Kodin LVI-ratkaisut rakentajalle

Uponor KOTI -rakentajan palvelu auttaa omakotitalon rakentajaa löytämään urakoitsijan talonsa LVI-ratkaisuille.

Palvelumme välittää tarjouspyynnön paikalliselle KOTI-jälleenmyyjäverkostoon kuuluvalle urakoitsijalle, joka ottaa yhteyttä asiakkaaseen ja tarjoaa tarvittavat LVI-järjestelmät sekä niiden asennuksen. Jälleenmyyjäverkostoomme kuuluvat jälleenmyyjät ovat LVI-alan ammattilaisia ja koulutettu asentamaan Uponorin järjestelmiä.

UponorHome_dog_in_living_room_AdobeStock_220807445_1920

Uponor KOTI -rakentajan palvelusta

Saat urakkatarjouksen kotisi LVI-järjestelmistä asennettuna.

Uponor-lattialämmitys ja -viilennys
Uponor-lattialämmitys on matalalämpöjärjestelmä, jossa veden lämpö siirtyy ensin lattialämmitysputkesta lattiarakenteeseen ja sitten huoneilmaan. Tällöin koko lattiapinta luovuttaa miellyttävää lämpöä tasaisesti ja energiatehokkaasti. Samaa järjestelmää voidaan käyttää myös huonelämpötilan viilennykseen.

Käyttövesi PEX
Käyttövesijärjestelmä vaikuttaa sekä juomaveden laatuun että talon kosteusturvallisuuteen. Siksi ei ole samantekevää, millaisen käyttövesijärjestelmän valitset. Uponor-käyttövesijärjestelmän (PEX) kaikki osat on suunniteltu ja testattu toimimaan keskenään yhteensopivana kokonaisuutena.

Ilmanvaihto
Vietämme suurimman osan ajastamme sisätiloissa, joten sisäilman laadulla on suuri merkitys hyvinvointiin ja viihtyvyyteen. Uponor tarjoaa erityisesti pientalojen koneelliseen ilmanvaihtoon suunnitellun kanavistojärjestelmän, jolla varmistetaan talon terveellinen sisäilma. Kanavisto on saatavana myös esieristettynä, joka on energiatehokas ja turvallinen ratkaisu ehkäisemään kosteusvaurioita.

Kiinteistöviemäröinti
Kiinteistöviemäröinnissä osaavalla suunnittelulla, huolellisella toteutuksella ja laadukkailla tuotteilla minimoidaan viemärilinjan tukkeutumisia. On myös tärkeää varmistaa, että järjestelmän kaikki osat sopivat saumattomasti yhteen. Näin viemäröinnistä tulee tiivis ja pitkäikäinen. Uponorin valikoimasta löydät perinteisen HTP-viemärin sekä ääntä vaimentavan Decibel-viemärin.

Rakennusten kuivatus
Pientalon katolta valuu vuosittain keskimäärin 50 –100 kuutiota hulevesiä eli sade- ja sulamisvesiä. Sadevesiviemäri johtaa ne pois ja pitää rakennuksen, piha-alueen ja perustuksia ympäröivän maan kuivana. Salaojien tehtävänä on kerätä maassa oleva liiallinen kosteus pois talon perustusten luota. Tarvittaessa salaoja myös varmistaa, ettei pohjaveden pinta pääse nousemaan liian lähelle talon alapohjaa.

Eristetyt putkistot
Putkityöt eivät rajoitu vain rakennuksen sisälle, vaan usein tarvitaan myös rakennusten välisiä putkivetoja. Uponorin laadukkaat eristetyt putkielementit soveltuvat ratkaisuksi silloin, kun on tarve siirtää lämmintä käyttövettä rakennuksesta toiseen, kuten esimerkiksi päärakennuksen ja autotallin välillä. Eristetty putkisto suojaa myös kiinteistöön tulevaa vesijohtoa sellaisissa kohteissa, joissa jäätymisen riski on olemassa.

Jätevesijärjestelmät
Uponor on jätevesijärjestelmien johtava kehittäjä ja valmistaja. Meillä on jo usean vuosikymmenen kokemus jätevesijärjestelmien toimivuudesta pohjoismaisissa olosuhteissa. Jatkuva testaus takaa sen, että tuotteiden laatu pysyy korkeana. Laajasta jäteveden puhdistamovalikoimastamme löytyy paras ratkaisu kaikille tonteille ja puhdistustarpeille. Jätevesien puhdistamovaihtoehtoina ovat panospuhdistamo, erillisviemäröinti ja maapuhdistamot.

Radonin poisto
Radon on hajuton, mauton ja väritön radioaktiivinen jalokaasu, jota syntyy Suomen maaperässä. Sisäilmaan päästessään radon on terveysriski, sillä se lisää riskiä sairastua keuhkosyöpään. Radonin torjunnassa käytetään kahta toisiaan täydentävää ratkaisua; maavaraisen laatan ja sokkelin liitosalueen tiivistämistä sekä laatan alle sepeli- ja sorakerrokseen asennettavaa radonputkistoa.
 

Uponor KOTI -rakentajan palvelut

Kaikista asennetuista Uponor-järjestelmistä myönnetään järjestelmätodistus. Se kertoo mitä taloon on asennettu ja että Uponor vastaa tuotteidensa laadusta ja kestävyydestä ja asentaja vastaa tekemästään työstä.

Sivun lopusta löydät rakentajalle tarkoitetut ratkaisut, joista voit jättää yhteydenottopyynnön:

Uponor_steps_on_floor_1920
Järjestelmätodistus ja Uponor Tuoteturva varmistavat laadun

Uponor myöntää kaikkiin pientaloihin asennettuihin Uponor-järjestelmiin järjestelmätodistuksen, joka kertoo mitä järjestelmiä taloon on asennettu ja kenen toimesta. Uponor vastaa järjestelmiensä laadusta ja toimivuudesta ja asentaja vastaa tekemästään työstä. Uponorin tuotteistaan kantama vastuu ei ole rajattu erikseen määriteltyyn takuuaikaan. Viallisesta tuotteesta Uponor vastaa koko sen oletetun käyttöiän ajan kuluttajasuojalain mukaisesti. Jos Uponorin tuote aiheuttaa vahinkoa, Uponorin vastuu määräytyy tuotevastuulain mukaisesti. Tyypillinen vastuuaika on 10 vuotta tuotteen liikkeellelaskusta.
Upo Tuoteturva

Uponor KOTI -kumppaniverkosto

Uponor on koonnut lähes koko maan kattavan urakoitsijaverkoston, joka koostuu paikallisista ja luotettavista LVI-alan ammattilaisista.

Kun jätät tarjouspyynnön tulevan kotisi LVI-urakasta Uponorille, alueellasi toimiva urakoitsija ottaa sinuun yhteyttä.

Uponor koti logo

Saat häneltä urakkatarjouksen kaikista haluamistasi kodin LVI-järjestelmistä. Tarjous ei sido sinua mihinkään vaan saat lisätietoa päätöksenteon tueksi. 

Parhaista parhaat

Uponor KOTI -jälleenmyyjäverkostossa toimii LVI-alan ammattilaisia ympäri Suomen. Vuosittain Uponor valitsee yhden ylitse muiden ja tämä saa halutun Vuoden Uponor KOTI -jälleenmyyjätittelin.

Tutustu tähän mennessä valittuihin Uponor KOTI -kumppaniyrityksiin:
2012: Semax-Team Oy, Vainikkala / Tommi Hyväri
2013: LVI-Putkilinkki Oy, Lahti / Jyrki Kourunen, https://putkilinkki.fi
2014: LVI Dalton Oy, Lepsämä / Mikko Säteri, https://www.dalton.fi
2015: Vesitek Oy, Tampere / Juha Ryhänen (Lopettanut toimintansa)
2016: TR LVI-Palvelut Oy, Pori / Tauno Rintala, https://www.tr-lvipalvelut.fi/
2017: Nascotec Ky, Kouvola / Vesa ja Jani Naukkarinen, https://nascotec.com
2018: Teamtech Oy, Tuusula (Lopettanut toimintansa)
2019: LVI-asennus Jarno Mäkelä Oy, Ylöjärvi, https://lvi-jarno.fi
2020: LVI-Kurikka Oy, https://lvikurikka.fi/
2021: Putkitekki Oy, Järvenpää, https://putkitekki.fi/

Remontoijille omat palvelut

Uponor KOTI -remontoijan palvelusta

  • käyttövesiremontti
  • patteriverkoston remontti
  • lämmityksen säätöjärjestelmän päivitys
  • lattialämmitysremontti (vesikiertoinen)

 

Remontoijan palvelu sisältää maksuttoman kartoituskäynnin sinulle sopivana aikana ja saat tarjouksen remonttiurakasta tarvikkeineen. Käynti ei sido sinua mihinkään. Voit tilata kartoituskäynnin Uponor KOTI -remontoijan palvelusta.

Uponor KOTI -remontoijan palvelut

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö tarvittavasta tai tarvittavista palveluista

 
Päivitetty
13.12.2022