Vertaa remonttilainoja helposti yhdessä paikassa

Lämpimän kesän jälkeen on sopiva ajankohta suunnata katse kodin sisätiloihin. Olisiko aika uusia keittiö tai tehdä pintaremonttia? Pitäisikö kodin tekniikkaa päivittää uudemmaksi? Tällöin remonttilaina voi olla oiva apu.

Työkalut remonttiin

Remonttilainaa jopa päivässä

Remonttilainan avulla remontin rahoitus voi hoitua stressittömästi ja joutuisasti. Sinun ei tarvitse esimerkiksi odottaa palkkapäivää aloittaaksesi seuraavan työvaiheen.

Lendon kautta voi hakea vakuudetonta lainaa 500 - 60 000 euroa. Lainahakemuksen tekeminen on nopeaa ja maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Lendo välittää hakemuksen aina kaikille yhteistyökumppaneilleen, ja tarjouksia on mahdollista saada kerralla jopa 24 pankilta ja luotonantajalta. Ensimmäiset remonttilainatarjoukset voivat tulla jo minuutissa ja loputkin vuorokauden kuluessa.

Remonttilaina sopii niin pieniin kuin suuriinkin kodin remontteihin. Kilpailuttamalla remonttilainan Lendon kautta voit säästää huomattaviakin summia kuukausittaisissa lainakustannuksissa.


Hae remonttilainaa

Yhdistä lainat ja säästä rahaa

Onko sinulle kertynyt useita päällekkäisiä lainoja tai osamaksusopimuksia esimerkiksi aiemmista remonteista, kodinkoneista tai uusista huonekaluista?

Siinä tapauksessa yhdistelylaina on kannattava vaihtoehto. Lainojen yhdistäminen on helppoa Lendon avulla. Yhdistelylainassa otetaan uusi laina, jolla maksetaan kaikki vanhat lainat pois.

Lyhennät jatkossa vain yhtä lainaa sen sijaan, että maksaisit korkoja ja palvelumaksuja useammasta lainasta. Isompaan lainaan on yleensä myös mahdollista saada paremmat lainaehdot jo valmiiksi. Varsinkin osamaksusopimusten korot voivat olla usein huomattavan korkeita.

Myös oman talouden hallinta voi jatkossa helpottua, kun lainan lyhennykset ovat tasasuuruiset ja omaan maksukykyyn sopivat. Muistathan kuitenkin ottaa huomioon kuukausittaisissa lyhennyksissä joustovaran sellaisia menoeriä varten, joita aina ei voi ennakoida.

Lendon lainapalvelun avulla lainojen kilpailutus on nopeaa, maksutonta sekä turvallista. Myös yhdistelylainaa hakiessasi voit saada useamman lainatarjouksen kerralla. Sinun ei siis tarvitse tyytyä ensimmäiseen vaihtoehtoon, vaan voit valita itsellesi sopivimman.

Näin haet Remontti- tai Yhdistelylainaa

1. Täytä hakemus: Hakemuksen tekeminen on ilmaista eikä sido mihinkään. Jos tarvitset apua, voit ottaa yhteyttä Lendoon puhelimitse numeroon (09) 6899 8000.

2. Vertaa lainoja: Tarjoukset tulevat nopeasti – jopa minuutissa. Pääset tarkastelemaan saamiasi tarjouksia omilta sivuiltasi.

3. Valitse paras tarjous: Vertaile tarjouksia ja valitse sinulle paras laina.

Remonttilainaa voi hakea Lendon kautta kuka tahansa vähintään 20-vuotias, jolla on säännölliset kuukausitulot eikä maksuhäiriömerkintöjä. Hakijalla tulee olla vakituinen osoite Suomessa.


 
Julkaistu
20.9.2021