Avara ja hukkaneliötön Kultaranta-mallisto sai jatkoa
Tutustu uusiin upeisiin talomalleihin

Suomalaisten unelma asua luonnon lähellä on viime vuosina vain vahvistunut. Haave omasta kodista huokuu edelleen modernia, avaraa, mutta etenkin luonnonläheistä tunnelmaa. Kastelli toteuttikin monen haaveen tuomalla taannoin markkinoille uuden malliston nimeltään Kultaranta. Kultaranta-kotien innoitus kumpuaa suomalaisesta rantamaisemasta. Kultaranta-kodit ovat avaria ja niiden tilaratkaisuissa korostuvat ilmavat korkeat oleskelutilat.

Löytyisikö seuraavista talomalleista sinun unelmakotisi?

Kultaranta-malliston on suunnitellut Kastellin mallistotiimi ja SAFA Eevamaria Timlin, ArkTimlin Oy.Kultaranta-malliston on suunnitellut Kastellin mallistotiimi ja SAFA Eevamaria Timlin, ArkTimlin Oy.

Oma koti halutaan suunnitella tarkkaan hyödyntäen kompakteja tilaratkaisuja, luonnonläheisyyttä, ekologisia materiaaleja sekä fiksuja säilytysratkaisuja. Asunnon ei tarvitse olla suuri, ollakseen paras mahdollinen omalle perheelle. Kukaan ei halua tuhlata kotinsa neliöitä hukkaneliöiksi, vaan kompakteilla tilaratkaisuilla saadaan asuntoon samanaikaisesti sekä tilantuntua, että järkeviä ja toimivia säilytysratkaisuja. Näissä suunnitelmissa sinua auttavat Kastellin asiantuntijat

Kultaranta-kotiin on jokaisen hyvä tulla. Tutustu mallistoon ja löydä suosikkisi.Kultaranta-kotiin on jokaisen hyvä tulla. Tutustu mallistoon ja löydä suosikkisi.

Kultaranta 100/114 on kompakti koti vaikka kakkosasunnoksi

Tämä talomalli on kompakti tilaratkaisuiltaan, mutta isojen ikkunapintojensa ansiosta valoisa ja pääset osaksi luontoa milloin tahansa. Kuvittele kuinka ihanaa olisi istahtaa kevätauringon sarastaessa kahvikupposen kera ruokapöytään ja nauttia luonnosta, kuin ollen osana sitä. Laajat ikkunapinnat ja hulppea katettu terassi kutsuvat luonnon ja näköalat oleskelutiloihin asti. Voitko kuvitella? Kompakti hukkaneliötön koti, jossa on peräti kolme upeaa makuuhuonetta.

Kultaranta 100/114 (4H, K, VH, KHH, WC, PE, S)Kultaranta 100/114 (4H, K, VH, KHH, WC, PE, S)

Kultaranta 141/161 loistavalla pohjaratkaisulla

Yksikerroksinen uutuusmalli vastaa isommankin perheen tarpeisiin.Tämä talomalli on valon tyyssija, jonka kauneus ei piile pelkästään tyylikkäässä arkkitehtuurissa. Pohjaratkaisua voi kutsua loistavaksi, koska yhteen kerrokseen on saatu soljuvasti sijoitettua neljä makuuhuonetta, paljon säilytystilaa, apueteinen ja kätevä pantry eli ruokakomero.

Kultaranta 141/161 (4H, K, VH, KHH, 2WC, PKH, PE, S, TEKN)Kultaranta 141/161 (4H, K, VH, KHH, 2WC, PKH, PE, S, TEKN)

Kultaranta 154/184 tarjoaa upean parvekealueen

Kultaranta-malliston ylväintä kaartia edustaa tyylipuhtaalla arkkitehtuurillaan varustettu koti, jossa sykähdyttävin yksityiskohta on yläkerran suojaisa parvekealue. Parvekealue on kuin kotisi toinen piha. Tässä kaksikerroskodissa on neljä makuuhuonetta, jotka halutessasi voidaan sijoittaa kaikki yläkertaan kodinhoitohuoneen ja saunan kanssa samaan tasoon. Alakerrassa on upea avara tila olohuoneen ja keittiön yhdistelmälle. 

Kultaranta 154/184 (5H, K, 2VH, RUOKAKOMERO, KHH, 2WC, PE, S, TEKN)Kultaranta 154/184 (5H, K, 2VH, RUOKAKOMERO, KHH, 2WC, PE, S, TEKN)

Kultaranta-mallisto on ensiesittelyssä Naantalin Asuntomessuilla

Naantalin tulevilla Asuntomessuilla pääsee tutustumaan lähemmin Kultaranta-mallistoon. Kastellin Kultaranta-messutalon kohdenumero on 11.

Jokainen kaipaa luonnon rauhaa, ekologisuutta ja kauneutta. Kodin pitää olla tilavan tuntuinen, mutta silti kompakti kokonaisuus pienellekin tontille, ja ehkä vielä rantamaisemassa. Kastellin asuntomessukodin henkeäsalpaavan suuret ikkunapinnat häivyttävät saaristoluonnon ja oleskelutilojen välistä rajaa sykähdyttävällä tavalla. Tarkoin harkittu tilasuunnittelu mahdollistaa yhtäläisesti niin suuret maisemalliset ikkunapinnat kuin näkösuojaa ja yksityisyyttä asukkaille.

Sisustuksessa sekä pintamateriaaleissa on huomioitu Naantalin kaunis rakennusalue luontoineen. Vastuullinen rakentaminen näkyy sisustuksessa, joka suosii kotimaisia tuotteita ja kotimaista muotoilua. Esillä on runsaasti suomalaisten taiteilijoiden sekä puuseppien kädentaitoa.

Kultaranta 123/142Kultaranta 123/142

Laaja, asunnosta lähes saumattomasti jatkuva terassi sekä viherkatolla kruunattu paviljonki venyttävät pohjolan kauniista kesäilloista nauttimista pitkälle syksyyn.

Kastellin asuntomessukodin henkeäsalpaavan suuret ikkunapinnat häivyttävät saaristoluonnon ja oleskelutilojen välistä rajaa sykähdyttävällä tavalla (kuvassa mallinnos Kultaranta-kodista).Kastellin asuntomessukodin henkeäsalpaavan suuret ikkunapinnat häivyttävät saaristoluonnon ja oleskelutilojen välistä rajaa sykähdyttävällä tavalla (kuvassa mallinnos Kultaranta-kodista).

Lapsiperheelle ideaalin omakotitalon ja kesähuoneen lisäksi kohteeseen kuuluu kahden auton autokatos, pyöräkatos sekä varasto. Ympäristöään kunnioittavat rakennukset ovat puurunkoisia ja pystyverhoiltuja. Kohde tulee myyntiin keväällä 2022.

Tutustu talomalliin

Tutustu lisää Kastelliin Talovertailu.fi-sivustollamme

73411.pagespeed.ce.K-HnTF32pR

Oletko jo kuullut Kastellin Kolmedee-palvelusta?

Kastellin uusi suunnittelutyökalu Kolmedee on nyt apunasi suunnitellessasi unelmiesi kotia. Jokainen muuttovalmis Kastelli-koti on yhtä yksilöllinen kuin asukkaansakin, joten herätä kotiunelmasi eloon ja inspiroidu suunnittelutyökalun parissa tietokoneella, tabletilla tai puhelimellasi.

  • Tee virtuaalikävely talomallin ympäri: Pääset tarkastelemaan ja pyörittelemään erityylisiä suosikkimalleja kolmiulotteisena sekä sisältä että ulkoa.
  • Fiilistele vapaasti: Kokeile ja makustele erilaisia tyyli- ja sisustusvalintoja talomallin ulko- ja sisätiloissa.
  • Tallenna ja jaa: Kaikki valinnat tehtyäsi voit tallentaa ne yhteenvedoksi ja lähettää sähköpostitse itsellesi tai perheesi toiselle makutuomarille.
  • Jätä tarjouspyyntö: Lähetä yhteenveto valinnoistasi lähimmälle Kastelli-kauppiaalle, jolloin sinulle voidaan laskea hintatarjous elämäsi kompromissittomasta kodista.
  • Ideoi rauhassa. Kastelli Kolmedee -suunnittelutyökalulla testailu ja oman räätälöidyn kotimallisi tallentaminen tai lähettäminen alueesi Kastelli-kauppiaalle ei velvoita sinua vielä mihinkään.

Kaikissa talomalleissa on lukemattomia muokkausmahdollisuuksia. Kolmedee -ohjelmaan on poimittu asiakkaiden yleisimpiä muokkausvalintoja, joilla pääset vauhtiin. Kysy lisää muokkaus-, väri- ja sisustusvaihtoehtoja lähimmältä Kastelli-kauppiaaltasi!

Selaa 3D-malleja ja muokkaa


Onhan sinullakin jo Kastellin talokirja? Tilaa tästä omasi!

kastelli_talokirja_sisus_koko-490x711
 
Päivitetty
7.4.2022