yksilöllisen palvelun

Suomalaisten keittiöiden tyyliä Charmia on kohentanut alkaen vuodesta 1993, jolloin Loimaan teollisuuskylästä ponnistanut yritys tunnettiin Kalustetukkuna.

Charmia on kasvanut 12 myymälän ketjuksi 2000-luvulta saakka. Kahden vuosikymmenen aikana Charmia on kokenut vaiherikkaan kasvun yhdeksi Suomen tunnetuimmaksi keittiökalustevalmistajaksi.

Kotimaisuus näkyy käytännössä siinä, kun kaikki Charmia-keittiöiden rungot valmistetaan alusta loppuun saakka Suomessa, Loimaan vuonna 2019 modernisoidussa tehtaassa. Valmistuksessa käytetään kotimaista Koskisen Oy:n lastulevyä. Muut osat, kuten ovet, tasot ja altaat tulevat läheltä nekin – ja ovat tietysti kotimaisia.

yläkerta_Honka Lammi (33) neliö.JPG

Paikallisuuden puolesta puhuu palvelu, joka on yksilöllistä alkaen suunnittelusta ja kaupanteosta mittaukseen ja asennukseen. Keittiösuunnittelu hoituu lähimyymälässä ammattitaitoisten suunnittelijoiden avulla. Paikallisuus tarkoittaa myös kalusteiden hyvää saatavuutta, jolloin paikallisesta myymälästä löytyy laaja valikoima tuotteita noutovalmiina.
 

Yksilöllistä mittatilaustyötä jokaiseen keittiöön

Yksilöllinen mittatilaustyö on tärkeää, joka onnistuu parhaiten tuotekehityksen ollessa omissa eli Charmian käsissä. Näin onnistuu parhaiten joustava ja yksilöllinen ideointi sekä uusien toiveiden mukainen keittiö- ja kiintokalusteiden luominen.

Perusteelliseen ja laadukkaseen työhön kuuluu olennaisesti hyvä suunnittelu. Hyvä suunnittelu tarkoittaa Charmialla kalustelevyjen leikkaamista millintarkasti, jolloin hukkakappaleet minimoidaan. Kun hukkakappaleet on minimoitu, tuotantoprosessista tulee ympäristöystävällistä ja edullista.

Luonnon hyväksi säästetyt materiaalit ja ajankäyttö voivat olla pieniä juttuja, mutta isossa mittakaavassa merkittäviä. Charmian Loimaan tehtaan tuotannon pienet hukkakappaleet ja purut päätyvät hyötykäyttöön. Puruilla lämmitetään muun muassa paikallisen Hunajayhtymä Oy:n tiloja Loimaalla.

Tutustu yksilöllisiin Charmia-keittiöiden tyyleihin:
 

IMG_4257 x

Keittiön pitkäikäisyys taataan laadulla ja tarpeeseen sopivalla ratkaisulla

Keittiöltä vaaditaan pitkäikäisyyttä ja kestävyyden tae onkin tuotteiden laadukkuus ja kestävyys. Laatu on yksi tärkeimmistä Charmian arvoista, joka on ohjannut tekemistä jo kahden vuosikymmenen ajan. Charmia vaatii myös kaikilta kumppaneilta vähintään samaa laatutasoa, jolla Charmian Loimaan tehtaan tuotanto pyörii.

Paras ei suinkaan tarkoita kalleinta. Unelmien keittiön löytämiseen tarvitaan ennemmin näkemystä ja ripaus rohkeutta – Charmialta voi odottaa joustavaa ja idearikasta asiointia.

On kunnia-asia, että jokaiseen tarpeeseen löytyy parhaiten sopiva keittiö. Tukea, opastusta, ideointia ja runsaasti vinkkejä saa ammattitaitoisilta palvelualttiilta Charmian henkilökunnalta. Voit tutustua myös Charmian sivuilta löytyvään idea-aineistoon.

Näin muodostuu juuri Sinun yksilöllinen, toiveiden mukainen keittiösi!

1 pysty

Haluatko varata etätapaamisen tai suunnittelukäynnin myymälään?

Varaa aika tästä


 
Päivitetty
16.5.2022