• Etusivu
  • Talo

Lasitettu terassi ei ole hukkatilaa

Sisusta se oikein ja nauti vuoden ympäri

Tiina PainokallioKaupallinen yhteistyö Lumon Suomi Oy
Julkaistu 09.11.2021Päivitetty 15.11.2023
202110_72946.jpg

Kynttilät ja lyhdyt ovat takuuvarmoja tunnelman luojia.

Lasitettu terassi toimii olohuoneen jatkeena ja tuo lisätilaa ruokailuhetkiin sekä illanviettoihin. Lasitus pitää lumen, vesisateen sekä siite- ja katupölyn loitolla ja suojaa myös terassin rakenteita sekä kalusteita. Terassi kannattaa lasittaa, sillä lasitettuna se ei ole hukkatilaa tai tavaransäilytysvarasto, vaan terassista voi nauttia jopa läpi koko talven. Riittää, kun hankkii terassille lämmittimen ja sisustaa sen kylmään vuodenaikaan sopivaksi. Lisää mukavuutta lasiterassille tuo myös Lumon terassimatto.

Oletko vilukissa?

Lasitetulla terassilla olet turvassa sateelta, tuulelta ja vedolta. Esimerkiksi Solamagic infrapunalämmittimet voi asentaa kätevästi seinään tai kattoon ja laitteen lämpö suuntautuu juuri sinuun ja kalusteisiin, eikä esimerkiksi ilmaan.

Nykyaikaiset lämmittimet ovat varsin energiatehokkaita, sillä ne lämpiävät nopeasti, eikä sinun tarvitse pitää niitä päällä kuin sen tietyn ajan, jonka haluat terassillasi viettää. Ja mikä parasta, lämmittimen ohjaus tapahtuu kaukosäätimellä tai näppärästi suoraan älypuhelimestasi.

Vaikka terassilämmitin lämmittääkin syksyistä ilmaa mukavasti, saattaa etenkin harvalaudoitettu lattia hohkata terassille kylmää. Olethan kuullut termomatosta? Vedontunteen välttämiseksi kannattaa lattialle ehdottomasti hankkia käytännöllinen Lumon terassimatto. Se on erinomainen lämmöneriste, joka tuntuu mukavalta jalkojen alla. Lumon terassimatto myös parantaa terassin akustisia ominaisuuksia ja vähentää esimerkiksi kaikua.

Vinkki: Jatka terassin käyttöä talvipakkasillakin. Terassilämmitin ja termomatto lisäävät lasitetun tilan käyttömahdollisuuksia entisestään.

Lumon Terassimatto tuntuu ihanalta paljaiden jalkojen alla

Pohjoisen vaativiin olosuhteisiin suunniteltu Lumon Terassimatto tuntuu ihanalta, pehmeältä ja lämpimältä paljaiden jalkojen alla. Lumon Terassimatto tuo myös viimeistellyn loppusilauksen upealle lasiterassikokonaisuudelle. Terassimatto on Suomessa valmistettu, helposti puhdistettavasta ja pestävästä, hengittävästä materiaalista. Lumon Terassimatto on helppo asentaa, sillä se toimitetaan pääsääntöisesti useammasta palasta. Terassimatto on paksu, joten toimii erinomaisesti myös lasiterassilla lämmöneristeenä millä tahansa lattiamateriaalilla.

Lue lisää Lumonin blogista

Korista lasiterassia erilaisin valoin ja somistein

Lasiterassille saa luotua tunnelmaa eri värisillä ja kokoisilla kynttilöillä ja lyhdyillä. Hyvin varustelluista tavarataloista löytyy mitä erilaisimpia LED-valosarjoja ja -tuikkuja.

Terassille tai pihalle sopivat isommatkin valaisimet. Erilaisilla terassivalaisimilla saat luotua hyvän tunnelman ja monet valaisimet ovat myös helposti asennettavissa.

Lasiterassi on oiva paikka tunnelmointiin ja juhlimiseen.
Lasiterassi on oiva paikka tunnelmointiin ja juhlimiseen.

Eikö teillä ole vielä lasitusta? Haluaisitko, että asiantuntija ottaa yhteyttä?

Varaa aika, ja suunnittele yhdessä Lumonin kanssa toiveittesi mukainen lasitus! Käynti ei sido sinua mihinkään. Tiesithän, että lasiterassin asennus onnistuu myös talvella.

Tilaa ilmainen suunnittelu- ja kustannusarviokäynti

Terassilasituksen hintaan vaikuttavat monet asiat, kuten terassin muoto ja mitat, asennustapa, arkkitehtuuriset vaatimukset. Tarkan hinta-arvion saat veloituksetta Lumonin asiantuntijoilta.

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

Lumon Suomi Oy
Talo
lasitukset
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20198_59294.jpg
Lasiterassit asuntomessukohteiden kestosuosikit
Vuoden 2019 Asuntomessut järjestettiin Kouvolassa yli satavuotisen Pioneeripuiston alueella. Kymijoen rantamaisemiin, historialliseen kasarmimiljööseen rakentui moderneja pientaloja, rivitaloja, paritaloja sekä uudenlainen senioriasumisen kortteli.Rakennuttajat ovat vuosittain valikoineet Lumonin terassilasitukset lisäämään asuntomessualueelle nousevien kotiensa viihtyvyyttä ja terassiensa käyttöastetta. Niin tälläkin kertaa. Kouvolassa Lumonin parveke- ja terassilasituksia löytyi neljästä eri messukohteesta; Airon neito, Airon haave, Villa Element sekä Talo Unto.Mikäli et ehtinyt vierailla messuilla,esittelemme seuraavassa kahden messukohteen terassit.
20216_71342.jpg
Älä anna kolean tuulen ja sateen pilata juhliasi
Onko loppukesälle tai syksylle tiedossa jokin suuri juhla? Ja nyt mietityttää, että mitä jos sää onkin sateinen, tuulinen tai viileä juuri kyseisenä päivänä. Ihmiset eivät voi siinä tapauksessa viettää juhlaa ulkosalla vaan kaikkien on pakkauduttava hikoilemaan sisätiloihin. Jos terassilla on lasitus, tätä murhetta ei ole. Lasituksen ansiosta voit viettää kesän ja syksyn juhlat ilman huolta säästä.
202011_61817.jpg
Onko terassinne tyhjillään läpi talven? Entä jos terassikausi jatkuisi läpi vuoden?
Syksyn myötä terassikalusteet on monessa kodissa viety suojaan, sillä Suomen talvi ei tunne armoa niitä kohtaan. Terassi hautautuu lumen alle odottamaan seuraavaa kesää ja parempia terassikelejä. Mitäpä, jos kalusteita ei tarvitsisikaan kuljettaa varastoon, vaan ne voisivat olla terassilla läpi talven? Samalla terassista voisi sisustaa tunnelmallisen talvihuoneen, jossa nauttia kupillisen kuumaa sinisen hetken aikaan huopien lämmössä kynttilöiden keskellä.
20239_83090.jpg
Kestääkö lasiterassi lumikuormaa?
Terassi- ja parvekelasituksia tehdään ympäri vuoden. Jos terassia ei ole lasitettu, voi terassilla vietetty aika jäädä vuoden aikana todella lyhyeksi, eikä terassia tule hyödynnettyä siinä mitassa kuin sitä voisi vuoden aikana käyttää. Lasiterassia voi parhaimmillaan hyödyntää ympäri vuoden eri käyttötarkoituksiin tarpeen mukaan.
20154_43216.jpg
Uusi tyylikäs sivuunliukuva terassilasitus
Lumonin liukulasi on monikäyttöinen. Se sopii katettujen ja avoterassien sekä puu- ja alumiinirunkoisten ulkonevien terassien lasittamiseen. Lisäksi liukulasi soveltuu myös katoksien ja sisääntulojen suojaksi.Lasituksen rakenne ei vaadi välttämättä kiinteää reunalasia, minkä ansiosta lasit on mahdollista saada avautumaan kahteen eri suuntaan. Liukulasielementin toinen pystypuite voidaan myös jättää haluttaessa pois.
Lumon lasiterassi Espoo 1
Näin hankit terassilasituksen
Lumon terassilasituksen hankinta on todella helppoa. Lumon hoitaa koko prosessin aina suunnittelusta asennukseen niin, että sinulle jää vain pohdittavaksi, mihin kaikkeen aiot käyttää uutta lisätilaasi. Varaamalla Lumonilta maksuttoman suunnittelukäynnin, asiantuntijat suunnittelevat lasituksen kanssasi tarpeidesi mukaiseksi, ottaa tarvittavat mitat terassisuunnitelmaa varten ja laatii sinulle tarjouksen.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton