Apua kodin arkeen älykoti Wiser-ratkaisuilla

Arkiaamuna jokainen säästetty hetki on kullanarvoinen. Kaipaisitko sinäkin joskus pikku apulaisia, jotka muistaisivat, kun sinä unohdat, ja ehtisivät, kun sinulla on liian kiire? Älykodissa nämä tekniset ratkaisut tekevät arjestasi helpompaa ja turvallisempaa.

Schneider Electricin Wiser älykotiratkaisu ei jätä sinua pulaan kiireisinä aamuina.Schneider Electricin Wiser älykotiratkaisu ei jätä sinua pulaan kiireisinä aamuina.

Näyttääkö sinunkin aamusi tältä: koira ulos, koira sisään. Lapset ylös, lapset pesulle, lapset syömään. Oma suihku, aamiainen seisaaltaan. Lapset matkaan, oma läppäri kainaloon ja ryntäys autolle.

Vasta autossa tulee mieleen: sammutinko valot? Ei kai kahvinkeitin jäänyt päälle? Lukitsinko ulko-oven, entä takaoven?

Älykotiratkaisut perustuvat sähkölaitteissa olevaan älyyn ja keskusyksiköön, johon yhdistellään langattomia sensoreita ja laitteita. Kodin fiksuja toimintoja säätelet älypuhelimellasi, tarvittaessa myös kodin ulkopuolelta. Älykkäät laitteet lisäävät turvallisuutta ja mielenrauhaa ja säästävät energiaa.

Wiser-älykoti sopii remontointiin ja uudisrakentamiseen

Wiser-älykodin sensoreiden, himmentimien ja pistorasioiden asennus sujuu helposti rakennettaessa uutta kotia mutta myös remontin yhteydessä. Käyttöönotto ei vaadi erityistaitoja: kun järjestelmä on asennettu, sinun tarvitsee vain päättää, millaista helppoutta ja turvallisuutta haluat. Wiser-älykotiratkaisut voi räätälöidä juuri sinun tarpeidesi ja toiveidesi mukaan.

Tutustu Wiser-ratkaisuihin

Wiser IP-kamera.Wiser IP-kamera.

Seuraa energiankulutusta älypistorasioilla

Kodin elektroniikkaa on jatkuvasti päällä sekä valmiustilassa ja se kuluttaa totta kai energiaa. Wiser-älykotiratkaisun avulla voit seurata laitekohtaista energiankulutusta älypistorasioiden kautta.Wiser by SE -sovellus kerää dataa laitteistasi ja kertoo, mitkä laitteet olisi hyvä sammuttaa silloin kun koti on esimerkiksi tyhjillään. Yksinkertaisimmillaan napsautat turhat laitteet pois päältä kotona-poissa kytkimestä, kaikki samalla napin painalluksella.

Wiser-älykoti on täynnä kekseliäitä ratkaisuja

  • Keskusyksikkö, johon voidaan yhdistää jopa yli 60 laitetta
  • Maksuton Wiser by SE -sovellus
  • Älykkäät himmentimet ja pistorasiat ovat tyylikästä Exxact-sarjaa, saatavilla myös antrasiittina ja metallin värissä
  • Langattomat painikkeet tuovat vapautta
  • Langattomat sensorit valvovat kotisi olosuhteita ja lähettävät ilmoituksia puhelimeen
  • Sisä- ja ulkokamerat valvovat kotiasi ja lähettävät ilmoituksen liikettä havaitessaan

Schneider_Wiser-älykotijärjestelmän osat-822x600

Helppo aamu– painat vain nappia

Millaista apua kodin arkeen voi Wiser-älyratkaisuilta toivoa?

Älykoti toimii sinun ehdoillasi: automaatio voi perustua kellonaikoihin, sensorien havaitsemaan valaistuksen vaihteluihin tai vaikkapa puhekomentoihin.

Voit esimerkiksi säädellä langattomasti valaistusta, ilmastointia ja ikkunaverhojen asentoa. Älykkäät sensorit lähettävät puhelimeesi tietoa silloinkin, kun et itse ole kotona. Voit kytkeä pistorasiat pois päältä yhdellä painalluksella, jolloin kaikki mahdolliset pistorasioissa kiinni olevat laitteet sammuvat.

Aseta Wiser vesivuotosensori haluamaasi paikkaan.Aseta Wiser vesivuotosensori haluamaasi paikkaan.
Wiser vesivuotosensorit lähettävät hälytyksen vesivuodosta.Wiser vesivuotosensorit lähettävät hälytyksen vesivuodosta.

Tulivatko lapset kotiin silloin, kun oli sovittu? Älykäs sensori ovessa lähettää tästä tiedon puhelimeesi. Vesivuotosensori puolestaan kertoo, jos vesihana oli jäänyt auki ja vuotanut vettä lattialle tai astianpesukoneen alle kertyy kosteutta. Ulos ja sisään asennetut kamerat auttavat valvomaan kotiasi, kun itse olet poissa. Jos se havaitsee liikettä, saat kameran välittämän kuvan puhelimeesi.

Jos haluat helppoutta aamuun, painat vain nappia yöpöydälläsi. Langaton nappi ohjaa tiedon ohjelmoituun keskusyksikköön ja yksi napin painallus sytyttää valot, avaa verhot ja käynnistää vaikka kahvinkeittimen. Niin helposti voi sujua arkiaamu älykkäässä kodissa.

Tutustu Wiser-ratkaisuihin

Wiser-älykotiratkaisut yhdellä kertaa

Taloon.com

Verkkokauppa.com


 
Julkaistu
21.1.2022