Kipsilevy on kestänyt vertailun jo vuosikymmeniä

Koti on meille jokaiselle tärkeä paikka. Siellä tapahtuu elämä: arjen ilot ja surut sekä kaikki siltä väliltä. Kolhuiltakaan ei voi välttyä – ei niin ihmiset kuin seinätkään.

Kokemukset tekevät ihmisistä vahvoja ja kasvattavat kestämään sen, mitä eteen tuleekaan. Mutta kodin seinissä kestävyyttä pitää yllä vuosikymmenten aikana tapahtunut tuotekehitys sekä erilaiset tuote- ja rakenneratkaisut. Näin on myös kipsilevyjen kohdalla.

Gyproc on suunniteltu kestämään aikaa ja elämää.Gyproc on suunniteltu kestämään aikaa ja elämää.

Mihin kestävyys perustuu?

Gyprocin taival suomalaisissa kodeissa on alkanut jo 1970-luvulla ja näiden kuluneiden vuosien myötä Gyprocista onkin tullut synonyymi kipsilevylle. Vuosikymmeniä kestäneelle taipaleelle on mahtunut kipsoniitin tuomat mainehaitat, uutteraa tuotekehitystä sekä väsymätöntä tekemistä ja luja tahto tehdä jotain kestävää, kotimaisin voimin ja vastuullisesti. Saint-Gobain kansainvälisenä yrityksenä mahdollistaa Gyprocin toimimisen kansallisesti ja näin kehittää sekä valmistaa tuotteensa valtaosin Suomessa – jopa 96 % myydyistä tonneista. Perusperiaatteena on, että jokaisen on kotiinsa hyvä tulla, olla ja elää turvallisessa ympäristössä.

Kehitys on tuonut tullessaan tuotteita sekä tuoteperheitä, joiden avulla jokainen meistä voi rakentaa oman kotinsa turvallisesti sekä useammalta kantilta katsottuna – kestävällä tavalla.

Tiesitkö nimittäin, että sinunkin ostamissasi kipsilevyissä käytetään kierrätyskipsiä?

Kierrätys on luonnonvaroja säästävää toimintaa myös rakennusmateriaalien kohdalla.Kierrätys on luonnonvaroja säästävää toimintaa myös rakennusmateriaalien kohdalla.

Uusia Gyproc-levyjä valmistettaessa luonnonkipsin lisäksi käytetään myös kierrätyskipsiä. Valmistuvan levyn ominaisuudet ovat yhtä lujat kuin ainoastaan luonnonkipsiä käytettäessä.

Lukuvinkki: Näin kipsilevy kierrätetään

Viimeisimpiä innovaatioita

Gyprocin kipsilevyt eivät ole vain kipsilevyjä, vaan joukkoon mahtuvat kovaakin kuormaa kestävä Gyproc Habito® -rakennuslevy sekä uutuus Tuulensuojalevy GTX-9, joka ei kavahda tuulta saati sadetta.

Habito-rakennuslevy tarjoaa mahdollisuuden ripustaa esimerkiksi keittiön kaapistot suoraan levyseinään ilman erillisiä taustatukia. Et tarvitse erikoiskiinnikkeitä tai proppuja kiinnittääksesi, vaan levy pystyy kantamaan jopa 40 kilon ripustuspainon yhden tavallisen ruuvin varassa. Uskomatonta, eikö?

Tutustu ihmeessä Habitoon

Kartongiton Glasroc® GTX 9 on vuonna 2021 markkinoille tullut uutuus. Koska Suomen vaihteleva ilmasto asettaa omat haasteensa sekä rakentajalle että rakennukselle, vastasi Gyproc toiveisiin kehittämällä levyn, joka kestää säille alttiina jopa 6 kk ilman erillistä julkisivuverhousta. GTX 9 -levy soveltuu erinomaisesti pientalorakentamiseen sekä myös kerrostalorakentamiseen.

Lisää tietoa GTX 9 -levystä

Antaa sateen tulla ja tuulen puhaltaa.Antaa sateen tulla ja tuulen puhaltaa.

Innovaatioiden tuominen kohti toteutuneita tuotteita jatkuu ja jokaisen rakentajan tukena ovat sekä Gyprocin suunnittelupalvelu ja aivan käsinkosketeltavana tietopakettina on saatavilla Gyproc Käsikirja, joka pitää sisällään uskomattoman määrän tuotetietoa sekä ratkaisumalleja rakenteista ja järjestelmistä.
Lataa itsellesi Gyproc Käsikirjaan.

Heräsikö kysyttävää, pohdituttaako valinta? Ota rohkeasti yhteyttä Saint-Gobain tuoteneuvontaan.

750 Gyproc_50th_Juhlalogo
 
Päivitetty
17.1.2022