Lämmin juokseva vesi - mukava lisä vähän joka paikassa

Mietihän hetki tavallista arkeasi, viime kesää, remonttiprojekteja autotallissa tai puutarhassa. Jos jotain yhteistä näille kaikille miettii, on se lämpimän juoksevan veden tarve. Kuinka helppoa olisikaan pestä vihannekset suoraan maalta nostaessa kesäkeittiössä tai puhdistaa kädet autotallissa ennen kuin tarvitsee koskea edes valokatkaisijaan. Tottahan toki juoksevan kylmän veden saa käsienpesua varten aikaan vaikka puutarhaletkulla, mutta miellyttävän lämmin vesi on kuitenkin enemmän kuin helppo järjestää.

Lämpimän veden saat luoksesi puutarhaan, mökille sekä autotalliin hyvinkin helposti. Et tarvitse kuin kiinteän kylmävesijohdon sekä sähköä.

Miten olisi käsienpesumahdollisuus myös ulkotiloissa tai vaikka autotallissa?Miten olisi käsienpesumahdollisuus myös ulkotiloissa tai vaikka autotallissa?

Helppo käsienpesupiste sinne minne tarvitset

Oras Safira mökkihana helpottaa juurikin tavallista arkeasi. Tuo käsienpesumahdollisuus juuri sinne missä sitä tarvitset. Mökkihana on mahdollista saada joko pesuallashana- tai keittiöhanamallina. Voit valita veden lämpötilan mieleiseksesi + 35° – 85 °C:n väliltä (suositus + 65°C). Itse lämminvesivaraaja on paineeton ja tilavuudeltaan 5 litraa. Varaaja itsessään kytketään pistorasiaan ja sen teho on 2 kW.
Mökkihanaa on saatavilla kahta mallia, pesuallashana Oras-nro 1003F sekä keittiöhana Oras-nro 1023F. Molempiin sisältyy 5 litran suuruinen vedenlämmitin.

Voit lukea lisää mökkihanan asennuksesta sekä ominaisuuksista täältä.

Tuo käsienpesumahdollisuus juuri sinne missä sitä tarvitset Oras mökkihanan avulla.Tuo käsienpesumahdollisuus juuri sinne missä sitä tarvitset Oras mökkihanan avulla.

Mikäli mökkihana sijoitetaan kylmään tilaan tai ulos, muista:

Oraksen mökkihana ja vedenlämmitin tulee tyhjentää talvikuukausien ajaksi. Näin varmistat, että hana toimii myös seuraavana kesänä:

  1. Sulje vedentulo hanalle sekä irrota laite sähköverkosta.
  2. Avaa hana auki keskiasennossa ja odota että vedentulo loppuu.
  3. Kierrä tuloveden liitinmutteri auki sekä liitinmutterit auki vedenlämmittimen liitäntämuhveista.
  4. Tyhjennä säiliö vedestä kääntämällä se ylösalaisin (lämpimän veden yhteestä) ja odota että vedentulo loppuu kokonaan.
  5. Irrota hanan vivusta merkkinasta sekä talttapäinen kiinnitysruuvi
  6. Irrota hanan suojakuppi.
  7. Kierrä säätöosan mutteri (38 mm) auki käyttäen holkkiavainta (Oras-nro 910003).
  8. Vedä säätöosa ylös karasta käyttäen apuna esimerkiksi kahvaa. – Muista säilyttää hanan säätöosa kuivassa sekä lämpimässä.
Oras mökkihanaa on saatavilla kahta erilaista mallia.Oras mökkihanaa on saatavilla kahta erilaista mallia.

Olisiko mökkihana ratkaisu myös sinulle?
Voit tilata itsellesi oman Rakentajan verkkokaupasta.


Verkkokauppaan


Tilaa itsellesi luettavaa

 
Päivitetty
13.9.2021