Muuttovalmis hirsitalo kolmella eri tyylillä

Hirsitalo on ekologinen, terveellinen ja kestävä vaihtoehto uudeksi kodiksi. Kontio on äskettäin julkaissut uuden muuttovalmiin My House -malliston, jonka mallien asuinpinta-alat vaihtelevat 91 ja 159 asuinneliön välillä, sisältäen myös 2-kerrosmalleja.

Kontio My House 159AKontio My House 159A

Kolme tyyliä – mikä niistä on sinun?

Kaikki mallit on saatavilla kolmella eri ulkopuolen tyylillä: California, New England ja Hampton. Tyyliä voi tietysti muunnella sopimaan omaan makuun ja talon ympäristöön sopivaksi.

  • California-tyylin arkkitehtuuri miellyttää modernista ja näyttävästä tyylistä pitävää. Julkisivun raikkaat sekä syvät värit tuovat tähän tyyliin lisää mielenkiintoa.
  • New England-tyyli tuo tuulahduksen perinteisemmästä tyylistä, erityisesti jyrkemmän harjakattonsa ansiosta. Yhdistä tyyliin vaaleat sävyt sekä ikkunaristikot ja käsissäsi on kaunis ja ajaton koti, joka kestää katseita pitkään.
  • Hampton-tyyli on näistä kolmesta vaihtoehdosta perinteisin loivine harjakattoineen sekä harmonisine värisävyineen. Tyyli on ryhdikäs ja neutraali korostamatta itseään suhteessa ympäristöönsä, mutta ei kuitenkaan missään nimessä häpeilevä.


Oman kodin sisäpintojen suunnittelun avuksi on myös koostettu kolme erilaista vaihtoehtoa, jotka mukailevat ulkopuolen tyyliä. My Housessa myös tyylien yhdistely ja muuntelu on sallittua juuri omanlaisen lopputuloksen saavuttamiseksi.

My Housen mallit ovat saatavilla sekä muuttovalmiina että talopaketti-toimituksella.

Tutustu Kontio My House -mallistoon!

Kontio My House 138 B California-tyylillä ja pulpettikatolla.Kontio My House 138 B California-tyylillä ja pulpettikatolla.

Luo oma My House -talosi helposti:

  1. Millaisen pohjaratkaisun haluat? Valitse mieleisesi pohjaratkaisu useiden vaihtoehtojen joukosta. Malliston pohjaratkaisuista löytyy variaatioita erilaisiin tarpeisiin.
  2. Millainen on kotisi ulkoasu? Valitse mieleisesti kolmesta eri tyylistä: California, New England tai Hampton. Lähes jokaiseen tyyliin on mahdollista toteuttaa harjakatto sekä pulpettikatto.
  3. Miltä kotisi sisustus näyttää? Voit valita pintojen materiaalien lisäksi kodinkoneet, tasojen materiaalit sekä kiintokalusteet. Kontio Living -mallistosta löytyy ratkaisuja moneen makuun.

Kontio My House 138 B California-tyylillä.Kontio My House 138 B California-tyylillä.
 
Julkaistu
17.12.2021