Sisustamista helpottavat ratkaisut
- Anna enemmän tilaa sisustukselle

Tilojen suunnittelua monikäyttöisemmiksi ja ratkaisuja kotien ja toimistojen tilaongelmiin, on luotu helpottamaan Liune-ratkaisuja. Sisustussuunnittelu saa tilaa sekä mahdollisuuksia ja huoneista tulee helposti muunneltavia, kun väliseinien runko on valmistettu parhaista ratkaisuista, kuten Liunen seinän sisään liukuvista väliovista ja Gypsteel-rangoista. Liunen seinän sisään liukuva väliovi jättää kaiken seinä- ja lattiapinnan vapaaksi sisustukselle, ja ovi itsessäänkin on upea sisustuselementti.

Liune-ovien tilaratkaisut ja upea mallisto on esillä muun muassa Turun uudessa Liune tilaratkaisut -esittelytiloissa, Maariankatu 5.Liune-ovien tilaratkaisut ja upea mallisto on esillä muun muassa Turun uudessa Liune tilaratkaisut -esittelytiloissa, Maariankatu 5.

Liune tilaratkaisu tuo

 • Avaraa tilaa
 • Viihtyvyyttä
 • Tilojen muunneltavuutta
 • Kustannustehokkuutta
 • Helppoa asennettavuutta

Liune-ovimallisto sopii kaikkeen sisustamiseen

Liunen laaja ovimallisto on kuin luotu vaativan sisustajan makuun. Mallistosta löytää varmasti juuri oikeat väliovet omiin suunnitelmiin. Mallisto sisältää perinteisten mdf- ja lasiovien lisäksi muun muassa ovet kosteisiin tiloihin kuten saunaan, äänieristystä vaativiin tiloihin, upeat taideovet sekä täysin uniikit Limited Edition-ovet.

Kaikkiin sisätiloihin saadaan sama tyyli, koska Liunen mallistosta löytyvät niin seinän sisään liukuvat ovet, seinän päälle liukuvat koristeovet kuin ”perinteiset” kääntyvät saranaovetkin.

Lohjan asuntomessuilla monet kohteet valitsivat ovikseen juuri Liune-ovet, kuten palkintopöydät tyhjentänyt Pyörre-talo. Lue lisää: Pyörre-talo puhdisti Lohjan asuntomessujen palkintopöydän >>

Katso ovimallisto

liune liukuovi onni musta-422x422
Liune väliovi space opaalilasilla-422x422

Täysin kotimaiset ja ympäristöystävälliset Liune-ovet

 • MDF-kuitulevyovissa käytetty mänty ja kuusi ovat peräisin ainoastaan harvennushakkuusta saadusta puumateriaalista.
 • Runkoelementit valmistetaan CE-merkitystä teräsprofiilista ja teräs on tunnetusti 100 % kierrätettävissä oleva materiaali.
 • Rakenteiden muunneltavuus lisää Liune-ovien käyttöikää.
 • Laadukas ja pienen huoltotarpeen omaava Liune-ovi säästää elinkaarikustannuksissa.
 • Liune ovilla on EDP-ympäristöseloste.

Kallary–sisustustuotesarja Johanna Orakselta

Oleellisena osana Liunen tilaratkaisuja on Kallary. Kuvataiteilija Johanna Oras lanseerasi Kallary -sisustustuotesarjan Lohjan asuntomessujen yhteydessä. Siihen sisältyy mm. verhoja, tapetteja, sisustuskankaita, pussilakanoita, pöytäliinoja, valaisimia, liukuovia ja muita kodin sisustamiseen liittyviä käyttöesineitä.

kallary tuotteet nähtävillä liunen tampereen myymälässä-422x500

Taideteokset toimivat sisustuksessa kodikkuuden ja jännittävien yksityiskohtien tuojana. Kallary tuo ilmeikkyyttä ja klassisuutta kaikenlaisiin tiloihin. Se tuo sisustukseen selkeitä linjoja yhdistettynä renessanssimaiseen runsauteen.

Kallaryn missio on tehdä taiteesta ja designista dynaaminen kokonaisuus, joka on helppo valita omaan kotiin.

Lue uusin Liune Sisustuslehti 2022

Katso upeat kuvat Pyörre-talosta ja nappaa kotiisi mahtavat tilaratkaisut sekä tutustu Johanna Oraksen Liunelle suunnittelemaan mallistoon .

Liune sisustuslehti


Kallary on Johanna Oraksen intohimon, elämäntyön ja estetiikan tulos. Kallary elää rakkaudesta kotimaiseen designiin ja halusta nostaa skandinaavinen muotoilu pysyvästi maailmankartalle, sekä antaa jokaiselle ihmiselle mahdollisuus luoda yhteys omaan luovuuden lähteeseensä. Kallary on värejä, onnellisuutta, muistoja, perhettä, yhteisöllisyyttä ja inhimillisyyttä.

Uusia Kallary -sisustustuotteita on esillä ja myynnissä LIUNE TILARATKAISUT -esittelytiloissa.

kallary sisustaa tilat-750x422

Kun haluat tutustua tyyliin, kestäviin materiaaleihin ja kotimaiseen laatuun, kannattaa suunnata Liune tilaratkaisut -esittelytiloihin Turkuun, Tampereelle tai Helsingin Ovigalleriaan.

Esittelytilat

LIUNE TILARATKAISUT

 • Maariankatu 5, Turku
 • Aleksanterinkatu 28, Tampere
LIUNE GALLERIA
 • Fleminginkatu 12B, Helsinki
 
Julkaistu
24.11.2021