Kylpyhuoneen upean yhtenäisen lattiapinnan salaisuus: laatoitettava kaivonkansi

Uutta kylpyhuonetta rakennettaessa tai vanhaa remontoidessa monen haaveissa siintää kauniin yhtenäinen lattia, jota ei haluta rikkoa keskelle asennettavalla perinteisellä lattiakaivolla. Toive on nykyisin helppo toteuttaa, sillä Vieserin laatoitettavien kansien valikoima on laajentunut erittäin monipuoliseksi.

Vieserin laatoitettavien kansien valikoimaan kuuluvat Line, Dot, Square ja Flip. Kansiosa on kuin metallinen tarjotin, johon voidaan valita lähes mikä tahansa märkätilaan soveltuva laatta tai massa.

Vieserin laatoitettavien kansien valikoimaan kuuluvat Line, Dot, Square ja Flip. Kansiosa on kuin metallinen tarjotin, johon voidaan valita lähes mikä tahansa märkätilaan soveltuva laatta tai massa.

Olipa kylpyhuoneessa neliötä paljon tai vähän, laatoitettavalla kaivonkannella tilaan saadaan kauniin tasainen lattiapinta. Laatta kiinnitetään kanteen joko laastin tai laattaliiman avulla. Laatan sijaan kansi voidaan myös täyttää esimerkiksi mikrosementillä tai hartsilla.

Vieserin laatoitettavien kaivonkansien valikoimaan kuuluvat pieni ja näppärä Vieser Flip, sadesuihkujen ja suurten laattojen pariksi täydellisesti sopivat Vieser Square ja Vieser Dot sekä tyypillisesti lähelle seinää asennettava Vieser Line.

Mikä neljästä vaihtoehdosta on sopivin sinun kylpyhuoneeseesi?

Vieser Flip -kansi on kooltaan 14,6 x 14,6 cm, joten se sopii hyvin kompaktiinkin kylpyhuoneeseen. Flipin erikoisuuteena on sen kaksi eri ilmettä: laatoitettu kansi voidaan halutessa kääntää vaivattomasti ympäri ilman työkaluja, jolloin näkyviin saadaan sileä teräspinta. Erityisen toimiva ratkaisu Flip-kansi on silloin, kun kylpyhuone remontoidaan, mutta kaivon paikkaa ja lattian kaatoja ei haluta muuttaa.

Lue myös: Laatoitettava kaivonkansi, jolla on kaksi käyttötapaa

Laatoitettu Vieser Flip voi olla lähes huomaamaton osa kylpyhuoneen lattiaa.Laatoitettu Vieser Flip voi olla lähes huomaamaton osa kylpyhuoneen lattiaa.

Nelikulmainen Vieser Square ja pyöreä Vieser Dot ovat suurikokoisia designkansia, jotka sopivat luontevaksi vastinpariksi samanmuotoisille sadesuihkuille. Ideana onkin, että vakaiden ja tyylikkäiden kansien päällä voi seistä mukavasti suihkussa käydessä.

Lue myös: Suurista designkansista tuotiin markkinoille laatoitettavat versiot

Erityisen harmoninen kokonaisuus saadaan yhdistämällä suuri kansi suureen lattialaattaan. Esimerkiksi 60 cm x 60 cm -kokoinen laatta sopii täydellisesti yhteen samankokoisen kannen kanssa. Square ja Dot ovat saatavilla myös puusta valmistettuina. Jos siis haluat myöhemmin vaihtelua kylpyhuoneen tyyliin, voit helposti vaihtaa laatoitetun kannen puiseen.

Vieser Squaren kanteen voidaan yhtä hyvin valita yksi suuri laatta tai useampia pieniä laattoja.Vieser Squaren kanteen voidaan yhtä hyvin valita yksi suuri laatta tai useampia pieniä laattoja.
Keskelle lattiaa sijoitettu Vieser Dot sopii luontevasti samanmuotoisen sadesuihkun pariksi.Keskelle lattiaa sijoitettu Vieser Dot sopii luontevasti samanmuotoisen sadesuihkun pariksi.

Vieser Line on linjalattiakaivo, jonka innovatiivisuus tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia ainutlaatuisten kylpyhuoneratkaisujen toteuttamiseen.

Se voidaan sijoittaa kylpyhuoneessa joustavasti ja turvallisesti omaa silmää miellyttävään paikkaan, jopa täysin kiinni seinään. Lattian kaato voidaan tehdä yhteen suuntaan kuin talon pulpettikatossa, eikä laattoja näin ollen tarvitse leikata segmentteihin kaadon muodostamiseksi kaivon ympärille joka suunnasta.

Vieser Linen kanteen sopivat pinta-alaltaan kaikenkokoiset laatat suurista kivilevyistä mosaiikkiin, joten asukas voi tehdä laattavalinnan vapaasti mieltymystensä perusteella.

Lue myös: Linjalattiakaivo tuo lisää vapautta unelmien kylpyhuoneen toteuttamiseen

Useiden linjalattiakaivojen asentaminen vierekkäin seinän vierustaa seuraten onnistuu myös helposti.Useiden linjalattiakaivojen asentaminen vierekkäin seinän vierustaa seuraten onnistuu myös helposti.
Vieser Linen kanssa laattoja ei tarvitse leikata segmentteihin kaadon muodostamiseksi kaivon ympärille joka suunnasta, joten erikoisimmatkin lattialaatat ja persoonalliset ladonnat pääsevät kunnolla oikeuksiinsa.

Vieser Linen kanssa laattoja ei tarvitse leikata segmentteihin kaadon muodostamiseksi kaivon ympärille joka suunnasta, joten erikoisimmatkin lattialaatat ja persoonalliset ladonnat pääsevät kunnolla oikeuksiinsa.

Kauneus ja käytännöllisyys samassa paketissa

Kaikkien laatoitettavien kansien alla toimii luotettava Vieser One -lattiakaivo, jonka erinomainen virtausteho ja pitkä puhdistusväli tekevät käytöstä huoletonta ja miellyttävää. Alkuvuodesta markkinoille tuotiin extramatala Vieser One, jonka ansiosta kaivo laatoitettavalla kannella voidaan asentaa yhä useammin myös vanhaan remontoitavaan kylpyhuoneeseen, jossa asennustila on matala. Vieserin kaivo ja kansi -yhdistelmällä on voimassa 10 vuoden järjestelmätakuu.


Haluatko lisätietoa? Jätä Vieserille yhteydenottopyyntö!

 
Julkaistu
22.11.2021