Joululahjaksi sujuvuutta arkeen

Älyteknologia on vuosi vuodelta noussut kodin hankintojen listalla yhä korkeammalle. Erilaiset ohjausjärjestelmät alkavatkin olla tätä päivää hyvin monessa kodissa. Voit helposti ohjata esimerkiksi kodin valaistusta, lämmitystä sekä älylukkoja ja muita turvallisuuslaitteita kännykkäsi avulla vaikka toiselta puolelta Suomea. Älylaitteita ostetaankin yhä useammin myös lahjaksi.

Oma ja läheisten turvallisuus on asia, johon moni haluaa panostaa.Oma ja läheisten turvallisuus on asia, johon moni haluaa panostaa.

Tiesitkö, että pystyt huolehtimaan sekä kotisi että mökkisi lukituksesta sekä tarkkailusta helposti älykkäiden ratkaisujen avulla? Oma koti sekä arjen helppous ovat asioita joita jokainen varmasti osaa arvostaa.

Usein arjen suuret helpottajat löytyvät pienistä seikoista, joita ei välttämättä ole tullut ajatelleeksi ennenkuin niitä kokeilee. Tällainen on esimerkiksi kodin älykäs lukitus sekä kameravalvonta. Kurkista mobiilisovelluksesta, että etäällä olevalla mökillä on kaikki kuten pitää ja tarkista nopeasti, että ulko-ovi tuli lähtiessä lukkoon – nämä ovat niitä arjen pieniä helpotuksia, joita varmasti kiireinen ihminen arvostaa. Ja siksi älylukot sekä valvontakamerat ovatkin oiva lahja.

Anna lahjaksi arjen sujuvuutta

Kuulutko sinäkin ihmisiin, joiden on pakko palata tarkistamaan, oliko ulko-ovi varmasti lukossa? Vai eikö läheisesi saa rauhaa ennen oven tarkistamista? Joulun alla hyvä vinkki lahjaksi on älylukko, jonka avulla voi kodin turvata poissa ollessa ja lukituksen tilan tarkastaminen onnistuu helposti sovelluksen avulla. Älylukon avulla voi myös varmistaa, että pieni koululainen on päässyt turvallisesti sisälle lämpimään sekä turvata sisälle pääsyn silloinkin kun avain on unohtunut eteisen pöydälle.

Enää ei tarvitse käydä tarkistamassa, tulihan ulko-ovi lukkoon.Enää ei tarvitse käydä tarkistamassa, tulihan ulko-ovi lukkoon.

Suomalaisten kotien ulko-oviin räätälöity Yale Linus® -älylukko on toimiva ratkaisu olipa kyseessä lapsiperheen, nuorten aikuisten tai vaikka seniorien koti. Lukon automaattinen lukitustoiminto lukitsee oven lähtiessä ja palatessa lukko tunnistaa mobiilipuhelimessa olevan virtuaaliavaimen automaattisesti. Niinpä avainten etsimisen laukun tai taskun pohjalta voi unohtaa. Yale Linus -älylukko toimii käyttäjäystävällisellä Yale Access –sovelluksella, jonka kautta lukon asetukset voi räätälöidä mieleiseksesi.

Lukuvinkki:

Kodin lukitus virtuaalisilla avaimilla sekä mobiilisovelluksella

Valvontakamera on oiva lahjaidea

Pihalle tarkoitettuja valvontakameroita on olemassa useampia malleja. Kameroiden erilaisten ominaisuuksien myötä löytyy taatusti jokaiseen käyttötarkoitukseen parhaiten soveltuva.

Ulkokamera valolla:

Front Door Wi-Fi Camera - Light & Siren -valvontakamera on varustettu sekä valolla että kaksisuuntaisella mikrofonilla. Tämän kameran avulla on mahdollista katsella livekuvaa sekä tallentaa HD-laatuista kuvaa. Kamera on myös varustettu liiketunnistuksella, joka lähettää hälytyksen suoraan mobiililaitteeseen sekä aktivoi tallennuksen. Sisäänrakennettu kohdevalo myös syttyy kameran havaitessa liikkeen.
Tämä kamera voidaan sijoittaa esimerkiksi kylmiin varastotiloihin sekä mökeille IP-luokituksen sekä yönäön ansiosta. Värivaihtoehtoina valkoinen sekä tumman harmaa.

Ulkokamera huimalla kuvalaadulla:

Vahvalla sääsuojauksella varustettu (IP67) Outdoor Pro -valvontakamera on oiva ratkaisu pihan turvaamiseen. Kamera käyttää erinomaista QHD-kuvanlaatua (4 Mp) sekä takaa 30 metrin yönäön. Kamera aloittaa liikkeen havaittuaan tallentamisen automaattisesti sekä lähettää liikehavainnosta myös tiedon mobiilisovellukseen. Tämä kamera on oiva esimerkiksi ovenpieleen. Valo valaisee kotiintulijan tietä ja mikrofonin välityksellä voit antaa ohjeita vaikka lähetille siitä, mihin postipaketin voi jättää. Sopii hyvin myös kylmiin ja pimeisiin varastotiloihin.

Kotiin sisätiloihin valvontakamera:

Myös kodin sisätiloissa sattuu ja tapahtuu. Tilanteen selvittämisessä auttaa laadukas sisätiloihin tarkoitettu valvontakamera. Hyvällä HD-kuvanlaadulla varustettu kamera auttaa esimerkiksi selvittämään palovaroittimen hälytyksen syyn sekä lemmikkien aiheuttamat vahingot. Kahdeksan metrin pimeänäkö pitää huolen että kuva on selkeä myös silloin, kun kodin valaistus ei ole päällä.

Yalen uusi käännettävä Indoor Wi-Fi Camera – Pan & Tilt -sisäkamera mahdollistaa kodin laaja-alaisen tarkastelun. Yale View -sovelluksen panorointi- ja kallistustoiminnolla kotiin ei jää katvealueita. Automaattisesti liikettä seuraava kamera vahtii poissaollessa ja reagoi myös epänormaaleihin koviin ääniin tehden niistä hälytyksen. Kamera on mahdollista asettaa yksityistilaan puhelimen avulla, jolloin kamera lopettaa videotallennuksen. Mobiilisovelluksen avulla kodin tilannetta pystyy tarkkailemaan myös live-kuvana.

Lukuvinkki:

8 vaihetta: löydä itsellesi sopivin valvontakamera

Pihalle tarkoitettuja valvontakameroita on olemassa useampia malleja.Pihalle tarkoitettuja valvontakameroita on olemassa useampia malleja.

Turvallista joulua!

Automaattisesti liikettä seuraava kamera vahtii puolestasi.Automaattisesti liikettä seuraava kamera vahtii puolestasi.
 
Julkaistu
16.12.2021