Rakenna & Remontoi -messut lähestyvät
– OMAKOTI-messut tulossa syksyllä

Parhaillaan järjestetään vuoden 2022 Rakenna & Remontoi -messuja Vantaan Myyrmäkeen. Koko viime vuosi oli haastavaa aikaa tapahtumien järjestäjille. Paraneva tilanne luo kuitenkin uskoa siihen, että huhtikuussa 2022 saadaan järjestettyä pitkästä aikaa ihmisiä yhdistävä tapahtuma.

Toivommekin OMAKOTI-messuja Myyrmäkeen odottaneiden osallistumista Rakenna & Remontoi 2022 -messuille. Tehdään tuolloin yhdessä erinomaiset messut.

RRmessut_2022_Ville_1920x1080_yleis

Rakenna & Remontoi -messut järjestetään Vantaan Myyrmäki-hallissa 1.-3.4.2022

Tapahtumien järjestäminen on ollut koko pandemian ajan vaikeasti puristuksissa, ja vallitsevan tilanteen takia jouduimme jälleen siirtämään suosittuja ja odotettuja Rakenna & Remontoi -messuja tammikuun lopusta keväämmälle. Nyt R&R-messut rakentuvat uudella aikataululla huhtikuun alkuun.

– Messupaikkamyynti on ylittänyt odotukset ja suuresta osasta osastokokoja myymme jo “ei oota”, kertoo messupäällikkö Ville Somero. Osastopaikkaa kannattaa kuitenkin vielä kysellä, jos keväinen ajankohta houkuttaisi näytteilleasettajaksi.


Lisätiedot ja messuosastojen varaaminen

Rakenna & Remontoi -messujen lippukauppa on auki, osta lippusi ennakkoon:

RR2022_940x250

OMAKOTI-messut tulossa syksyllä

OMAKOTI 2021 -messut päätettiin pitkällisen harkinnan jälkeen jättää syksyllä 2021 järjestämättä. Paljon positiivista tietoa tapahtumien järjestämisen suhteen oli tullut julkisuuteen, mutta syyskuun puolivälissä epävarmuustekijöitä oli vielä runsaasti.

Tämän hetken tilanne näyttää viime syksyä valoisammalta ja olemmekin innolla aloittaneet kuluvan vuoden syksyllä järjestettävän OMAKOTI 2022 -messujen työstämisen.


Tahtotilamme on järjestää hyvä ja turvallinen tapahtuma, joka tarjoaa messuvieraille kattavasti hyötyä. Tämä edellyttää messujärjestäjän lisäksi kaikilta sidosryhmiltä, kuten näytteilleasettajilta paljon valmisteluja, joihin edelleen vallitseva pandemiatilanne tuo omat haasteensa.

Varaa messupaikka OMAKOTI 2022-messuille

 
Päivitetty
28.2.2022