• Etusivu
  • Talo

Sisustamista helpottavat ratkaisut

Anna enemmän tilaa sisustukselle

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Aulis Lundell Oy
Päivitetty 23.10.2023
202111_73748.jpg

Liune-ovien tilaratkaisut ja upea mallisto on esillä muun muassa Turun uudessa Liune tilaratkaisut -esittelytiloissa, Maariankatu 5.

Tilojen suunnittelua monikäyttöisemmiksi ja ratkaisuja kotien ja toimistojen tilaongelmiin, on luotu helpottamaan Liune-ratkaisuja. Sisustussuunnittelu saa tilaa sekä mahdollisuuksia ja huoneista tulee helposti muunneltavia, kun väliseinien runko on valmistettu parhaista ratkaisuista, kuten Liunen seinän sisään liukuvista väliovista ja Gypsteel-rangoista. Liunen seinän sisään liukuva väliovi jättää kaiken seinä- ja lattiapinnan vapaaksi sisustukselle, ja ovi itsessäänkin on upea sisustuselementti.

Info

Info

Liune tilaratkaisu tuo

  • Avaraa tilaa
  • Viihtyvyyttä
  • Tilojen muunneltavuutta
  • Kustannustehokkuutta
  • Helppoa asennettavuutta

Liune-ovimallisto sopii kaikkeen sisustamiseen

Liunen laaja ovimallisto on kuin luotu vaativan sisustajan makuun. Mallistosta löytää varmasti juuri oikeat väliovet omiin suunnitelmiin. Mallisto sisältää perinteisten mdf- ja lasiovien lisäksi muun muassa ovet kosteisiin tiloihin kuten saunaan, äänieristystä vaativiin tiloihin, upeat taideovet sekä täysin uniikit Limited Edition-ovet.

Kaikkiin sisätiloihin saadaan sama tyyli, koska Liunen mallistosta löytyvät niin seinän sisään liukuvat ovet, seinän päälle liukuvat koristeovet kuin "perinteiset" kääntyvät saranaovetkin.

Lohjan asuntomessuilla monet kohteet valitsivat ovikseen juuri Liune-ovet, kuten palkintopöydät tyhjentänyt Pyörre-talo. Lue lisää: Pyörre-talo puhdisti Lohjan asuntomessujen palkintopöydän >>

20223_77263.jpg
20223_77262.jpg
Info

Info

Täysin kotimaiset ja ympäristöystävälliset Liune-ovet

  • MDF-kuitulevyovissa käytetty mänty ja kuusi ovat peräisin ainoastaan harvennushakkuusta saadusta puumateriaalista.
  • Runkoelementit valmistetaan CE-merkitystä teräsprofiilista ja teräs on tunnetusti 100 % kierrätettävissä oleva materiaali.
  • Rakenteiden muunneltavuus lisää Liune-ovien käyttöikää.
  • Laadukas ja pienen huoltotarpeen omaava Liune-ovi säästää elinkaarikustannuksissa.
  • Liune ovilla on EDP-ympäristöseloste.

Kallary–sisustustuotesarja Johanna Orakselta

Oleellisena osana Liunen tilaratkaisuja on Kallary. Kuvataiteilija Johanna Oras lanseerasi Kallary -sisustustuotesarjan Lohjan asuntomessujen yhteydessä. Siihen sisältyy mm. verhoja, tapetteja, sisustuskankaita, pussilakanoita, pöytäliinoja, valaisimia, liukuovia ja muita kodin sisustamiseen liittyviä käyttöesineitä.

202111_73751.jpg

Taideteokset toimivat sisustuksessa kodikkuuden ja jännittävien yksityiskohtien tuojana. Kallary tuo ilmeikkyyttä ja klassisuutta kaikenlaisiin tiloihin. Se tuo sisustukseen selkeitä linjoja yhdistettynä renessanssimaiseen runsauteen.

Kallaryn missio on tehdä taiteesta ja designista dynaaminen kokonaisuus, joka on helppo valita omaan kotiin.

Katso upeat kuvat Pyörre-talosta ja nappaa kotiisi mahtavat tilaratkaisut sekä tutustu Johanna Oraksen Liunelle suunnittelemaan mallistoon.

Liune ovimallisto

Kallary on Johanna Oraksen intohimon, elämäntyön ja estetiikan tulos. Kallary elää rakkaudesta kotimaiseen designiin ja halusta nostaa skandinaavinen muotoilu pysyvästi maailmankartalle, sekä antaa jokaiselle ihmiselle mahdollisuus luoda yhteys omaan luovuuden lähteeseensä. Kallary on värejä, onnellisuutta, muistoja, perhettä, yhteisöllisyyttä ja inhimillisyyttä.

Uusia Kallary -sisustustuotteita on esillä ja myynnissä LIUNE TILARATKAISUT -esittelytiloissa.

202111_73752.jpg

Kun haluat tutustua tyyliin, kestäviin materiaaleihin ja kotimaiseen laatuun, kannattaa suunnata Liune tilaratkaisut -esittelytiloihin Turkuun, Tampereelle tai Helsingin Ovigalleriaan.

Esittelytilat

LIUNE TILARATKAISUT

  • Maariankatu 5, Turku
  • Aleksanterinkatu 28, Tampere

LIUNE GALLERIA

  • Fleminginkatu 12B, Helsinki
Aulis Lundell Oy
Talo
sisustus
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

pesuhuoneen ja wc:n välinen ovi on huurrettu liukuovi
Liune Door liukuovet – extraneliöitä asumiseen
Liune on kotimainen liukuovikokonaisuus, jossa ovilevy liukuu seinärakenteen sisään. Ovi ei ole enää koskaan tiellä! Yksi Liune-ovi antaa tilaa asumiseen 1-3 m2 ja laaja ovimallisto saa sisustajan mielikuvituksen lentoon.Liune on oivallinen ovivaihtoehto kompakteihin tiloihin, joissa neliöt halutaan mahdollisimman tarkasti hyötykäyttöön. Se sopii vaativalle sisustajalle, joka arvostaa tilojen muunneltavuutta ja korkealaatuisia pintamateriaaleja.Ovet liikkuvat kevyesti ja vakaasti ja rakenne kestää käytössä. Siksi Liune soveltuu yhtä hyvin lapsiperheelle kuin seniorikotiinkin. Oviaukkoon ei tule kynnystä ja useassa mallissa Liune ovi liukuu kokonaan rakenteen sisään, jolloin koko tila on käytettävissä vapaasti.
20226_78549.jpg
Sopiiko liukuovi meidän kotiin?
Liune-liukuovi on oivallinen ovivaihtoehto kompakteihin tiloihin, joissa neliöt halutaan mahdollisimman tarkasti hyötykäyttöön. Se sopii vaativallekin sisustajalle, joka arvostaa tilojen muunneltavuutta ja korkealaatuisia pintamateriaaleja. Ovet liikkuvat kevyesti ja vakaasti ja rakenne kestää käytössä. Liune liukuovet soveltuvatkin yhtä hyvin lapsiperheelle kuin seniorikotiin. Oviaukkoon ei tule kynnystä ja useassa mallissa Liune ovi liukuu kokonaan rakenteen sisään, jolloin koko tila on käytettävissä vapaasti.
20144_38674.jpg
Liukuva sisäovi meidän kotiin?
Liune Door on seinän sisään integroitu liukuva sisäovi. Se on moderni ovivaihtoehto tiloihin, joissa neliöt halutaan mahdollisimman tarkasti hyötykäyttöön. Se sopii vaativallekin sisustajalle, joka arvostaa tilojen muunneltavuutta ja korkealaatuisia pintamateriaaleja. Ovet liikkuvat kevyesti ja vakaasti, lisäksi Liunen teräsrakenne kestää rakennuksen koko elinkaaren. Liune liukuovet soveltuvatkin yhtä hyvin lapsiperheelle kuin seniorikotiin. Oviaukkoon ei tule kynnystä ja useassa mallissa Liune ovi liukuu kokonaan rakenteen sisään, jolloin koko vapaa kulkutila on käytettävissä.
20143_38557.jpg
Ohutlevykiinnitykset
Särmä suomalainen seinätulppa GRIPPER™ sopii kaikkiin rakentamisen, remontoinnin ja sisustamisen yleisimpiin seinäkiinnityksiin. GRIPPER™ toimii kaikissa seinämateriaaleissa ja -rakenteissa. Lo-Vis – mikrokaulus pitää tulpan optimaalisessa asennussyvyydessä pysyen itse piilossa ruuvin alla. DuPont™ Hytrel® -materiaalinsa ansiosta GRIPPER™ kestää pitkäaikaista kuormitusta, iskuja, kulumista, kosteutta, kemikaaleja, lämpötilan vaihteluja ja varastointia tavallisia tulppia paremmin.
20188_54298.jpg
Sisustajalle keraamisia unelmalaattoja lattiaan ja seiniin
Keraamisella laatalla on monia etuja, miksi se kannattaa valita kodin lattia- tai seinämateriaaliksi. Keraaminen laatta kestää erinomaisesti kovaakin kulutusta. Tästä syystä laatat ovat varsinkin lapsi- ja kotieläinperheiden suuressa suosiossa.Keraamisen laatan etuja ovat myös pinnan kestävyys sekä lämmön- ja kosteudensietokyky, unohtamatta tietysti sitä, että keraamiset laatat tuovat sisutukseesi laatua. Nykyisin laattoja löytyy vaateliaimpienkin sisustajien makuun, sillä erilaisia värejä, pinnan muotoja ja laattojen kokoja on valtavasti. Keraamiset laatat soveltuvat hyvin sekä lattia- että seinäpinnoiksi – ja kaikissa tiloissa.
202111_73507.jpg
Viikon sisustusidea: Näin tuot trendikästä rottinkia sisustukseen
Menneet vuosikymmenet ja niiden hittituotteet kiertävät sisustustrendeissä yhä uudelleen. Näin on käynyt myös 80-luvulla suursuosiota nauttineelle rottingille, joka on löytänyt jälleen tiensä suomalaiskoteihin. Katso vinkit, joiden avulla voit tuoda rottinkia onnistuneesti oman kotisi sisustukseen.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton