Sähkön hinta laski – katso tarjous

Sähköenergian hintataso on ollut nousujohteista kesäkuusta asti. Loka-marraskuun vaihteessa tapahtui pitkästä aikaa korjausliike alaspäin. Oomi Oy reagoi tähän ja tarjoaa nyt sähkösopimuksen myös 0 euron kuukausihinnalla niihin sopimuksiin, jotka päättyvät vuoden 2021 loppuun mennessä. Lisäksi on mahdollista valita sopimukseen Vaihtoturva. Vaihtoturva kannattaa silloin, kun kulutus on suuri, mutta kuitenkin varmasti alle 40 000 kWh vuodessa. Pienemmillä kulutuksilla taas 0 euron kuukausimaksu on selkeä etu verrattuna siihen, jos sähköenergian hinta vähän laskee.

Sähkökuva_inkku

Tarjoukset voimassa 21.11.2021 asti. Huomioi, että tarjoukset ovat tarkoitettu vain yksityishenkilöille, eli ei Y-tunnuksella. Nykyisen sopimuskauden on päätyttävä vuoden 2021 aikana.

Katso tarjoukset täältä

Vaihtoturvan sopimusehdot:

Vaihtoturva on kuukausimaksullinen lisäpalvelu, joka on valittavissa mille tahansa Oomi Oy:n määräaikaiselle sähkönmyyntisopimukselle käyttöpaikan vuosittaisen sähkönkulutuksen ollessa enintään 40 000 kWh. Jos todellinen vuosikulutus ylittää enimmäisrajan, voi Oomi Oy poistaa palvelun sopimukselta.
Vaihtoturva tulee voimaan samana päivänä sähkönmyyntisopimuksen kanssa ja se on sopimus- ja käyttöpaikkakohtainen. Vaihtoturvaa ei voi ottaa sähkönmyyntisopimukselle yli 14 vuorokautta sopimuksen tekohetkestä.

Vaihtoturva on voimassa ja laskutetaan asiakkaan määräaikaisen sähkömyyntisopimuksen sopimuskauden loppuun asti. Vaihtoturvan avulla asiakas voi kesken määräaikaisen sopimuskauden vaihtaa toiseen Oomi Oy:n vähintään vastaavan mittaiseen määräaikaiseen sähkönmyyntisopimukseen kuin sähkönmyyntisopimus, jolle Vaihtoturva on alun perin otettu. Vaihto-oikeus on kerran sopimuskauden aikana kuitenkin huomioiden, että kahden vuoden määräaikaisen sopimuksen aikana sopimuksen vaihto-oikeutta voi käyttää vuoden kuluttua edellisestä vaihdosta. Jos asiakas käyttää sopimuksen vaihto-oikeutta sopimuskauden aikana eikä valitse Vaihtoturva-palvelua uudelle sopimukselle, laskutetaan vaihdetun määräaikaisen sähkönmyyntisopimuksen sopimuskauden jäljellä olevat Vaihtoturva-palvelun kuukausierät asiakkaan seuraavalla sähkölaskulla.

Vaihtoturvan käyttämisen yhteydessä on uudella sähkönmyyntisopimuksella 14 vuorokauden peruutusoikeus. Jos sopimusmuutosta ei peruta peruutusajan kuluessa, astuu uusi määräaikainen sähkönmyyntisopimus voimaan. Jos sopimuksen vaihto peruuntuu, jatkuu asiakkaan aiempi määräaikainen sähkönmyyntisopimus ja Vaihtoturva-palvelu kyseisen sopimuskauden loppuun asti. Jos asiakas ei käytä vaihto-oikeutta määräaikaisen sopimuksen aikana, päättyy Vaihtoturva ja sen laskutus sopimuksen määräajan päätyttyä. Vaihtoturvan sopimuskausi päättyy myös asiakkaan muuttaessa pois käyttöpaikalta ja kyseiseen käyttöpaikkaan olevan sähkönmyyntisopimuksen päättyessä. Vaihto-oikeuden voi käyttää vain olemalla yhteydessä Oomi Oy:n asiakaspalveluun.

Vaihtoturva-palvelulla on 14 päivän peruutusoikeus tilaushetkestä. Jos tilaus perutaan, ei Vaihtoturva astu voimaan. Peruutuksesta tulee ilmoittaa Oomi Oy:n asiakaspalveluun sähköpostitse tai puhelimitse. Jos Vaihtoturvaa ei peruta peruutusajan puitteissa, jatkuu Vaihtoturva asiakkaan sähkönmyyntisopimuksella ilman irtisanomismahdollisuutta määräaikaisen sopimuskauden loppuun.
 
Julkaistu
9.11.2021