Pihalla sataa lunta, mutta katse on jo keväässä – Haluaisitko nauttia kevätauringosta omalla lasiterassilla?

Useat meistä ovat joutuneet tämän poikkeuksellisen ajan myötä opettelemaan työnteon kotona jo parin vuoden ajan ja halu muokata kotia viihtyisäksi on korkealla. Monelle tutuksi työpöydäksi on muokkautunut keittiön pöytä tai työpiste on sijoitettu makuuhuoneen ahtaaseen nurkkaan. Ikkunapintaa ei paljon ole, ja luonnonvalo ei pääse valloittamaan työpistettä muutamaa tuntia kauemmin päivän aikana. Joten tiedäthän tunteen, kun pitkään jatkunut talven pimeys ja jatkuva säiden vaihtelu saavat sinut kaipaamaan aurinkoa ja lämpöä ja sitä että pääset olemaan osa luontoa? Olisiko aika siirtää työpiste omalle lasiterassille?

Lopeta haaveilu ja asennuta oma lasiterassisi nyt.Lopeta haaveilu ja asennuta oma lasiterassisi nyt.

Mieti lasiterassin toiminnallinen suhde asunnon muihin tiloihin tarkoin.

  • Yhteys keittiöön, jos käytät lasiterassia usein vaikkapa ruokailuun.
  • Säilytä helppo kulku muihin oleskelutiloihin.
  • Jos saunominen ja vilvoittelu ovat perheellesi tärkeitä asioita, mieti, pitäisikö lasiterassi sijoittaa saunan yhteyteen tai sen välittömään läheisyyteen?
  • Ota huomioon ilmansuunnat ja millaista maisemaa haluat katsella vuoden ympäri.
  • Bonuksena ‒ etätyötkin sujuvat lasiterassilla mainiosti.

Lasiterassi on tiivis osa talon asukkaiden elämää.Lasiterassi on tiivis osa talon asukkaiden elämää.
Monet kasvattavat lasiterassillaan myös erilaisia viherkasveja.Monet kasvattavat lasiterassillaan myös erilaisia viherkasveja.

Ehdit hankkimaan lasiterassin vielä ensi kesäksi

Aloita lasiterassin suunnittelu hyvissä ajoin. Suurin osa hankkeista on rakennus- tai toimenpideluvan varaisia ja lupaprosessi vie oman aikansa. OSB Lasiterassilta löytyy omat suunnittelijat ja näin ollen he pystyvät tarjoamaan sinulle avaimet käteen -palvelun. Lisätietoa terassinhankinnan vaiheista löydät täältä.

OSB Lasiterassin toimitusaika on noin 8‒12 viikkoa riippuen kohteesta. Näin ollen ehdit vielä hyvinkin saada lasituksen valmiiksi loppukevääksi ja tulevaksi kesäksi.

Muokkaa lasiterassista oma rentoutumisen keidas.Muokkaa lasiterassista oma rentoutumisen keidas.

Miksi valita OSB Lasiterassi?

OSB Lasiterassin suunnittelijat varmistavat lupaprosessista lähtien rakennusmääräykset huomioon ottaen, että nopeallakin aikataululla voidaan toteuttaa räätälöidysti asiakkaiden toiveiden mukainen lasiterassikokonaisuus. OSB Lasiterassi takaa kattavan ja laadukkaan kokonaisratkaisun jokaiselle asiakkaalle yksilölliset tarpeet huomioiden.

  • Kattavat kokonaisratkaisut asiakkaan tarpeet huomioiden.
  • OSB Lasiterassi toteuttaa projektin tarvittaessa suunnittelusta toteutukseen, sisältäen terassin pohjatyöt ja uusimisen.
  • Toiminta pääasiassa Etelä-Suomessa, mutta mahdollisuuksien mukaan ympäri Suomen. Ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluun. OSB Lasiterassilla on kolme näyttelyterassia pääkaupunkiseudulla, joihin pääsee tutustumaan ajanvarauksella asiakaspalvelusta.
  • Lasiterasseilla on jopa 10 vuoden takuu! Takuutiedot löydät tuotekohtaisesti tuotteiden esittelysivulta.
  • Lasiterassit on suunniteltu kestämään Suomen haastavat sääolosuhteet, ja asennuksen yhteydessä asiakkaille annetaan kattavat käyttö- ja huolto-ohjeet.

Katso esite (pdf)


Laaja mallisto erilaisia lasiterasseja sekä lisävarusteita

Mallistoa pääset ihastelemaan täällä

Tiesitkö? OSB Lasiterassit - myös tasakattoiset - kestävät suuren lumikuorman ja ovat varmasti sopivat Suomen vaihteleviin olosuhteisiin.Tiesitkö? OSB Lasiterassit - myös tasakattoiset - kestävät suuren lumikuorman ja ovat varmasti sopivat Suomen vaihteleviin olosuhteisiin.

Muista myös rahoitusmahdollisuus ja kotitalousvähennys

Rahoitus
On ymmärrettävää, että lasiterassin hankinta on suuri panostus taloudelle, mutta OSB Lasiterassi on neuvotellut yksityisasiakkailleen rahoituspalvelun, jonka avulla ostokset voi maksaa erissä. Lisää tietoa löydät aiheesta rahoitussivulta.

Kotitalousvähennys
Kotiin tai vapaa-ajan asunnolle ostetun lasiterassin hankinnasta voi saada kotitalousvähennystä, jonka voi vähentää verotuksessa. Vuonna 2021 kotitalousvähennyksen enimmäismäärä henkilöä kohden on 2 250 euroa vuodessa, joten puolisot voivat saada vähennystä yhteensä jopa 4 500 € vuodessa. Lasiterassin tilaaja ilmoittaa kotitalousvähennyksen veroilmoituksen yhteydessä. Autamme mielellämme kotitalousvähennyksen laskemisessa.


Kiinnostuitko? Haluatko, että asiantuntija on sinuun yhteydessä?

OSB Lasiterassi toimii pääasiassa Etelä-Suomessa, mutta pyrkii toteuttamaan kaikkien asiakkaiden terassiunelmat mahdollisuuksien mukaan ympäri Suomen. Ole yhteydessä asiakaspalveluun ja toteutetaan unelmasi.

 
Julkaistu
24.1.2022