Raksa käynnistää messukauden Lahden Messukeskuksessa pitkän koronatauon jälkeen

Suomen suurimpiin rakennusalan erikoistapahtumiin lukeutuva Raksa järjestetään Lahden Messukeskuksessa 11.-13.03.2022. Raksa onkin kevään ensimmäisiä koronarajoitusten kevenemisen jälkeen toteutettavia suurtapahtumia. Tapahtuma täyttää hallit tuote- ja palvelutarjonnalla niin omakoti-, rivi- ja kerrostaloasukkaille kuin uudisrakentajille sekä mökin kunnostajillekin. Messuilla on myös pihasuunnitteluun ja -rakentamiseen keskittynyt teema-alue.

Raksa-messujen ohjelmassa on perinteisesti runsaasti ajankohtaista asiaa sekä uutuuksia rakentajille ja remontoijille. (Kuva Lahden Raksa-messuilta 2021.)Raksa-messujen ohjelmassa on perinteisesti runsaasti ajankohtaista asiaa sekä uutuuksia rakentajille ja remontoijille. (Kuva Lahden Raksa-messuilta 2021.)

Messu- ja tapahtumajärjestäjät ry:n jäsenyrityksenä Lahden Messut sitoutuu tulevilla messuillaan alan yhteisiin, turvallisuutta varmistaviin toimenpiteisiin ja tekee yhteistyötä myös viranomaisten kanssa turvallisen messuvierailun varmistamiseksi.

Yhden katon alta kaikki rakentamiseen ja remontoimiseen

Raksa-messujen ohjelmasisältö tarjoaa tuttuun tapaan runsaasti uusia ideoita rakentamiseen, remontointiin sekä sisustamiseen niin suurelle yleisölle kuin ammattilaisillekin. Myös työnäytöksiä pääsee pitkästä aikaa katselemaan livenä. Raksa-messuilta saat vinkit ja tuotteet kodin pintojen uusimiseen sekä pienillä että suurilla muutoksilla. 

Myös lapset ovat tervetulleita Raksa-messuille. Lapsille on tarjolla mukavaa ajanvietettä ja valvottu lastenhoito lauantaina sekä sunnuntaina.

lahden_messut_lasten_raksa_2020

Etelä-Suomen Sanomat tarjoaa ilmaisen sisäänpääsyn ensimmäiseen Raksa-messupäivään

Raksa palaa jälleen omalle perinteiselle paikalleen kevääseen kahden koronavuoden jälkeen. Viime syksynä messut järjestettiin onnistuneesti poikkeavana ajankohtana lokakuussa. Syksyn Raksa-messuilla tehdyn kävijätutkimuksen mukaan livetapahtumien kaipuu on suuri. KOKO Lahden pitkäaikainen yhteistyökumppani Etelä-Suomen Sanomat pitääkin tapahtumien uudelleen avausta alueelle merkittävänä asiana.
Ilmaisella sisäänpääsyllä se haluaa rohkaista ihmisiä palaamaan jälleen tapahtumien pariin nauttimaan aidoista kohtaamisista turvallisessa ympäristössä.

Ohjelma, tarjonta, teemat, lisätiedot ja liput

Messut ovat avoinna:
pe klo 10-17
la klo 10-17
su klo 10-16

Lippujen hinnat:
Perjantaina 11.03.2022 ilmainen sisäänpääsy, mahdollistajana ESS

Lauantaina ja sunnuntaina

Aikuiset: ennakkolippu 12 € (10.3. saakka: lippu.fi), norm. 15 €

Huom! Raksa-etu lauantain ja sunnuntaina: kaksi lippua yhden hinnalla yht. 15 euroa.


Eläkeläiset, opiskelijat ja työttömät 12 €
Alle 16-vuotiaat veloituksetta

lahden_messut_raksa2022_uutiskirjekuva_1

Turvallinen tapahtuma

Messuala on yleisesti panostanut voimakkaasti terveysturvallisuuteen. Alan yhteisellä ohjeistuksella pyritään minimoimaan messuvieraiden ohella myös kaikki messujärjestäjien henkilökuntaan, yhteistyökumppaneihin ja sidosryhmiin kohdistuvat terveysriskit. Ohjeet perustuvat messualan kansainvälisen kattojärjestön UFI:n suosituksiin. Tulevilla Raksa-messuilla turvallinen messukokemus varmistetaan useilla eri toimenpiteillä, kuten tehostetulla siivoamisella, tilojen kävijähallinnalla ja messuvieraiden selkeällä ohjeistamisella.

Jokainen Messu- ja tapahtumajärjestäjät ry:n jäsenyritys noudattaa ohjeistusta mahdollisimman kattavasti ja omiin tiloihinsa ja tapahtumiinsa soveltuvasti.

Lue lisää messujen turvallisuudesta

Tervetuloa Lahden Messukeskukseen.Tervetuloa Lahden Messukeskukseen.
 
Päivitetty
24.2.2022