Vaillant panostaa Suomeen

147 vuoden ajan on Vaillant ollut asuntojen lämmitysratkaisujen edelläkävijä. Muun muassa keskuslämmitys ja seinäkiinnitteiset kaasulämmittimet ovat Vaillantin keksintöjä. Tänä päivänä Vaillant on ilmastoystävällisten lämmitysratkaisujen eturintamalla, ja hiilidioksidipäästöjä huomattavasti vähentävän orgaanisen kylmäaineen puolestapuhuja. Vaillant on menestyvä yritys, jolla on 14 000 työntekijää ja vientiä 60 maahan.

Ilmastolle aiheutuvat haittavaikutukset pienenevät Vaillantin lämpöpumpuissa käytettävällä orgaanisella kylmäaineella 700-kertaisesti verrattuna yleisesti käytettyyn kylmäaineeseen – 2088 kg:sta enintään 3 kg:aan vapautunutta hiilidioksidia. Vaillantin lämpöpumput ovat kuitenkin tehokkaita jopa -25 °C saakka.Ilmastolle aiheutuvat haittavaikutukset pienenevät Vaillantin lämpöpumpuissa käytettävällä orgaanisella kylmäaineella 700-kertaisesti verrattuna yleisesti käytettyyn kylmäaineeseen – 2088 kg:sta enintään 3 kg:aan vapautunutta hiilidioksidia. Vaillantin lämpöpumput ovat kuitenkin tehokkaita jopa -25 °C saakka.

Alhainen ympäristökuormitus

Vaillant tarjoaa maailmanlaajuisesti asiakkailleen ympäristöystävällisiä ja energiaa säästäviä lämmitys- ja ilmanvaihtojärjestelmiä, jotka perustuvat pääasiassa uusiutuviin energialähteisiin. Vaillant käyttää edelläkävijänä orgaanista kylmäainetta lämpöpumpuissaan.
 

Vaillant ja Suomi samoilla linjoilla

Ainutlaatuinen tuotevalikoima ja kattava palvelusopimus on sovitettu hyvin Suomen markkinoille.
Vaillant on ollut vuosikymmenien ajan markkinajohtaja eurooppalaisten asuntojen lämmitysratkaisuissa kaasukattiloillaan ja lämpöpumpuillaan. Suomessa on ympäristöystävällisten lämmitysratkaisujen kysyntä noussut, mikä on johtanut Vaillantin toiminnan kasvuun Suomessa.
 

Hiljainen ja uskomattoman tehokas

Aiemmin lämpöpumput on mielletty meluisiksi, mutta nykyaikaiset Vaillantin lämpöpumput ovat niin hiljaisia, että niiden tuskin huomaa olevan käynnissä.
 


Uuden sukupolven lämpöpumppuja on helppo käyttää, ja esimerkiksi niihin liittyvällä sensoNET kauko-ohjausjärjestelmällä on mahdollista säätää sisäilman ja käyttöveden lämpötilaa missä ja milloin tahansa.
 

Vaillant_147_rakentaja

Vaillantin uudet ympäristöystävälliset lämpöpumput ovat uskomattoman tehokkaita ja kuuluvat luokkansa parhaimpiin. Vaillantin lämpöpumput pystyvät hyödyntämään uusiutuvan energian täysimääräisesti, ja tuottamaan jopa 75 asteen menoveden lämpötilan sekä toimimaan tehokkaasti jopa -25 celsiusasteen ulkoilmalämpötilassa. Paras mahdollinen energiatehokkuus takaa myös kuuman käyttöveden, ja kun energia on käytetty täysimääräisesti, säästetään automaattisesti lämmityskuluissa.

Lue lisää

VAI-Logo-SCREEN_RGB (1)
 
Julkaistu
27.9.2021