Lasitettu terassi ei ole hukkatilaa
Sisusta se oikein ja nauti vuoden ympäri

Lasitettu terassi toimii olohuoneen jatkeena ja tuo lisätilaa ruokailuhetkiin sekä illanviettoihin. Lasitus pitää lumen, vesisateen sekä siite- ja katupölyn loitolla ja suojaa myös terassin rakenteita sekä kalusteita. Terassi kannattaa lasittaa, sillä lasitettuna se ei ole hukkatilaa tai tavaransäilytysvarasto, vaan terassista voi nauttia jopa läpi koko talven. Riittää, kun hankkii terassille lämmittimen ja sisustaa sen kylmään vuodenaikaan sopivaksi.
Tiesithän, että lasiterassin asennus onnistuu myös talvella.

Kynttilät ja lyhdyt ovat takuuvarmoja tunnelman luojia.Kynttilät ja lyhdyt ovat takuuvarmoja tunnelman luojia.

Korista lasiterassia erilaisin valoin ja somistein

Lasiterassille saa luotua tunnelmaa eri värisillä ja kokoisilla kynttilöillä ja lyhdyillä. Hyvin varustelluista tavarataloista löytyy mitä erilaisimpia LED-valosarjoja ja -tuikkuja. 

Terassille tai pihalle sopivat isommatkin valaisimet. Esimerkiksi pyöreällä Cumulus-terassivalaisimella saat luotua hyvän tunnelman ja valaisin on helppo asentaa kiinnityslevyllä lattiaan tai maapiikillä nurmeen. Katso myös muita tyylikkäitä valaisinvaihtoehtoja Lumonin verkkokaupasta.

Vinkki: Jatka terassin käyttöä talvipakkasillakin. Terassilämmitin ja termomatto lisäävät lasitetun tilan käyttömahdollisuuksia entisestään.

Oletko vilukissa?

Lasitetulla terassilla olet turvassa sateelta, tuulelta ja vedolta. Esimerkiksi Solamaticin infrapunalämmittimet voi asentaa kätevästi seinään tai kattoon ja laitteen lämpö suuntautuu juuri sinuun ja kalusteisiin, eikä esimerkiksi ilmaan.

Nykyaikaiset lämmittimet ovat varsin energiatehokkaita, sillä ne lämpiävät nopeasti, eikä sinun tarvitse pitää niitä päällä kuin sen tietyn ajan, jonka haluat terassillasi viettää. Ja mikä parasta, lämmittimen ohjaus tapahtuu kaukosäätimellä tai näppärästi suoraan älypuhelimestasi. 

Vaikka terassilämmitin lämmittääkin syksyistä ilmaa mukavasti, saattaa etenkin harvalaudoitettu lattia hohkata terassille kylmää. Olethan kuullut termomatosta? Vedontunteen välttämiseksi kannattaa lattialle ehdottomasti hankkia käytännöllinen termomatto. Se on erinomainen lämmöneriste, joka tuntuu mukavalta jalkojen alla. Termomatto myös parantaa terassin akustisia ominaisuuksia ja vähentää esimerkiksi kaikua.

Lue lisää Lumonin blogista

OMAKOTImessut_mukana_2022_1200x500

Eikö teillä ole vielä lasitusta? Haluaisitko, että asiantuntija ottaa yhteyttä?

Varaa aika, ja suunnittele yhdessä Lumonin kanssa toiveittesi mukainen lasitus! Käynti ei sido sinua mihinkään.

 
Päivitetty
21.9.2022