• Etusivu
  • Rakentaminen

Raksa käynnistää messukauden Lahden Messukeskuksessa pitkän koronatauon jälkeen

Rakentajan toimitus
Päivitetty 24.02.2022
20222_77027.jpg

Raksa-messujen ohjelmassa on perinteisesti runsaasti ajankohtaista asiaa sekä uutuuksia rakentajille ja remontoijille. (Kuva Lahden Raksa-messuilta 2021.)

Suomen suurimpiin rakennusalan erikoistapahtumiin lukeutuva Raksa järjestetään Lahden Messukeskuksessa 11.-13.03.2022. Raksa onkin kevään ensimmäisiä koronarajoitusten kevenemisen jälkeen toteutettavia suurtapahtumia. Tapahtuma täyttää hallit tuote- ja palvelutarjonnalla niin omakoti-, rivi- ja kerrostaloasukkaille kuin uudisrakentajille sekä mökin kunnostajillekin. Messuilla on myös pihasuunnitteluun ja -rakentamiseen keskittynyt teema-alue.

Messu- ja tapahtumajärjestäjät ry:n jäsenyrityksenä Lahden Messut sitoutuu tulevilla messuillaan alan yhteisiin, turvallisuutta varmistaviin toimenpiteisiin ja tekee yhteistyötä myös viranomaisten kanssa turvallisen messuvierailun varmistamiseksi.

Yhden katon alta kaikki rakentamiseen ja remontoimiseen

Raksa-messujen ohjelmasisältö tarjoaa tuttuun tapaan runsaasti uusia ideoita rakentamiseen, remontointiin sekä sisustamiseen niin suurelle yleisölle kuin ammattilaisillekin. Myös työnäytöksiä pääsee pitkästä aikaa katselemaan livenä. Raksa-messuilta saat vinkit ja tuotteet kodin pintojen uusimiseen sekä pienillä että suurilla muutoksilla.

Myös lapset ovat tervetulleita Raksa-messuille. Lapsille on tarjolla mukavaa ajanvietettä ja valvottu lastenhoito lauantaina sekä sunnuntaina.

Etelä-Suomen Sanomat tarjoaa ilmaisen sisäänpääsyn ensimmäiseen Raksa-messupäivään

Raksa palaa jälleen omalle perinteiselle paikalleen kevääseen kahden koronavuoden jälkeen. Viime syksynä messut järjestettiin onnistuneesti poikkeavana ajankohtana lokakuussa. Syksyn Raksa-messuilla tehdyn kävijätutkimuksen mukaan livetapahtumien kaipuu on suuri. KOKO Lahden pitkäaikainen yhteistyökumppani Etelä-Suomen Sanomat pitääkin tapahtumien uudelleen avausta alueelle merkittävänä asiana.
Ilmaisella sisäänpääsyllä se haluaa rohkaista ihmisiä palaamaan jälleen tapahtumien pariin nauttimaan aidoista kohtaamisista turvallisessa ympäristössä.

Messut ovat avoinna:
pe klo 10-17
la klo 10-17
su klo 10-16

Lippujen hinnat:
Perjantaina 11.03.2022 ilmainen sisäänpääsy, mahdollistajana ESS

Lauantaina ja sunnuntaina

Aikuiset: ennakkolippu 12 € (10.3. saakka: lippu.fi), norm. 15 €

Huom! Raksa-etu lauantain ja sunnuntaina: kaksi lippua yhden hinnalla yht. 15 euroa.

Eläkeläiset, opiskelijat ja työttömät 12 €
Alle 16-vuotiaat veloituksetta

20222_76998.jpg
https://lahdenmessut.fi/tapahtumat/raksa/

Turvallinen tapahtuma

Messuala on yleisesti panostanut voimakkaasti terveysturvallisuuteen. Alan yhteisellä ohjeistuksella pyritään minimoimaan messuvieraiden ohella myös kaikki messujärjestäjien henkilökuntaan, yhteistyökumppaneihin ja sidosryhmiin kohdistuvat terveysriskit. Ohjeet perustuvat messualan kansainvälisen kattojärjestön UFI:n suosituksiin. Tulevilla Raksa-messuilla turvallinen messukokemus varmistetaan useilla eri toimenpiteillä, kuten tehostetulla siivoamisella, tilojen kävijähallinnalla ja messuvieraiden selkeällä ohjeistamisella.

Jokainen Messu- ja tapahtumajärjestäjät ry:n jäsenyritys noudattaa ohjeistusta mahdollisimman kattavasti ja omiin tiloihinsa ja tapahtumiinsa soveltuvasti.

Lue lisää messujen turvallisuudesta

Tervetuloa Lahden Messukeskukseen.
https://lahdenmessut.fi/tapahtumat/raksa/?utm_source=www.rakentaja.fi&utm_medium=content&utm_campaign=partnership
Tervetuloa Lahden Messukeskukseen.
Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

201411_41787.jpg
Ratkaisu allergiaperheelle: Honka Terve Talo
Tiesitkö että suomalaisista jopa 50 % kärsii allergioista jossain vaiheessa elämäänsä? Noin 3 % kärsii pysyvästi vaikeista hengitystieoireista. Etkö käyttäisi tilaisuutta hyödyksesi, jos sinulle tarjotaan mahdollisuus rakentaa kotisi nimenomaan allergisuus ja hyvä sisäilma huomioiden? Ratkaisu allergiaperheiden tarpeisiin löytyy yhteistyössä VTT:n sekä Allergia- ja astmaliiton kanssa suunnitellusta Honka Terve Talo –konseptista.
201510_44488.jpg
Katto kannattaa tarkastaa ennen talven tuloa
Katon moitteettoman toiminnan varmistamiseksi katto, läpiviennit ja varusteet on syytä tarkistaa vuosittain kahdesti: keväällä, jolloin talven aikana mahdollisesti syntyneet vauriot havaitaan välittömästi, sekä syksyllä juuri ennen lumen tuloa. Katon huolellinen hoito varmistaa katon asianmukaisen toimivuuden sekä pidentää katteen ja rakenteiden kestoikää.
20086_11230.jpg
Tee se itse -Puukatos
Polttopuiden järkevä varastointi on usein ongelma, johon lähes jokainen omakotitalon tai kesämökin omistaja törmää. Puita varten on hyvä olla katos, joka suojaa puut vesisateelta, mutta päästää tuulen kierron ja auringon kuivattamaan. Samalla puukatoksesta voi rakentaa pihaa koristavan tyylikkään elementin, joka sopii asuinrakennuksen ja muiden rakennusten muodostamaan kokonaisuuteen.Muistathan myös halkopinon sijoittamista koskevat säännöt
201510_44573.jpg
Mökkeily vuoden ympäri vaatii kunnon rakenteet
Vaikka Kastelli tunnetaan omakotitaloistaan, ei pidä väheksyä Kastellin huvilamallistoa. Rakentajatutkimuksen mukaan Kastellin tinkimätön laatu, valmistajan luotettavuus ja huvilamallistojen toimivuus saa huvilavalinnan kääntymään Kastellin malliston puoleen.Tilaa veloitukseton Kastelli-huvilaesiteJätä yhteydenottopyyntö Kastelli-huvilasta
20213_69086.jpg
Hirsimökkien kysyntä kasvaa - nostalgiset piilopirtit ovat taas arvossa
Kiinnostus vapaa-ajan asuntoihin ja mökkirakentamiseen on kasvanut voimakkaasti koronapandemian myötä. Suomalaiset kaipaavat nyt mökille, ja monet tutut arvot ovat palanneet. Vapaa-ajan asunnon tarjoamaa pesämäistä rauhaa ja yhteyttä luontoon pidetään tärkeinä. Hongan vuoden 2021 huvilauutuudet tarjoavat ylellisten hirsihuviloiden lisäksi niin moderneja vapaa-ajan hirsitaloja, klassisia hirsimökkejä kuin perinteisiä piilopirttejäkin.
20155_43421.jpg
Arjen pienet ylellisyydet yhtenä Asuntomessuteemana
Helppous. Sujuvuus. Toiminnallisuus. Nämä ovat asioita, joita jokainen konkreettisesti kaipaa kodin arkeen. Kukapa meistä ei kaihoa helppoa ja sujuvaa arkea ja jos siihen liitetään vielä ripaus pientä ylellisyyttä, niin voiko enempää toivoa.Mitä sinusta kuuluu toimivaan arkeen?

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton