Poroton-pientalon työmaaesittely
la 6.11. klo 10-14

Wienerberger järjestää rakenteilla olevan kennoharkkopientalon esittelyn lauantaina 6.11. klo 10-14 Keravalla, osoitteessa Kyllikintie 8, 04200 Kerava.

Tervetuloa Poroton-pientalon työmaaesittelyyn 6.11.2021 klo 10-14 välisenä aikana, os. Kyllikintie 8, Kerava.Tervetuloa Poroton-pientalon työmaaesittelyyn 6.11.2021 klo 10-14 välisenä aikana, os. Kyllikintie 8, Kerava.

Tervetuloa tutustumaan massiivitiilirakentamiseen

Keravan keskustan läheisyydessä on rakenteilla kaksikerroksinen tiiliverhoiltu pientalo, jonka kantava runko on muurattu avokennoisella Poroton U8 -kennoharkolla. Esiteltävä talon ulkoseinien pinnat on jo käsitelty ja julkisivumuuraus valmis. Kennoharkkorakenne on kuitenkin vielä sisätiloissa hyvin nähtävissä. Tonttialue on rakennustyömaata, mikä on hyvä huomioida asuvalinnassa.

Esiteltävän pientalon alakerrassa sijaitsevat oleskelutilat sekä sauna ja kodinhoitohuone. Toisessa kerroksessa on kaksi makuuhuonetta, työhuone ja vaatehuone. Loivaan rinteeseen rakennetussa talossa on myös käyttökellari.

Tilaisuudessa ovat paikalla kohteen rakentaja sekä Wienerbergerin asiantuntijat.

Ilmoittauduthan ennakkoon!

Ilmoittauduthan työmaaesittelyyn 3.11.2021 mennessä.
Klikkaa itsesi lomakkeeseen ja anna yhteystietosi sekä osallistuvien henkilöiden määrä.


Ilmoittautumiseen


Keravan keskustan läheisyydessä on rakenteilla kaksikerroksinen tiiliverhoiltu pientalo, jonka kantava runko on muurattu avokennoisella Poroton U8 -kennoharkolla.Keravan keskustan läheisyydessä on rakenteilla kaksikerroksinen tiiliverhoiltu pientalo, jonka kantava runko on muurattu avokennoisella Poroton U8 -kennoharkolla.

Oletko muuten kiinnostunut Poroton-kennoharkosta? Jätä yhteydenottopyyntö tästä:


 
Päivitetty
18.10.2021