• Etusivu
  • Talo

Kylpyhuoneen upean yhtenäisen lattiapinnan salaisuus: laatoitettava kaivonkansi

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Vieser Oy
Päivitetty 31.05.2023
202111_73664.jpg

Vieserin laatoitettavien kansien valikoimaan kuuluvat Line, Dot, Square ja Flip. Kansiosa on kuin metallinen tarjotin, johon voidaan valita lähes mikä tahansa märkätilaan soveltuva laatta tai massa.

Uutta kylpyhuonetta rakennettaessa tai vanhaa remontoidessa monen haaveissa siintää kauniin yhtenäinen lattia, jota ei haluta rikkoa keskelle asennettavalla perinteisellä lattiakaivolla. Toive on nykyisin helppo toteuttaa, sillä Vieserin laatoitettavien kansien valikoima on laajentunut erittäin monipuoliseksi.

Olipa kylpyhuoneessa neliötä paljon tai vähän, laatoitettavalla kaivonkannella tilaan saadaan kauniin tasainen lattiapinta. Laatta kiinnitetään kanteen joko laastin tai laattaliiman avulla. Laatan sijaan kansi voidaan myös täyttää esimerkiksi mikrosementillä tai hartsilla.

Vieserin laatoitettavien kaivonkansien valikoimaan kuuluvat pieni ja näppärä Vieser Flip, sadesuihkujen ja suurten laattojen pariksi täydellisesti sopivat Vieser Square ja Vieser Dot sekä tyypillisesti lähelle seinää asennettava Vieser Line.

Mikä neljästä vaihtoehdosta on sopivin sinun kylpyhuoneeseesi?

Vieser Flip -kansi on kooltaan 14,6 x 14,6 cm, joten se sopii hyvin kompaktiinkin kylpyhuoneeseen. Flipin erikoisuuteena on sen kaksi eri ilmettä: laatoitettu kansi voidaan halutessa kääntää vaivattomasti ympäri ilman työkaluja, jolloin näkyviin saadaan sileä teräspinta. Erityisen toimiva ratkaisu Flip-kansi on silloin, kun kylpyhuone remontoidaan, mutta kaivon paikkaa ja lattian kaatoja ei haluta muuttaa.

Lue myös:Laatoitettava kaivonkansi, jolla on kaksi käyttötapaa

Laatoitettu Vieser Flip voi olla lähes huomaamaton osa kylpyhuoneen lattiaa.
Laatoitettu Vieser Flip voi olla lähes huomaamaton osa kylpyhuoneen lattiaa.

Nelikulmainen Vieser Square ja pyöreä Vieser Dot ovat suurikokoisia designkansia, jotka sopivat luontevaksi vastinpariksi samanmuotoisille sadesuihkuille. Ideana onkin, että vakaiden ja tyylikkäiden kansien päällä voi seistä mukavasti suihkussa käydessä.

Lue myös:Suurista designkansista tuotiin markkinoille laatoitettavat versiot

Erityisen harmoninen kokonaisuus saadaan yhdistämällä suuri kansi suureen lattialaattaan. Esimerkiksi 60 cm x 60 cm -kokoinen laatta sopii täydellisesti yhteen samankokoisen kannen kanssa. Square ja Dot ovat saatavilla myös puusta valmistettuina. Jos siis haluat myöhemmin vaihtelua kylpyhuoneen tyyliin, voit helposti vaihtaa laatoitetun kannen puiseen.

Vieser Squaren kanteen voidaan yhtä hyvin valita yksi suuri laatta tai useampia pieniä laattoja.
Vieser Squaren kanteen voidaan yhtä hyvin valita yksi suuri laatta tai useampia pieniä laattoja.
Keskelle lattiaa sijoitettu Vieser Dot sopii luontevasti samanmuotoisen sadesuihkun pariksi.
Keskelle lattiaa sijoitettu Vieser Dot sopii luontevasti samanmuotoisen sadesuihkun pariksi.

Vieser Line on linjalattiakaivo, jonka innovatiivisuus tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia ainutlaatuisten kylpyhuoneratkaisujen toteuttamiseen.

Se voidaan sijoittaa kylpyhuoneessa joustavasti ja turvallisesti omaa silmää miellyttävään paikkaan, jopa täysin kiinni seinään. Lattian kaato voidaan tehdä yhteen suuntaan kuin talon pulpettikatossa, eikä laattoja näin ollen tarvitse leikata segmentteihin kaadon muodostamiseksi kaivon ympärille joka suunnasta.

Vieser Linen kanteen sopivat pinta-alaltaan kaikenkokoiset laatat suurista kivilevyistä mosaiikkiin, joten asukas voi tehdä laattavalinnan vapaasti mieltymystensä perusteella.

Lue myös:Linjalattiakaivo tuo lisää vapautta unelmien kylpyhuoneen toteuttamiseen

Useiden linjalattiakaivojen asentaminen vierekkäin seinän vierustaa seuraten onnistuu myös helposti.
Useiden linjalattiakaivojen asentaminen vierekkäin seinän vierustaa seuraten onnistuu myös helposti.
Vieser Linen kanssa laattoja ei tarvitse leikata segmentteihin kaadon muodostamiseksi kaivon ympärille joka suunnasta, joten erikoisimmatkin lattialaatat ja persoonalliset ladonnat pääsevät kunnolla oikeuksiinsa.
Vieser Linen kanssa laattoja ei tarvitse leikata segmentteihin kaadon muodostamiseksi kaivon ympärille joka suunnasta, joten erikoisimmatkin lattialaatat ja persoonalliset ladonnat pääsevät kunnolla oikeuksiinsa.

Laatoitettavat kannet tulivat jäädäkseen

Kesä ja Asuntomessut lähestyvät. Viime kesänä messuilla nähtiin, kuinka laatoitettavat kannet ovat tulleet jäädäkseen ja kuinka messutaloissa oli paljon laatoitettavia Vieser Line linjalattiakaivoja.

Naantalin Aurinkolinna
Naantalin Aurinkolinna
Honka Haiku -talo
Honka Haiku -talo
Info

Info

Kauneus ja käytännöllisyys samassa paketissa

Kaikkien laatoitettavien kansien alla toimii luotettava Vieser One -lattiakaivo, jonka erinomainen virtausteho ja pitkä puhdistusväli tekevät käytöstä huoletonta ja miellyttävää. Alkuvuodesta markkinoille tuotiin extramatala Vieser One, jonka ansiosta kaivo laatoitettavalla kannella voidaan asentaa yhä useammin myös vanhaan remontoitavaan kylpyhuoneeseen, jossa asennustila on matala. Vieserin kaivo ja kansi -yhdistelmällä on voimassa 10 vuoden järjestelmätakuu.

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

Vieser Oy
Talo
kylpyhuone
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20224_77604.jpg
Milla Alftanin kylpyhuoneessa jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu
Sisustussuunnittelija Milla Alftan rakennutti kakkoskotinsa Hämeen sydämeen, keskelle kauneinta luontoa. Suurista ikkunoista maisema tulvii myös kodin kylpyhuoneeseen, jossa huippuunsa hiottu käytännöllisyys ja monipuolinen toiminnallisuus yhdistyvät saumattomasti ylelliseen ja luonnon inspiroimaan tyyliin.
20206_65284.jpg
Tuusulan messukotien ihanat kylpyhuoneet - löydä ajankohtaisen inspiroivat ideat
Luonnollista puunväriä, suurikokoisia laattoja ja särmikkään mustia yksityiskohtia nähdään tänä vuonna monien uusien asuntomessukotien kylpyhuoneissa. Useaan Tuusulan messukohteeseen on valittu myös laadukkaita kotimaisia tuotteita, kuten ainutlaatuisella designilla ihastuttavia Vieser-kaivonkansia.
20184_52761.jpg
Lattiakaivojärjestelmä, joka mukailee sisustusta
Haluaisitko näyttävän ja tyylikkään pesuhuoneen? Onko mielessäsi jo upeat kaakelit? Olethan muistanut miettiä myös lattiakaivon merkityksen pesuhuoneesi ulkonäölle? Nyt kannattaa unohtaa valkoiset tai metallinväliset ritiläkannet pesuhuoneesi keskellä, sillä Vieser Linen lattiakaivojärjestelmän voit valita vaikka laatoitetulla kansivaihtoehdolla niin, että se on huomaamaton osa pesuhuoneesi lattiaa. Myös harjattu RST-malli soveltuu kylpyhuoneisiin, joihin halutaan ylellinen ja tyylikäs tunnelma.
201811_55290.jpg
Kylpyhuoneen hyvä valaistus vaikuttaa moneen asiaan
Monessa kodissa kylpyhuone on paikka, jossa talon naisväki viettää aikaansa ja meikkaa. Tästä syystä kylpyhuoneen valaistukseen kannattaa kiinnittää erityishuomiota. Oikeanlainen valaistus nimittäin vaikuttaa suuresti meikkauksen lopputulokseen.
20228_79341.jpg
7 parasta säilytysideaa kylpyhuoneeseen
Tyylikkäät, käytännölliset ja tilaa säästävät säilytysratkaisut tekevät arjesta sujuvaa ja pitävät kylpyhuoneen yleisilmeen siistinä. Inspiroidu IDOn tuotevinkeistä, joilla voit tehdä säilytyksestä entistä kauniimpaa ja toimivampaa.
20216_71187.jpg
Osallistu mökkiäänestykseen - voit voittaa Oraksen mökkihanan!
Kesä on monelle suomalaiselle se vuoden kohokohta. Auringonlämpö hellii talven jäljiltä ja voi rauhassa viettää aikaa perheen kesken esimerkiksi mökillä. Miten ihanaa onkaan valmistaa ruokaa ulkosalla ja vielä nauttia siitä kesätuulen vienossa huminassa ja hyvässä seurassa. Mikään ei estä nauttimasta mökin rauhasta ja tunnelmasta myös syksyllä.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton