Vuosi 2021 oli rakentamisessa huippuvuosi

Vuosi 2021 jää varmasti mieliin monestakin syystä, mutta yllättävää kyllä erityisesti rakentamisesta. Pandemia loi asumiselle uuden merkityksen sekä asetti uusia vaatimuksia kodille kotona vietetyn ajan tuplaantuessa etätöiden jatkuessa. Kodin ennen mahdollisesti tilaviltakin tuntuneet neliöt eivät enää riittäneet koko perheelle, myös ympäristön rauha ja luonnonläheisyys alkoivat kiinnostaa enemmän. Jukkatalolla vuosi oli ennennäkemätön rakennusbuumin alkaessa ja huipentuessa keväällä.

Olisiko aika rakentaa oma uusi koti?Olisiko aika rakentaa oma uusi koti?

Miten rakentaminen jatkuu?

Omakotitalomarkkinat kasvoivat 2021 Pientaloteollisuuden tilastojen mukaan 50 %. Kysynnän kasvu ja sen mukanaan tuoma kiire sekä pandemian osaltaan antamat haasteet vaativat sinnikkyyttä, kärsivällisyyttä sekä joustavuutta itse rakentajilta kuin myös talovalmistajalta. Omakotitalojen kysynnän kasvun oletetaan kasvavan nyt myös vuonna 2022.

Vaikka uusia yllätyksiä voi olla luvassa myös tälle vuodelle, haluaa Jukkatalo tarjota jokaiselle rakentajalle ylivertaisen asiakaskokemuksen. Yllätyksiin sekä haasteisiin vastattiin jo onnistuneesti viime vuonna.

Kiinnostusta herättävä Jalava

Lohjan Asuntomessuilla ollut Jukkatalon kohde Jalava herätti kiinnostusta jo ennen messujen avautumista. Samalla vahvistui aavistus tämän päivän trendistä: laadukasta sekä avaraa ripauksella luksusta.
Lukuvinkki: Koti Jalavan suojissa

Naantalissa järjestettävät vuoden 2022 Asuntomessut tuovat näytille uuden ja mielenkiintoisen Jukkatalon. Jukkatalon Knaapi on yksikerroksinen 109 m2 kompakti hirsitalo, johon on sijoitettu kolme makuuhuonetta sekä isot oleskelutilat. Voit tutustua inspiraatiota antaneeseen malliin tästä.

Vuoden 2021 Asuntomessukohde Jalava.Vuoden 2021 Asuntomessukohde Jalava.

Mielenrauhaa ja luottamusta rakentajalle

Jukkatalolla tiedetään, että hyvinvoiva henkilöstö on avain rakentajien tyytyväisyyteen. Näin ollen Jukkatalolla rekrytoitiinkin vuonna 2021 huima määrä uusia osaajia. Henkilöstön jaksamisesta sekä motivoinnista on myös huolehdittu. Koska jukkatalolaisia on ympäri Suomen, pidetään yhteisöllisyyttä tärkeänä. Yhteen hiileen puhaltava, hyvinvoiva sekä energinen työyhteisö saa aikaan toivotun lopputuloksen: mielenrauhaa ja luottamusta rakentajaperheelle.

Suunnitteletko rakentamista?

Onko muutto suurempaan tai pienempään kotiin tullut ajankohtaiseksi? Kaipaatko omaa rauhaa maaseudulta vai halajatko kaupungin urbaaniin sykkeeseen mukaan?

Tutustu Jukkatalon monipuoliseen talomallistoon. Halutessasi voit alla olevalla lomakkeella jättää yhteydenottopyynnön Jukkatalon edustajalle tai tilata itsellesi esitteitä selattavaksi.

Toteuta haaveesi omasta kodista.


Kiinnostuitko?


 
Päivitetty
7.1.2022