Kokoa omanlaisesi säilytysjärjestelmä
- Uudessa esitteessä kaikki suunnittelusta asennukseen

Tavaroiden järjestämisellä arki helpottuu ja samalla tulee lisää tilaa asumiselle. Käyttötavaroiden ollessa siististi järjestyksessä ne löytyvät aina nopeasti ilman etsimistä ─ myös kodin siivous onnistuu mukavammin. Hyvä säilytysjärjestelmä soveltuu tilaan sen mittojen mukaan sekä on tarpeen vaatiessa muunneltavissa helposti.

Sovella_vaatesailytys2_1920x1080

Nurkat täynnä tavaraa?

Kun kaikelle tavaramäärälle täytyisi löytää kätevä säilytystapa, ja tilat ovat jo varastoa ja autotallia myöten täynnä, on korkea aika suunnitella järkevät säilytysjärjestelmät käytössä oleviin neliöihin. Lattia-alaa täyttävät laatikkopinot saavat kyytiä fiksuilla Sovellan säilytysjärjestelmillä, joiden asennus hoituu jokaiseen kotiin.

Kestävä teräsosista koostuva Sovella säilytysjärjestelmä on helppo asentaa huonetilaan sopivaksi kokonaisuudeksi. Toteutuksen suunnittelu aloitetaan tilan mitoista ─ seinän pituus sekä huonekorkeus määrittävät maksimi koon järjestelmälle. Mitoitus tarkentuu, kun siihen on valittu kaikki tarvittavat säilytysominaisuudet. Katso suunnittelun ABC

Runkona toimivat tukevat pystysuuntaiset säätölistat sekä vaakakiskot, jotka kiinnitetään ruuveilla seinään. Säätölistoihin voidaan asettaa mm. hyllynkannattimia, vetolaatikoita, naulakkoja, reikätaustoja jne. vapaasti sopiville korkeuksille. Vaihtoehtoja on lukuisia eri käyttötarpeisiin.
 

Kaikki siistiin järjestykseen – Aloita tilaamalla esite

Moni projekti saattaa tuntua haasteelliselta, kun ei tiedä mistä aloittaa tai miten edetä.

Sovellan uudessa esitteessä kerrotaan miten kokoat helposti oman säilytysjärjestelmäsi. Voit myös valita tilakohtaisista malleista mieleisen ja muokata sen omaan kotiisi sopivaksi.

Selkeistä ja havainnollisista ohjeista löydät kaiken suunnittelusta asennukseen sekä tarkemmat tuotetiedot.

Sovella-säilytysjärjestelmän asennus käy hetkessä. Tarvitset vain mitan, kiinnitysruuvit ja ruuvinvääntimen. Tutustu asennusvaiheisiin.

Sovellan tuotteet löydät näistä liikkeistä.
 

Sovella_kansi
 
Päivitetty
21.10.2021