Täysin uudenlainen kylpyhuonenäyttely, jossa pääset näkemään myös pintaa syvemmälle

Geberit on avannut Vantaalle Euroopan ensimmäisen uuden konseptinsa mukaisen kylpyhuonenäyttelyn, jossa voi tutustua IDOn ja Geberitin kylpyhuonekalusteiden lisäksi seinän taakse kätkeytyvään saniteettitekniikkaan. Esteettömässä ja viihtyisässä näyttelytilassa on ainutlaatuinen mahdollisuus inspiroitua erilaisista kylpyhuonetyyleistä, hyödyntää paikalla olevien asiantuntijoiden neuvoja sekä nähdä ja kokeilla, kuinka tekniset innovaatiot toimivat käytännössä.

IDO & Geberit Showroomiin ovat tervetulleita niin alan ammattilaiset kuin kaikki omaa kotiaan rakentavat ja remontoivat.IDO & Geberit Showroomiin ovat tervetulleita niin alan ammattilaiset kuin kaikki omaa kotiaan rakentavat ja remontoivat.

Euroopan suurin saniteettituotteiden valmistaja Geberit on avannut Suomeen laajan 568-neliöisen kylpyhuonenäyttelyn, joka palvelee sekä kuluttajia että ammattilaisia. Vantaan Ylästöön rakennettu IDO & Geberit Showroom on avoinna iltapäivisin joka arkipäivä.

– Olipa suunnitteilla kylpyhuoneen täysi remontti tai vain pieni päivitys, näyttelyssä pääsee innostavalla tavalla tutustumaan IDOn ja Geberitin tuotteisiin sekä teknisiin innovaatioihin. Asiantuntijamme auttavat valitsemaan toiveisiin ja tarpeisiin sopivat ratkaisut, kertoo Geberit Oy:n toimitusjohtaja Kim Lövkvist.
 

"Olemme jo aikaisemmin havainneet, että myös monet kuluttajat ovat kiinnostuneita tuotteiden taustalla olevasta tekniikasta."

Kim Lövkvist, toimitusjohtaja, Geberit Oy
IDO & Geberit Showroom tarjoaa inspiraatiota ja asiantuntevia neuvoja niin omaa kotia rakentaville kuin kylpyhuoneremonttia suunnitteleville asiakkaille.IDO & Geberit Showroom tarjoaa inspiraatiota ja asiantuntevia neuvoja niin omaa kotia rakentaville kuin kylpyhuoneremonttia suunnitteleville asiakkaille.

– On hienoa, että saimme Vantaalle uudenaikaisen näyttelyn ensimmäisenä Euroopassa. The House of Geberit -konseptin vahvuus on se, että seinän taakse rakennettua tekniikkaa ja seinän eteen asennettuja kalusteita voi tutkailla yhdellä silmäyksellä, mikä palvelee erityisesti LV-suunnittelijoita ja -asentajia. Suomessa olemme jo aikaisemmin havainneet, että myös monet kuluttajat ovat kiinnostuneita tuotteiden taustalla olevasta tekniikasta, Lövkvist toteaa.

Näyttelytilan seinärakenteissa on käytetty Geberitin
GIS-asennusjärjestelmää.

Näyttelytilan seinärakenteissa on käytetty Geberitin GIS-asennusjärjestelmää.

Seinä-wc:n huuhtelupainike voi olla kaunis kuin koru ja viimeistellä kylpyhuoneen tyylin.

Seinä-wc:n huuhtelupainike voi olla kaunis kuin koru ja viimeistellä kylpyhuoneen tyylin.

Omaa kotiaan rakentavia ja remontoivia kuluttajia, putkiremontteja suunnittelevia taloyhtiöitä sekä arkkitehtejä ja sisustussuunnittelijoita inspiroivat etenkin monipuoliset kylpyhuonekokonaisuudet, joissa IDOn ja Geberitin kalustesarjoja esitellään hyödyntäen taustoina erilaisia materiaaleja, värejä ja sisustustyylejä.

Putkiremonttia suunnittelevilla taloyhtiöillä on myös mahdollisuus järjestää asukasilta näyttelytilassa. Illan aikana taloyhtiön osakkaat ja asukkaat voivat tutustua IDO- ja Geberit-tuotteisiin, jotta tuotevalintojen tekeminen omaan kylpyhuoneeseen olisi helpompaa.

Showroomin akatemia ja lounge tarjoavat toimivat tilat erilaisille tapahtumille ja seminaareille.Showroomin akatemia ja lounge tarjoavat toimivat tilat erilaisille tapahtumille ja seminaareille.

Geberit Oy tarjoaa näyttelytilan sekä kahvit asukasiltaa varten. Jos kiinnostuit, voit olla yhteydessä Geberitiin joko sähköpostitse showroom.fi@geberit.com tai puhelimitse 010 662 3664.

Pohjoismaiden ainoa hydrauliikkatorni esittelee viemäreiden toimintaa

Näyttelytilaan on valmistunut myös Geberit-hydrauliikkatorni, jonka avulla LV-suunnittelijoille ja -asentajille voidaan tarjota turvallista ja käytännönläheistä koulutusta Geberit-viemäröintitekniikasta.

– Viemäröintitorni on ainoa Pohjoismaissa. Tornin voi nähdä näyttelytilasta tai siihen voi sovitusti tutustua jopa kerros kerrokselta yhdessä asiantuntijan kanssa, Lövkvist kertoo.

Olet tervetullut tutustumaan!

IDO & Geberit Showroom palvelee Vantaalla osoitteessa Lumijälki 2. Yhteystiedot ja ajantasaiset aukioloajat löydät täältä. Lämpimästi tervetuloa! Näyttelyyn voi tutustua myös virtuaalisesti.


  
  
  
 
Päivitetty
11.10.2022