Ei enää hukkaneliöitä – Valitse uusi kotisi Kultaranta-mallistosta

Nykyisin omaa kotia suunnittelevat ja rakentavat rakastavat kompakteja tilaratkaisuja, luonnonläheisyyttä, ekologisia materiaaleja sekä fiksuja säilytysratkaisuja. Asunnon ei tarvitse olla suuri, ollakseen paras mahdollinen omalle perheelle. Kukaan ei halua tuhlata kotinsa neliöitä hukkaneliöiksi, vaan kompakteilla tilaratkaisuilla saadaan asuntoon samanaikaisesti sekä tilantuntua, että järkeviä ja toimivia säilytysratkaisuja.

Avarat ja hukkaneliöttömät Kultaranta-kodit vastaavat täydellisesti kysyttyihin nykyaikaisiin asumistoiveisiin.Avarat ja hukkaneliöttömät Kultaranta-kodit vastaavat täydellisesti kysyttyihin nykyaikaisiin asumistoiveisiin.

Inspiraatio saaristomaisemasta loi upean Kultaranta-malliston, joka vastaa suomalaisten moderniin, mutta luonnonläheiseen unelmaan omasta kodista. Kultaranta-kodit ovat avaria ja niiden tilaratkaisuissa korostuvat ilmavat korkeat oleskelutilat, joissa kaikki neliöt on järkevästi käytetty hyväksi. Kultaranta-malliston on suunnitellut Kastellin mallistotiimi ja SAFA Eevamaria Timlin, ArkTimlin Oy.

Kultaranta 123/142 tuo luonnon osaksi kotia

Yksikerroksisen Kultaranta-talomallin suuret lasipinnat ja katettu terassi tuovat luonnon osaksi oleskelutiloja. Fiksu pohjaratkaisu tarjoaa paljon säilytystilaa eri huoneissa. Päämakuuhuoneen kruunaa vaatehuone sekä suora suojaisa pujahdusreitti pesu-, pukeutumis- ja kodinhoitotiloihin. Malli on saatavilla joko jyrkällä tai loivalla harjakatolla.

Laajoilla, asunnosta lähes saumattomasti jatkuvilla terassipinnoilla ja niihin liitettävillä kesähuoneilla, tuodaan luonto osaksi arkea. Luonnosta voidaan nauttia säällä kuin säällä, vaikka vuoden ympäri. Laajoilla katoksilla ja fiksuilla pohjaratkaisuilla luodaan yksityisyyden tuntua suurienkin ikkunapintojen äärelle, antaen kuitenkin luonnonvalolle mahdollisuuden hiipiä lasipintojen kautta sisätiloihin. 

Kultaranta 123/142 loiva harjakatto, lisävarusteilla (4H, K, VH, KHH, 2WC, PUH, PE, S, TEKN)Kultaranta 123/142 loiva harjakatto, lisävarusteilla (4H, K, VH, KHH, 2WC, PUH, PE, S, TEKN)

Kultaranta 131/154 istuu ylellisesti rantamaisemaan

Kultaranta 131/154 on kaunis ja tyylikäs upouusi Kastellin innovaatio. Rantamaisemaan kauniisti istuvassa talossa on neljä makuuhuonetta, joista yhden voi tarpeen mukaan muokata työ- tai harrastehuoneeksi. Ylemmän kerroksen iso suojaisa parvekealue on kuin kodin toinen piha, joka luo yksityisyyttä ja omaa rauhaa tiiviilläkin tontilla. 

Kultaranta 131/154 (5H, K, 2VH, KHH, 2WC, PE, S, TEKN)Kultaranta 131/154 (5H, K, 2VH, KHH, 2WC, PE, S, TEKN)

Yksilöllisyyttä omilla valinnoilla

Jokainen haluaa kodistaan persoonallisen, jossa oma tyyli ja elämä saavat näkyä. Kun olet löytänyt sinulle ja perheellesi sopivan talomallin, sitä on helppo muunnella toiveidesi ja tarpeidesi mukaan oman kastellikauppiaasi kanssa. Kodista saa erittäin yksilöllisen jo muutamilla muutoksilla.

  1. Pohjaratkaisun voi kääntää sivu- tai pystysuunnassa tai voit puolipeilata osan pohjaratkaisusta.
  2. Voit kasvattaa huoneiden kokoa siirtämällä seiniä tai yhdistämällä tiloja, vastaavasti koko taloa voidaan myös kasvattaa neilöitä lisäämällä.
  3. Voit korottaa seiniä ja sisäkattoa tai suurentaa, lisätä tai vähentää ikkunoita toivomiisi suuntiin.
  4. Päätä terassien sijainti ja koko ja lisää olohuoneesta ovi terassille.
  5. Myös katon muodolla voi muuttaa kodin yleisilmettä.


Näin muokkaat kodistasi mieleisen

Rakenna juuri niin paljon kuin haluat

Kun on aika rakentaa uusi kotisi, voit osallistua sen rakentamiseen juuri niin paljon tai vähän kuin itse haluat. Kastelli toimittaa sinulle uuden kotisi joko täysin muuttovalmiina, viittä vaille valmiina tai peruspakettina, jolloin voit osallistua talosi rakentamiseen enemmän itse.

Kastelli on jo vuosikymmenten ajan ollut vastuullinen ja turvallinen kumppani elämän tärkeimmälle kotimatkalle. Kastellin eri mallistojen talomallit ovat tarpeiden mukaan muokattavissa ja niissä on tarkkaan suunnitellut pohjaratkaisut. Kastellin talomallit tarjoavat tasokasta arkkitehtuuria laadukkailla materiaaleilla ja mikä parasta, malleja löytyy ihan jokaisen budjettiin sopivasti.

Vertaile eri toimitussisältöjä


Tutustu lisää Kastelliin Talovertailu.fi-sivustollamme

Kastelli - Talovertailu.fi

Onhan sinullakin jo Kastellin talokirja 2021? Tilaa tästä omasi!

 
Päivitetty
31.10.2021