• Etusivu
  • Rakentaminen

Raksa käynnistää messukauden Lahden Messukeskuksessa pitkän koronatauon jälkeen

Rakentajan toimitus
Päivitetty 24.02.2022
20222_77027.jpg

Raksa-messujen ohjelmassa on perinteisesti runsaasti ajankohtaista asiaa sekä uutuuksia rakentajille ja remontoijille. (Kuva Lahden Raksa-messuilta 2021.)

Suomen suurimpiin rakennusalan erikoistapahtumiin lukeutuva Raksa järjestetään Lahden Messukeskuksessa 11.-13.03.2022. Raksa onkin kevään ensimmäisiä koronarajoitusten kevenemisen jälkeen toteutettavia suurtapahtumia. Tapahtuma täyttää hallit tuote- ja palvelutarjonnalla niin omakoti-, rivi- ja kerrostaloasukkaille kuin uudisrakentajille sekä mökin kunnostajillekin. Messuilla on myös pihasuunnitteluun ja -rakentamiseen keskittynyt teema-alue.

Messu- ja tapahtumajärjestäjät ry:n jäsenyrityksenä Lahden Messut sitoutuu tulevilla messuillaan alan yhteisiin, turvallisuutta varmistaviin toimenpiteisiin ja tekee yhteistyötä myös viranomaisten kanssa turvallisen messuvierailun varmistamiseksi.

Yhden katon alta kaikki rakentamiseen ja remontoimiseen

Raksa-messujen ohjelmasisältö tarjoaa tuttuun tapaan runsaasti uusia ideoita rakentamiseen, remontointiin sekä sisustamiseen niin suurelle yleisölle kuin ammattilaisillekin. Myös työnäytöksiä pääsee pitkästä aikaa katselemaan livenä. Raksa-messuilta saat vinkit ja tuotteet kodin pintojen uusimiseen sekä pienillä että suurilla muutoksilla.

Myös lapset ovat tervetulleita Raksa-messuille. Lapsille on tarjolla mukavaa ajanvietettä ja valvottu lastenhoito lauantaina sekä sunnuntaina.

Etelä-Suomen Sanomat tarjoaa ilmaisen sisäänpääsyn ensimmäiseen Raksa-messupäivään

Raksa palaa jälleen omalle perinteiselle paikalleen kevääseen kahden koronavuoden jälkeen. Viime syksynä messut järjestettiin onnistuneesti poikkeavana ajankohtana lokakuussa. Syksyn Raksa-messuilla tehdyn kävijätutkimuksen mukaan livetapahtumien kaipuu on suuri. KOKO Lahden pitkäaikainen yhteistyökumppani Etelä-Suomen Sanomat pitääkin tapahtumien uudelleen avausta alueelle merkittävänä asiana.
Ilmaisella sisäänpääsyllä se haluaa rohkaista ihmisiä palaamaan jälleen tapahtumien pariin nauttimaan aidoista kohtaamisista turvallisessa ympäristössä.

Messut ovat avoinna:
pe klo 10-17
la klo 10-17
su klo 10-16

Lippujen hinnat:
Perjantaina 11.03.2022 ilmainen sisäänpääsy, mahdollistajana ESS

Lauantaina ja sunnuntaina

Aikuiset: ennakkolippu 12 € (10.3. saakka: lippu.fi), norm. 15 €

Huom! Raksa-etu lauantain ja sunnuntaina: kaksi lippua yhden hinnalla yht. 15 euroa.

Eläkeläiset, opiskelijat ja työttömät 12 €
Alle 16-vuotiaat veloituksetta

20222_76998.jpg
https://lahdenmessut.fi/tapahtumat/raksa/

Turvallinen tapahtuma

Messuala on yleisesti panostanut voimakkaasti terveysturvallisuuteen. Alan yhteisellä ohjeistuksella pyritään minimoimaan messuvieraiden ohella myös kaikki messujärjestäjien henkilökuntaan, yhteistyökumppaneihin ja sidosryhmiin kohdistuvat terveysriskit. Ohjeet perustuvat messualan kansainvälisen kattojärjestön UFI:n suosituksiin. Tulevilla Raksa-messuilla turvallinen messukokemus varmistetaan useilla eri toimenpiteillä, kuten tehostetulla siivoamisella, tilojen kävijähallinnalla ja messuvieraiden selkeällä ohjeistamisella.

Jokainen Messu- ja tapahtumajärjestäjät ry:n jäsenyritys noudattaa ohjeistusta mahdollisimman kattavasti ja omiin tiloihinsa ja tapahtumiinsa soveltuvasti.

Lue lisää messujen turvallisuudesta

Tervetuloa Lahden Messukeskukseen.
https://lahdenmessut.fi/tapahtumat/raksa/?utm_source=www.rakentaja.fi&utm_medium=content&utm_campaign=partnership
Tervetuloa Lahden Messukeskukseen.
Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20179_50203.jpg
Sisustukseen sopiva takka
Tulikiven uusi Pielinen-takkamallisto koostuu neljästä pienikokoisesta kiertoilmatakasta, joista jokainen voi valita sisutukseensa parhaiten sopivan vaihtoehdon. Näitä kiertoilmatakkoja löytyy kahdella korkeudella ja kolmella eri vuolukiviverhoilulla sekä kulma-, pysty-, vaaka- tai läpiluukulla. Nobile-pintakäsittelyllä vuolukiven pintaa on karhennettu kevyesti ja takoissa onkin ilmeikäs pinta.Pielinen-takkamallisto esittelee erilaisen kiertoilmatakan mihin on totuttu. Malliston takoissa pinta lämpenee miellyttävän lämpöiseksi, kun usein kiertoilmatakkojen pinta pysyy hyvinkin viileänä ja kaminoiden metallipinta taas vastaavasti kuumenee kovinkin polttavaksi. Pielisen miellyttävä lämpö selittyy paksulla vuolukivikuorella, joka varaa itseensä lämpöä ja luovuttaa sitä hitaasti säteilylämpönä.
Lumon lasiterassi kevät 2024
Lasitus onnistuu vanhempaankin taloon
Oletko koskaan miettinyt, että voisit tuoda ripauksen luksusta arkeen ja juhlaan omassa kodissasi? Voisit rentoutua kahvikupin kanssa terassillasi kiireisen päivän päätteeksi ja hengähtää raittiissa ulkoilmassa? Voisit tarjoilla illallisen terassilasien suojassa tavallisena maanantaina tai järjestää lasten synttärit säästä riippumatta ja olla murehtimatta riittääkö kodin sisällä tila kaikille vieraille.Tai ehkäpä sinulla on vanhempi rintamamiestalo, jonka terassi kaipaa uudistusta, mutta et ole varma, miten lisäisit sen käyttöikää ja viihtyvyyttä?
200711_7512.jpg
Eino Grönin uuden mökin pihasuunnittelu on käynnistynyt
Kahdeksannet valtakunnalliset loma-asuntomessut järjestetään Porin Reposaaressa 13.6.-6.7.2008. Yksi messualueen tonttien omistajista on synnyinsaarelleen "tukikohtaa" rakennuttava Eino Grön.>> Lue lisää Reposaaren loma-asuntomessuista
20219_72485.jpg
Millaisia asuntoja nykypäivänä ihmiset haluavat? Katso ja ylläty
VTT selvitti, miten uudet asunnot ovat muuttuneet 15 vuodessa. Rakennusten turvallisuus, terveellisyys ja energiatehokkuus ovat parantuneet. Pienten asuntojen rakentamisella on vastattu kasvaneeseen kysyntään, mutta vähentyneiden asuinneliöiden vuoksi koteja on entistä hankalampi muuntaa erilaisiin tarpeisiin.
20225_78268.jpg
Terästä ja puuta yhdistävä Longhouse - "Rohkea talo, jossa on hieman teollinen teema"
SSAB:n maalipinnoitettu GreenCoat®-teräs on valittu ainutlaatuisten ominaisuuksiensa ansiosta rakennusmateriaaliksi moniin erityislaatuisiin rakennusprojekteihin, kuten Paraisille tänä vuonna valmistuvaan ekokylään. Myös muualta maailmalta löytyy lukuisia mielenkiintoisia, erilaisilla arkkitehtuuripalkinnoillakin palkittuja kohteita, joiden rakennusmateriaalina on käytetty GreenCoat®-terästä. Yksi tällainen kohde on Hollannissa sijaitseva Longhouse, jonka "moderni talonpoikaistyyli" luotiin teräksen ja puun yhdistelmällä.
20085_11003.jpg
AIKA-talo mukautuu perheen tilatarpeisiin
Kastelli-talot tuo Vaasan Asuntomessuille psykologiseen talosuunnitteluun perustuvan uutuusmalliston AIKA 188 -talon.Muunneltavuus eri sukupolvien tarpeisiin ja lapsiperheen arjen hallinta uudenlaisten tilaratkaisujen avulla ovat tämän talon avainsanoja.Messutalon suunnittelusta on vastannut arkkitehti Jouko Saari. Hän on hyödyntänyt puutalorakentamisen perinteitä modernilla tavalla.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton