Raksa käynnistää messukauden Lahden Messukeskuksessa pitkän koronatauon jälkeen

Suomen suurimpiin rakennusalan erikoistapahtumiin lukeutuva Raksa järjestetään Lahden Messukeskuksessa 1.-3. lokakuuta. Tapahtuma täyttää hallit tuote- ja palvelutarjonnalla niin omakoti-, rivi- ja kerrostaloasukkaille kuin uudisrakentajille sekä mökin kunnostajillekin.

Messu- ja tapahtumajärjestäjät ry:n jäsenyrityksenä Lahden Messut sitoutuu tulevilla messuillaan alan yhteisiin, turvallisuutta varmistaviin toimenpiteisiin ja tekee yhteistyötä myös viranomaisten kanssa turvallisen messuvierailun varmistamiseksi.

lahden_messut_raksa1_3_10_2021_somekuva_1200x1200

Yhden katon alta kaikki rakentamiseen ja remontoimiseen

Syksyn Raksa-messujen ohjelmassa on perinteisesti runsaasti ajankohtaista asiaa sekä uutuuksia rakentajille ja remontoijille. Mielenkiintoista sisältöä löytyy myös asuntokaupoista kiinnostuneille sekä mökkiharrastajille. Alan ammattilaisille on tarjolla kaksi ilmaista seminaaria messujen avajaispäivänä perjantaina. Muun ohjelman lisäksi Lahden Rakentajien yhdistyksen Rakennusklinikalla tarjotaan eri alojen ammattilaisjäsenten apua rakentamiseen ja remontointiin liittyvissä kysymyksissä.

Raksa-messut Lahden Messukeskuksessa 1.-3. lokakuuta 2021

Avoinna:
pe klo 10-17
la klo 10-17
su klo 10-16.

Ilmainen lisäetu messuvieraille

Vastaa messukyselyyn tai palauta kuponki Rakentaja.fi-messuosastolle (A2), saat 350-sivuisen Rakenna & Remontoi -opaskirjan veloituksetta (1 kpl / kävijäperhe). Leikkaa kuponki kotiin jaettavasta Raksa-lehdestä tai tulosta se tästä.

Turvallinen tapahtuma

Messuala yleisesti on panostanut voimakkaasti terveysturvallisuuteen. Alan yhteisellä ohjeistuksella pyritään minimoimaan messuvieraiden ohella myös kaikki messujärjestäjien henkilökuntaan, yhteistyökumppaneihin ja sidosryhmiin kohdistuvat terveysriskit. Ohjeet perustuvat messualan kansainvälisen kattojärjestön UFI:n suosituksiin. Tulevilla Raksa-messuilla turvallinen messukokemus varmistetaan useilla eri toimenpiteillä, kuten tehostetulla siivoamisella, tilojen kävijähallinnalla ja messuvieraiden selkeällä ohjeistamisella.

Yli 450 kaupallisen tilan COVID-19 – turvallisuusauditoinnin tehneen SAFE Asset Groupin selvityksen mukaan suomalaisilla messuilla on jopa turvallisempaa kuin kauppakeskuksessa. Lahden Messukeskus on muiden messukeskusten tapaan rakennettu varta vasten suuria yleisötilaisuuksia varten, ja siksi tilojen hygieniataso on jo valmiiksi korkea.

 
Julkaistu
20.9.2021