Pienikin kylpyhuone voi olla näyttävä

Myös pieni voi olla kaunista – miten siis tehdä pienestä kylpyhuoneesta todellinen helmi? Niin remontti- kuin uudiskohteessakin pätevät muutamat pienet vinkit, joiden avulla kylpyhuoneunelmasi on taattu.

Toteuta kylpyhuoneestasi todellinen helmi.Toteuta kylpyhuoneestasi todellinen helmi.

Korosta mitä et voi piilottaa ja esittele minkä haluat näkyvän

No, pienessä tilassa ei ole kovin paljoa mitä voisi tai pystyisi piilottamaan, mutta käytä valoa sekä yleisvalona että korostamaan valittua yksityiskohtaa – esimerkiksi tarkoin valittua design-hanaa. Kiinnitä samalla myös huomiota valon väriin. Lämmin valo pehmentää tilaa ja luo samalla ympärilleen kotoista tunnelmaa. Viileä valo taas korostaa enemmän tilan arkkitehtuuria sekä designia.

Valitse focus-point

Pieneen tilaan ei kannata valita montaa väriä, sillä lopputuloksena on helposti sotkuisen tuntuinen sekamelska. Jos kuitenkin haluat tuoda tilaan väriä, tee se harkiten esimerkiksi värillisen altaan muodossa. Koristeellisen herkkä allas kaipaa seurakseen designiltaan selkeää hanaa, jonka moderni muotoilu tuo ajattomuutta tilaan. Etsi mielenkiintoisia yksityiskohtia myös hanaan, kuten kaarevilla ja kulmikkailla muodoilla leikittelevä Oras Stela, jonka kapeat mittasuhteet ovat juuri sitä, mitä selkeyttä kaipaava sisustus tarvitsee.

Pidä kokonaisuus yhtenäisenä

Kuten jo aiemmin monien värien käytöstä oli mainintaa, pätee sama myös sisustuselementtien kohdalla. Liika on vain yksinkertaisesti liikaa. Tila tuntuu ahtaalta, jopa sekaiselta huolimatta siitä että tavarat ovat oikeilla paikoillaan. Yhtenevä, hillitty värimaailma on se, mitä kannattaa tavoitella. Hillitty värimaailma ei kuitenkaan tarkoita sitä, ettetkö voisi käyttää halutessasi voimakkaita värejä, mutta valitse silloin värien joukosta yksi. Myöskään suuret laatat eivät ole kiellettyjen listalla, etenkin jos käytät laattojen väristä saumalaastia.

Yhtenevä, hillitty värimaailma on se, mitä kannattaa tavoitella.Yhtenevä, hillitty värimaailma on se, mitä kannattaa tavoitella.

Hieman lisää Oras Stela -sarjasta

Oras Stela on sarja, joka tarjoaa lukuisia muunnelmia erilaisiin kylpyhuoneisiin. Valikoimasta löytyvät niin vipukäyttöiset kuin myös kosketusvapaat pesuallashanat. Mikä näitä kaikkia eri malleja yhdistää on yhtenäinen, moderni sekä tunnistettava design unohtamatta tietenkään laatua sekä kestävyyttä.
Uutta mielenkiintoa hanaan tuo muotokielen lisäksi muutamissa valikoiman malleissa oleva leveä juoksuputki, joka yhdistettynä erityiseen poresuuttimeen saa aikaan timantinmallisen vesiputouksen. Hieno yksityiskohta, eikö?

Haluatko lukea lisää Oras Stela -sarjasta. Tässä lukuvinkki

Oras Stela.Oras Stela.

Kolme erilaista asennusvaihtoehtoa:

Kosketusvapaa Oras Stela vastaa yksilöllisiin toiveisiin antamalla kolme erilaista asennusvaihtoehtoa, joten se voidaan sovittaa optimaalisesti kulloinkin esillä oleviin vaatimuksiin.

  1. Valittuaan esisekoitetulle vedelle tarkoitetun version, voi käyttäjä asettaa aina itselle mieleisen lämpötilan.
  2. Juoksevan veden lämpötila voidaan lukita haluttuun lämpötilaan, jolloin liian kuuma tai kylmä vesi ei pääse yllättämään käyttäjää. Rajoitus onnistuu hanan sivussa olevan pienen vivun avulla.
  3. Kolmas vaihtoehto tarjoaa mahdollisuuden asentaa ainoastaan kylmävesiliitoksen.

 
Päivitetty
18.10.2021