Valokuvakirja kelpaa myös rakennus- tai remonttihankkeen dokumentointiin

Marraskuussa toteutettiin sivustollamme kysely, jossa kyseltiin kuvakirjapalvelun käytöstä ja etenkin sen hyödyntämisestä rakentamisen ja remontoinnin dokumentoinnissa. Kyselyyn osallistui noin 400 vastaajaa ja heistä kolmannes on käyttänyt kuvakirjapalvelua. Rakentamiseen tai remontointiin liittyvän kuvakirjan oli jo toteuttanut 12 % vastaajista.

Valokuvakirjoja löytyy lukuisista suomalaisista kodeista.Valokuvakirjoja löytyy lukuisista suomalaisista kodeista.

Kuvakirjat myös hyötykäyttöön

Kuvakirjoja on perinteisesti käytetty hienojen muistojen taltiointiin. Lapsista ja lomamatkoista on koostettu lukuisia kirjoja. Ajatus kuvakirjan käytöstä rakentamisen tai remontoinnin dokumentointiin otettiin kuitenkin hyvin vastaan. Potentiaalia nähtiin mm. siinä, että piiloon jäävät rakenteet voidaan kuvata tai pintaremontin yhteydessä kuvakirjaan voi taltioida vaikka käytetyn maalin tyypin ja värinumeron. Tällaisia on jo vastaajien keskuudessa toteutettukin.

Noin 40 % vastaajista näkee valokuvakirjan soveltuvan hyvinkin hankkeen dokumentointiin. 12 % vastaajista on jo tavalla tai toisella käyttänyt valokuvakirjaa hankkeensa vaiheiden taltiointiin.Noin 40 % vastaajista näkee valokuvakirjan soveltuvan hyvinkin hankkeen dokumentointiin. 12 % vastaajista on jo tavalla tai toisella käyttänyt valokuvakirjaa hankkeensa vaiheiden taltiointiin.
Esimerkiksi vuosikirja sisällysluetteloineen voisi olla hyvä vaihtoehto uuden kodin rakentajalle.Esimerkiksi vuosikirja sisällysluetteloineen voisi olla hyvä vaihtoehto uuden kodin rakentajalle.

Helppoutta, laatua ja ideoita

Kyselyyn osallistuneet saivat myös kertoa terveisiä Ifolorille. Helppous ja selkeät ohjeet olivat yleisin toive. Aktiiviset käyttäjät jättivät myös kiitoksia ja toivoivat hyviä tarjouksia etenkin vakioasiakkaille. Erilaisia ideoita ja valmiita käyttöpohjia toivottiin sekä muunneltavuutta. Toiveiden määrä vahvistaa, että selkeästi tässä digitalisoituneessa maailmassa kaivataan myös konkreettista ja hypisteltävää tuotetta. Toisaalta harkiten ja suunnitellusti toteutettu valokuvakirja on myös arvostettu lahja. Se mielletään itse tehdyksi lahjaksi, jossa on ajateltu vastaanottajaa ja nähty vähän vaivaakin.

Hyödynnä alennuskoodi

Ifolor tarjoaa lukijoille 25 % alennuksen kaikista kuvakirjoista. Käytä tilatessasi koodia: RAKEN25

Koodi on voimassa 31.12. asti.

73311_p_ver-1

Jos valokuvakirjan haluaa vielä jouluksi, pitää tilaus tehdä 13.12. mennessä.

 
Julkaistu
9.12.2021