• Etusivu
  • Talo

Pienikin kylpyhuone voi olla näyttävä

Mariana RavoniusKaupallinen yhteistyö Oras Oy
Julkaistu 15.10.2021Päivitetty 07.11.2023
202110_73096.jpg

Toteuta kylpyhuoneestasi todellinen helmi.

Myös pieni voi olla kaunista – miten siis tehdä pienestä kylpyhuoneesta todellinen helmi? Niin remontti- kuin uudiskohteessakin pätevät muutamat pienet vinkit, joiden avulla kylpyhuoneunelmasi on taattu.

Korosta mitä et voi piilottaa ja esittele minkä haluat näkyvän

No, pienessä tilassa ei ole kovin paljoa mitä voisi tai pystyisi piilottamaan, mutta käytä valoa sekä yleisvalona että korostamaan valittua yksityiskohtaa – esimerkiksi tarkoin valittua design-hanaa. Kiinnitä samalla myös huomiota valon väriin. Lämmin valo pehmentää tilaa ja luo samalla ympärilleen kotoista tunnelmaa. Viileä valo taas korostaa enemmän tilan arkkitehtuuria sekä designia.

Valitse focus-point

Pieneen tilaan ei kannata valita montaa väriä, sillä lopputuloksena on helposti sotkuisen tuntuinen sekamelska. Jos kuitenkin haluat tuoda tilaan väriä, tee se harkiten esimerkiksi värillisen altaan muodossa. Koristeellisen herkkä allas kaipaa seurakseen designiltaan selkeää hanaa, jonka moderni muotoilu tuo ajattomuutta tilaan. Etsi mielenkiintoisia yksityiskohtia myös hanaan, kuten kaarevilla ja kulmikkailla muodoilla leikittelevä Oras Stela, jonka kapeat mittasuhteet ovat juuri sitä, mitä selkeyttä kaipaava sisustus tarvitsee.

Pidä kokonaisuus yhtenäisenä

Kuten jo aiemmin monien värien käytöstä oli mainintaa, pätee sama myös sisustuselementtien kohdalla. Liika on vain yksinkertaisesti liikaa. Tila tuntuu ahtaalta, jopa sekaiselta huolimatta siitä että tavarat ovat oikeilla paikoillaan. Yhtenevä, hillitty värimaailma on se, mitä kannattaa tavoitella. Hillitty värimaailma ei kuitenkaan tarkoita sitä, ettetkö voisi käyttää halutessasi voimakkaita värejä, mutta valitse silloin värien joukosta yksi. Myöskään suuret laatat eivät ole kiellettyjen listalla, etenkin jos käytät laattojen väristä saumalaastia.

202110_73093.jpg

Hieman lisää Oras Stela -sarjasta

Oras Stela on sarja, joka tarjoaa lukuisia muunnelmia erilaisiin kylpyhuoneisiin. Valikoimasta löytyvät niin vipukäyttöiset kuin myös kosketusvapaat pesuallashanat. Mikä näitä kaikkia eri malleja yhdistää on yhtenäinen, moderni sekä tunnistettava design unohtamatta tietenkään laatua sekä kestävyyttä.
Uutta mielenkiintoa hanaan tuo muotokielen lisäksi muutamissa valikoiman malleissa oleva leveä juoksuputki, joka yhdistettynä erityiseen poresuuttimeen saa aikaan timantinmallisen vesiputouksen. Hieno yksityiskohta, eikö?

Haluatko lukea lisää Oras Stela -sarjasta. Tässä lukuvinkki

Oras Stela.
Oras Stela.
Info

Info

Kolme erilaista asennusvaihtoehtoa:

Kosketusvapaa Oras Stela vastaa yksilöllisiin toiveisiin antamalla kolme erilaista asennusvaihtoehtoa, joten se voidaan sovittaa optimaalisesti kulloinkin esillä oleviin vaatimuksiin.

  1. Valittuaan esisekoitetulle vedelle tarkoitetun version, voi käyttäjä asettaa aina itselle mieleisen lämpötilan.
  2. Juoksevan veden lämpötila voidaan lukita haluttuun lämpötilaan, jolloin liian kuuma tai kylmä vesi ei pääse yllättämään käyttäjää. Rajoitus onnistuu hanan sivussa olevan pienen vivun avulla.
  3. Kolmas vaihtoehto tarjoaa mahdollisuuden asentaa ainoastaan kylmävesiliitoksen.
Oras Oy
Talo
kylpyhuone
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20216_71187.jpg
Osallistu mökkiäänestykseen - voit voittaa Oraksen mökkihanan!
Kesä on monelle suomalaiselle se vuoden kohokohta. Auringonlämpö hellii talven jäljiltä ja voi rauhassa viettää aikaa perheen kesken esimerkiksi mökillä. Miten ihanaa onkaan valmistaa ruokaa ulkosalla ja vielä nauttia siitä kesätuulen vienossa huminassa ja hyvässä seurassa. Mikään ei estä nauttimasta mökin rauhasta ja tunnelmasta myös syksyllä.
20203_63425.jpg
Ekologiset vesikalusteet
Suomalaiset kuluttavat keskimäärin vettä henkeä kohden noin 155 litraa vuorokaudessa, tuhlaavimmat jopa 260 litraa! Tästä noin puolet käytetään peseytymistiloissa, neljännes keittiössä ja neljännes WC:ssä. Realistisena tavoitetasona voitaisiin pitää n. 120 - 130 litran vuorokautista kulutusta.Hanavalmistajana Oras on oppinut kunnioittamaan puhdasta vettä ja luontoa toimintansa alkuvuosista asti. Alan edelläkävijänä Oras on osannut yhdistää nykyteknologian ekologisuuteen jo vuosien ajan kuitenkaan käyttäjäystävällisyydestä tinkimättä.Uudet Oras-hanat elävät sopusoinnussa ympäristön kanssa. Esimerkiksi uusi Oras Vega on omiaan juuri siellä, missä arvostetaan vettä ja säästetään luontoa. Se juoksuttaa vettä tippaakaan tuhlaamatta.Lisätietoa keittiön vesikalusteista
20118_27437.jpg
Oraksen keittiöhanat
Keittiö on kodin sydän. Ruoanlaitosta on tullut sekä seurustelua että muodikasta vapaa-ajan viettoa perheen ja ystävien kesken. Myös keittiöiden toiminnallisuuteen kiinnitetään nykyisin paljon huomiota. Oikeat työvälineet ja hyvät olosuhteet tekevät kokkauksen mukavaksi. Luonnollisesti helppokäyttöiset hanat auttavat omalta osaltaan keittiöpuuhia.Lisätietoa keittiön vesikalusteista
20224_77604.jpg
Milla Alftanin kylpyhuoneessa jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu
Sisustussuunnittelija Milla Alftan rakennutti kakkoskotinsa Hämeen sydämeen, keskelle kauneinta luontoa. Suurista ikkunoista maisema tulvii myös kodin kylpyhuoneeseen, jossa huippuunsa hiottu käytännöllisyys ja monipuolinen toiminnallisuus yhdistyvät saumattomasti ylelliseen ja luonnon inspiroimaan tyyliin.
20206_65284.jpg
Tuusulan messukotien ihanat kylpyhuoneet - löydä ajankohtaisen inspiroivat ideat
Luonnollista puunväriä, suurikokoisia laattoja ja särmikkään mustia yksityiskohtia nähdään tänä vuonna monien uusien asuntomessukotien kylpyhuoneissa. Useaan Tuusulan messukohteeseen on valittu myös laadukkaita kotimaisia tuotteita, kuten ainutlaatuisella designilla ihastuttavia Vieser-kaivonkansia.
201811_55290.jpg
Kylpyhuoneen hyvä valaistus vaikuttaa moneen asiaan
Monessa kodissa kylpyhuone on paikka, jossa talon naisväki viettää aikaansa ja meikkaa. Tästä syystä kylpyhuoneen valaistukseen kannattaa kiinnittää erityishuomiota. Oikeanlainen valaistus nimittäin vaikuttaa suuresti meikkauksen lopputulokseen.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton