Muodonmuutos navetasta kesämökiksi

Itä-Suomessa asuva Hanna päätti toteuttaa mökkihaaveensa remontoimalla entiseen navettarakennukseen wc- ja suihkutilan sekä uusimalla talon lattian. Sopiva rahoitus löytyi kätevästi netistä VertaaEnsin.fi-lainavertailun kautta.

Mökkiremontin voi toteuttaa vakuudettoman remonttilainan avulla.Mökkiremontin voi toteuttaa vakuudettoman remonttilainan avulla.

Noin 10 000 euron remonttilainan avulla Hanna aikoo jatkaa entisen navettarakennuksen muutostöitä. Tavoitteena on remontoida kohteesta viihtyisä kesänviettopaikka.

80 vuotta sitten rakennettu talo on kokenut jo useamman muodonmuutoksen, mutta sisä-wc ja suihkutilat ovat jääneet aiemmilta omistajilta rakennuttamatta. Myös viimeisimmästä kasvojenkohotuksesta on vierähtänyt useampi vuosikymmen.

– Talo on 1940-luvulla navetaksi rakennettu talo, joka on 60-luvulla muutettu asuinrakennukseksi. Edellinen pintaremontti tehtiin 1970-luvulla, Hanna taustoittaa.

Rahoitus kuntoon nopealla aikataululla

Hanna harkitsi myös muita vaihtoehtoja mökkiremontin rahoittamiseen, mutta vakuudeton remonttilaina vei voiton helpon ja nopean hakuprosessin ansiosta. Lokakuun puolivälille suunniteltu remontti oli tärkeää päästä aloittamaan ajoissa.

– Halusin verrata kätevästi eri lainavaihtoehtoja ja saada lainaprosessin nopeasti hoidettua. Tämä vaikutti kätevimmältä ja selkeimmältä vaihtoehdolta, Hanna kertoo VertaaEnsin.fi-lainavertailuun viitaten.

Lue myös: Pankki ei myönnä remonttilainaa – mitkä ovat vaihtoehdot?

Ystävällinen asiakaspalvelu sujuvoitti lainanhakua

Hanna kertoo olleensa hyvin tyytyväinen lainavertailun toimivuuteen. Palvelu täytti odotukset kätevyytensä suhteen, eikä lainatarjousten paremmuusjärjestyksestä jäänyt epäselvyyttä.

– Sain tarvitsemani, ja palvelu toimi erittäin helposti ja nopeasti. Eri lainojen vertaileminen oli selkeää, hän sanoo.

Erityiskiitokset VertaaEnsin.fi saa ystävällisestä asiakaspalvelusta.

– Asiakaspalvelusta jäi oikein positiivinen kuva. Pian vertailun tehtyäni asiakaspalvelija soitti minulle ja tarkensi vielä lainan saamisen protokollaa. Asiakaspalvelija oli ystävällinen, ja puhelusta välittyi sellainen olo, että hän palvelee juuri minua, eikä vaan jotain persoonatonta tyyppiä langan päässä, Hanna kertoo.

Näin vertailet vakuudettomat remonttilainat:

1. Täytä lainahakemus vertailupalvelun sivuilla. Hakemuksessa kysytään tietoja tuloista, menoista ja olemassa olevista lainoista. Voit halutessasi hakea lainaa yhdessä rinnakkaishakijan kanssa.
2. Saat lainatarjoukset VertaaEnsin.fin yhteistyökumppaneilta parissa minuutissa. Valitse sopivin laina ja siirry rahoituslaitoksen sivuille allekirjoittamaan sopimus verkkopankkitunnuksilla.
3. Lähetä rahoituslaitokselle hakemusta tukevat asiakirjat. Tulotaso täytyy yleensä todistaa joko palkkakuiteilla tai eläkepäätöksellä. VertaaEnsin.fin asiakaspalvelu auttaa sinua tarvittaessa lainaprosessin edetessä.
4. Kun asiakirjat on hyväksytty, saat lainan tilillesi noin 1–2 arkipäivän kuluessa.


 
Julkaistu
18.10.2021