Patentoidulla kantokahvalla ei taakka paina kättä ja kulkunäkyvyys säilyy

Tunnistatko tilanteen, jossa nostat autosta syliisi pahvilaatikon tai pari, nakkaat auton oven polvella kiinni ja lähdet sokkona kuljettamaan laatikoita sisälle? Niinpä, tilanne on varsin tuttu. Sitten keksit sitoa narun tai peräti kuormaliinan laatikoiden ympärille, hienoa. Käteen pitää tempaista kintaat, ettei kädet nitisty kannettaessa. Kaikkeen tähän on nyt innovaatiokilpailuissakin palkittu ratkaisu, QUICKLOADER® itsekelautuva, kantokahvalla varustettu kuormahihna.

quickloader kantokahva-750x422

Kuormahihna, jossa on kantokahva ja joka kelaa itse itsensä rullalle

Vinssattavat kuormaliinat ovat tuttuja kuin ne kuuluisat omat taskut. QUICKLOADER® Grip QLG250 kantokahva yhdistää innovatiivisen ammattitason ergonomisen kahvan vahvaan itsestään kelautuvaan liinaan. Kahvassa itsessään on kelausominaisuus ja kuormaliina eli tuote on sellaisenaan valmis käytettäväksi.

Mahdollisuudethan ovat loputtomat laatikoista työkalupakkeihin, halkonipuista venetarvikkeiden kuljettamiseen. Tärkeintä on helppokäyttöisyys ja käyttömukavuus.

Katso itse!

QUICKLOADER® Grip kantokahva on ammattitason laadukas ratkaisu kantamiseen. Prototyyppi on voittanut kaksi pääpalkintoa Ison-Britannian innovaatiokilpailussa aivan uutena ammattilaisratkaisuna ikiaikaiseen ongelmaan.

Helppo, edullinen ja ergonominen

QUICKLOADER® Grip kantokahvan avulla voi kantaa 25 kilon taakkaa ja sen murtolujuus on peräti 200 kiloa. Käteen hyvän tuntuinen kahva auttaa kantamisessa ja patentoitu jarrutusmekanismi helpottaa myös käyttöä. Edellisen sukupolven QUICKLOADER® kantokahvassa tätä ominaisuutta ei vielä ollut.

Kun kantokahvaa ja sen liinaa ei tarvitse, kelautuu liina itsestään rullalle vain nappia painamalla ja on valmiina odottamaan seuraavaa käyttökertaa. Tämä helpottaa myös ainaista narujen ja vanhojen liinojen selvittelyä. Kelassa on myös turvallisuutta lisäävä patentoitu RSB jarrumekanismi. Ei rävähdä kuormaliina kyppysille!

rakennuskemia-422x500

QUICKLOADER® on Rakennuskemia Oy:n markkinoima tuotemerkki.

  • Nopeakäyttöinen, säästää aikaa
  • Jättää toisen käden vapaaksi
  • Parantaa ergonomiaa ja turvallisuutta
  • Kädessä mukavan tuntuinen kahva
  • Ruostetta kestävä
  • Liinan pituus 2,5 metriä, leveys 25 mm

 

QUICKLOADER® Grip QLG250, kuten muutkin QUICKLOADER®-tuotteet löydät hyvin varustelluista rautakaupoista ympäri maan.


 
Julkaistu
15.12.2021