Rakenna & Remontoi -messut lähestyvät – OMAKOTI-messut siirtyivät ensi syksyyn

RRmessut_2022_1920x1080

Rakenna & Remontoi -messut järjestetään Vantaan Myyrmäki-hallissa 28.-30.1.2022.

Parhaillaan järjestetään vuoden 2022 Rakenna & Remontoi -messuja Vantaan Myyrmäkeen. Koko vuosi ja vielä syksykin on ollut haastavaa aikaa tapahtumien järjestäjille. Paraneva tilanne luo kuitenkin uskoa siihen, että tammikuussa 2022 saadaan hyvä tapahtuma järjestettyä.

Toivommekin OMAKOTI-messuja Myyrmäkeen odottaneiden osallistumista Rakenna & Remontoi 2022 -messuille. Tehdään tuolloin yhdessä erinomainen tapahtuma.

Lisätiedot ja messuosastojen varaaminen

OMAKOTI-messut siirtyivät ensi syksyyn

OMAKOTI 2021 – messut päätettiin pitkällisen harkinnan jälkeen jättää tältä syksyltä järjestämättä. Paljon positiivista tietoa tapahtumien järjestämisen suhteen on tullut julkisuuteen, mutta syyskuun puolivälissä epävarmuustekijöitä oli vielä runsaasti.

On mahdollista, että tilanne lokakuun lopulla sallisi jo hyvinkin normaalin tapahtuman järjestämisen ja rokotuskattavuuskin saattaa nousta asetettujen tavoitteiden tasalle. Tahtotilamme on kuitenkin järjestää hyvä ja turvallinen tapahtuma, joka tarjoaa messuvieraille kattavasti hyötyä. Tämä edellyttää messujärjestäjän lisäksi kaikilta sidosryhmiltä, kuten näytteilleasettajilta paljon valmisteluja, joihin edelleen vallitseva pandemiatilanne tuo omat haasteensa.

 
Julkaistu
23.9.2021