Hanki aurinkopaneelit helposti – takuu jopa 30 vuotta

Aurinkopaneelit ovat sijoitus, joka maksaa itsensä takaisin nopeasti. Niiden hankkiminen käy kätevästi, kun myyjä hoitaa suunnittelun ja asennuksen ja jopa ostaa ylimääräisen sähkön. Takuu voi olla peräti 30 vuotta.

Aurinkosähkö_Oomi_aurinkopaneelit_inkku

Aurinkopaneelit yleistyvät nyt kovaa vauhtia, ja ostajalle on tärkeää löytää ja valita juuri omaan kohteeseen suunniteltu paketti. Sähköyhtiö Oomi tarjoaa avaimet käteen -palvelun, johon kuuluu sopivan paneelikokonaisuuden suunnittelu sekä sen asentaminen. Aurinkopaneeleille annetaan jopa 30 vuoden tehotakuu, ja tarvittaessa Oomi myös ostaa paneelien tuottaman ylimääräisen sähkön.

Tyypillisesti paneelit sijoitetaan katolle ja siksi katon tulisikin olla kunnossa ennen paneelien hankkimista, sillä aurinkopaneelit tuottavat sähköä kotiisi helposti yli 30 vuoden ajan.

Moni miettii erityisesti hankinnan hintaa ja kannattavuutta. Jos kertainvestointi tuntuu liian suurelta, niin aurinkopaneelit voi hankkia myös kuluttomalla ja korottomalla osamaksulla ja jopa 5–7 vuoden maksuajalla. On myös hyvä muistaa, että asennuksen osuudesta saa kotitalousvähennyksen.
 

Näin saat aurinkopaneelit käyttöösi

1. Ota yhteyttä Oomiin
Jätä yhteydenottopyyntö, niin sinulle soitetaan ja kanssasi suunnitellaan juuri sinun tarpeisiisi sopiva aurinkopaneelipaketti! Oomi auttaa oikean, sähkönkulutukseesi perustuvan paneelimäärän valinnassa.

2. Saat tarjouksen
Kun sopiva vaihtoehto on valittu yhdessä ja tarjous hyväksytty, sovitaan asennusaika.

3. Aurinkopaneelien asennus hoituu hetkessä.
Asennuksen tekevät asiantuntevat ja kokeneet asentajat.

4. Opastusta aurinkopaneelien käytön aloitukseen
Saat aurinkopaneelit heti käyttöösi ja kaupan päälle aina opastuksen järjestelmän käyttöön ja seurantaan.

5. Oomi ostaa ylimääräisen sähkön
Kun sinusta tulee puhtaan aurinkosähkön tuottaja, vähennät ostosähkön määrää etkä maksa veroja tuottamasi sähkön osuudesta. Ylimääräisen sähkön voit myydä Oomille.
 

Invertterin paikan valinta ja kaapeleiden vetäminen ovat osa aurinkopaneeleiden asennusprosessia.Invertterin paikan valinta ja kaapeleiden vetäminen ovat osa aurinkopaneeleiden asennusprosessia.

Aurinkopaneelien asennuspaketti

  • Kattokiinnikkeiden ja kiskojen asennus. Aurinkosähköjärjestelmän asennustyö aloitetaan kattokiinnikkeiden ja kiskojen asennuksella.
  • Aurinkopaneelien asennus. Paneelit asennetaan katolle tarvittaessa nosturin avulla, ja kiinnitys tehdään näppärästi pikakiinnikkeillä. Näin asennus hoituu turvallisesti ja tehokkaasti.
  • Invertterin asennus. Invertteri muuntaa aurinkopaneelin tuottaman tasavirran vaihtovirraksi ja varmistaa, että paneeleista saadaan mahdollisimman korkea teho. Invertterin paikan valinta ja kaapeleiden vetäminen ovat osa aurinkopaneeleiden asennusprosessia. Invertteri voidaan asentaa joko sisälle tekniseen tilaan tai suoraan ulkoseinään. Parhaan asennuspaikan löydät yhteistyössä Oomin asentajien kanssa.
  • Asennuksen viimeistely ja kytkentä. Lopuksi invertteri kytketään aurinkosähköjärjestelmään.
  • Kattava käyttöönotto-opastus. Jokaiseen asennukseen kuuluu neuvonta.
  • Aurinkopaneelien seurantajärjestelmä. Saat käyttöösi myös aurinkopaneelien seurantajärjestelmän sekä tarvittavat viranomaisdokumentit. Oomin näkemys on, että se on vain reilua, että asiantuntija hoitaa myös tällaiset asiat.

Jätä halutessasi yhteydenottopyyntö

Kysyminen ei maksa mitään. Voit jättää sähköyhtiö Oomille yhteydenottopyynnön, jos haluat tarjouksen tai paneelien hankinta kiinnostaa, mutta haluaisit vielä lisätietoja.
 

 
Julkaistu
9.9.2021