Sisustamista helpottavat ratkaisut
- Anna enemmän tilaa sisustukselle

Tilojen suunnittelua monikäyttöisemmiksi ja ratkaisuja kotien ja toimistojen tilaongelmiin, on luotu helpottamaan Liune-ratkaisuja. Sisustussuunnittelu saa tilaa sekä mahdollisuuksia ja huoneista tulee helposti muunneltavia, kun väliseinien runko on valmistettu parhaista ratkaisuista, kuten Liunen seinän sisään liukuvista väliovista ja Gypsteel-rangoista. Liunen seinän sisään liukuva väliovi jättää kaiken seinä- ja lattiapinnan vapaaksi sisustukselle, ja ovi itsessäänkin on upea sisustuselementti.

Liune-ovien tilaratkaisut ja upea mallisto on esillä muun muassa Turun uudessa Liune tilaratkaisut -esittelytiloissa, Maariankatu 5.Liune-ovien tilaratkaisut ja upea mallisto on esillä muun muassa Turun uudessa Liune tilaratkaisut -esittelytiloissa, Maariankatu 5.

Kun haluat tutustua tyyliin, kestäviin materiaaleihin ja kotimaiseen laatuun, kannattaa suunnata Liune tilaratkaisut -esittelytiloihin Turkuun, pian avautuvaan Tampereen myymälään, tai Helsingin Ovigalleriaan.

Liune tilaratkaisu tuo

  • Avaraa tilaa
  • Viihtyvyyttä
  • Tilojen muunneltavuutta
  • Kustannustehokkuutta
  • Helppoa asennettavuutta

Liunen laaja ovimallisto kaikkeen sisustamiseen

Liunen laaja ovimallisto on kuin luotu vaativan sisustajan makuun. Mallistosta löytää varmasti juuri oikeat väliovet omiin suunnitelmiin. Mallisto sisältää perinteisten mdf- ja lasiovien lisäksi muun muassa ovet kosteisiin tiloihin kuten saunaan, äänieristystä vaativiin tiloihin, upeat taideovet sekä täysin uniikit Limited Edition-ovet.

Kaikkiin sisätiloihin saadaan sama tyyli, koska Liunen mallistosta löytyvät niin seinän sisään liukuvat ovet, seinän päälle liukuvat koristeovet kuin ”perinteiset” kääntyvät saranaovetkin.

Katso ovimallisto

Teräsrakenteinen moduulikaunotar Villa Helmi on esillä Turussa

Upea esimerkki Liunen tilaratkaisuista ja taiteen tuomisesta näkyväksi osaksi sisustusta on Logomossa esillä oleva taideinstallaatio Helmi. Tämä Johanna Oraksen teos, teräsrakenteinen moduuli Helmi – La Perla, lumoaa sisustuksellaan. Se on nähtävillä Turun Logomon sisäänkäynnin edustalla vielä muutaman viikon ajan.

Moduuli on valmistettu Lohjan tehtaalla, jossa valmistuvat muutkin Aulis Lundell Oy:n korkealaatuiset teräsrakenteet. Moduulirakentaminen on tämän päivän ratkaisu, kun halutaan muuntojoustavaa ja kierrätettävää asuin- ja toimitilaa. Tiloja pystytään helposti toteuttamaan moduulirakentamisella. Moduulit sopeutuvat helposti sekä ihmisten että rakennusmääräysten tarpeiden muutoksiin.

Lue lisää!
Asuntomessujen helmet ProModi ja Pyörre >>
Moduulitalot rakentuvat nyt teräksestä – kotimaiset, kestävät, kierrätettävät ja kevyet >>

Helmi - la Perla esillä Turun Logomossa.Helmi - la Perla esillä Turun Logomossa.

– Innovaatioprosessimme on tuottanut myös monia ratkaisuja moduulirakentamiseen. Moduulitalot ovat nopeita koota, ja talotekniikka saadaan rakenteiden sisään jo tehtaalla, kertoo yrityksen toimitusjohtaja Leena Lundell.

Aulis Lundell Oy:n valmistamat teräsmoduulit on valmistettu helposti muunneltaviksi. Kun ajat ovat epävarmat, muunneltavat rakennukset vastaavat tarpeeseen. Ne joustavat, kun tilanteet tai tarpeet muuttuvat. Moduulitalon koko ja muoto ovat muunneltavissa vastaamaan juuri senhetkistä asumismuodon ja -koon tarvetta.

Tutustu modulitaloon

liune ja kallaty lohjan asuntomessuilla-422x500

Kallary–sisustustuotesarja Johanna Orakselta

Oleellisena osana Liunen tilaratkaisuja on Kallary. Kuvataiteilija Johanna Oras lanseerasi Kallary -sisustustuotesarjan Lohjan asuntomessujen yhteydessä. Siihen sisältyy mm. verhoja, tapetteja, sisustuskankaita, pussilakanoita, pöytäliinoja, valaisimia, liukuovia ja muita kodin sisustamiseen liittyviä käyttöesineitä.

kallary tuotteet nähtävillä liunen tampereen myymälässä-422x500

Taideteokset toimivat sisustuksessa kodikkuuden ja jännittävien yksityiskohtien tuojana. Kallary tuo ilmeikkyyttä ja klassisuutta kaikenlaisiin tiloihin. Se tuo sisustukseen selkeitä linjoja yhdistettynä renessanssimaiseen runsauteen.

Kallaryn missio on tehdä taiteesta ja designista dynaaminen kokonaisuus, joka on helppo valita omaan kotiin.

Kallary on Johanna Oraksen intohimon, elämäntyön ja estetiikan tulos. Kallary elää rakkaudesta kotimaiseen designiin ja halusta nostaa skandinaavinen muotoilu pysyvästi maailmankartalle, sekä antaa jokaiselle ihmiselle mahdollisuus luoda yhteys omaan luovuuden lähteeseensä. Kallary on värejä, onnellisuutta, muistoja, perhettä, yhteisöllisyyttä ja inhimillisyyttä.

Uusia Kallary -sisustustuotteita on esillä ja myynnissä LIUNE TILARATKAISUT -esittelytiloissa.

kallary sisustaa tilat-750x422

Esittelytilat

LIUNE TILARATKAISUT

  • Maariankatu 5, Turku
  • Aleksanterinkatu 28, Tampere (avautuu pian)
LIUNE GALLERIA
  • Fleminginkatu 12B, Helsinki

Tutustu esittelytiloihin
 
Julkaistu
24.11.2021