Tummasävyinen Nordic Nature -keittiömallisto - hiottuja yksityiskohtia ja tammimetsän tunnelmaa

A la Carte -keittiöiden uusi Nordic Nature -mallisto sopii täydellisesti tämän hetken sisustustrendeihin, joissa näkyvät maanläheiset värit ja luonnolliset materiaalit. Mallisto on saanut inspiraationsa pohjoisen luonnosta. Puunsävyistä halutuimpia ovat erityisesti tummemmat sävyt, joita yhdistellään vaaleisiin ja kestäviin kvartsitasoihin. 

keittio-cc-88maailma_a_la_carte_nordic_nature_2_inkku

Tummat puunsävyt ja aidot materiaalit ovat nyt ajankohtaisia

Nordic Nature on pohjoisen luonnon innoittama idea ja muotokieli. Se on keittiömallisto, joka on saanut inspiraationsa pohjoisesta luonnosta, majesteettisista tammimetsistä. Orgaaniset muodot, tammen jykevän rungon rakenne ja elävä pinta, tuulen veteen tekemät aallot. Tummat puunsävyt ja aidot materiaalit ovat nyt ajankohtaisempia kuin aikoihin.

Nordic Nature -mallistosta löytyy sekä kauniin sileä tammiviiluovi että upeita uurrettuja ovivaihtoehtoja.Nordic Nature -mallistosta löytyy sekä kauniin sileä tammiviiluovi että upeita uurrettuja ovivaihtoehtoja.

Erilaisten pintojen ja muotojen yhdistelmiä

Nordic Nature -mallisto sisältää erilaisia ovia, työtasoja, vetimiä ja muita yksityiskohtia, joita yhdistelemällä voi suunnitella juuri omaan kotiin sopivan tammikeittiön. Tummaksi petsatun puun lisäksi mallistolle ominainen tyyli syntyy pehmeistä ja orgaanisista linjoista, kuten uurretuista ovista ja kalusteiden pyöristetyistä reunoista.

Mallistosta löytyy sekä kauniin sileä tammiviiluovi että upeita uurrettuja ovivaihtoehtoja. Sormipaneelia muistuttavan tammioven lisäksi myös malliston lasiovi on saanut aaltoilevan pinnan. Yhdistelemällä erilaisia pintoja ja muotoja keittiöstä tulee entistä kutsuvampi. Esimerkiksi pyöristetyillä kulmilla varustettu keittiösaareke pehmentää keittiön ilmettä.

Juuri nyt ajankohtaisia ovat myös malliston kauniisti uurretut ovet sekä kalusteiden pyöristetyt kulmat.Juuri nyt ajankohtaisia ovat myös malliston kauniisti uurretut ovet sekä kalusteiden pyöristetyt kulmat.
Aaltoileva puu ja tammivedin luovat tyylikkään ja persoonallisen ilmeen keittiölle.Aaltoileva puu ja tammivedin luovat tyylikkään ja persoonallisen ilmeen keittiölle.
Veden muoto näkyy tässä kauniisti pystysuunnassa aaltoilevassa lasiovessa. Ovi on saatavilla eri korkeuksissa ja se toimii keittiön lisäksi upeana sisustuselementtinä vaikkapa olohuoneessa.Veden muoto näkyy tässä kauniisti pystysuunnassa aaltoilevassa lasiovessa. Ovi on saatavilla eri korkeuksissa ja se toimii keittiön lisäksi upeana sisustuselementtinä vaikkapa olohuoneessa.

Kauneimmillaan petsatun tammen sävyiset keittiökalusteet ja uurretut lasiovet ovat yhdistettynä luonnollisiin kvartsitasoihin.

Vaaleat tasopinnat raikastavat tummankin keittiön. Lasiovet ja mustat yksityiskohdat tuovat keittiöön särmää. Tyyli on ylellinen ja sopii sekä klassiseen maalaiskeittiöön että moderniin keittiöön keskellä kaupunkia.
 

Vaaleat, luonnolliset kvartsitasopinnat raikastavat tummankin keittiön.Vaaleat, luonnolliset kvartsitasopinnat raikastavat tummankin keittiön.

Myös sokkeli voi olla designia. Rimasokkeli antaa keittiölle keveyttä ja sopii täydellisesti Nordic Nature -ovimalleihin. Ruskeaksi petsatut, tammiset säleet toimivat myös upeana yksityiskohtana kylmälaitteiden kohdalla varmistaen näiden ilmankierron.

Ruskeaksi petsatut, tammiset säleet eivät ole vain tyylikäs yksityiskohta, ne samalla varmistavat kylmälaitteiden ilmankierron.Ruskeaksi petsatut, tammiset säleet eivät ole vain tyylikäs yksityiskohta, ne samalla varmistavat kylmälaitteiden ilmankierron.

Nordic Nature -keittiön viimeistelee tammivedin, joka tuo keittiöön vahvaa ilmettä ja ryhtiä. Vedintä on saatavilla 64 millimetristä jopa 792 millimetriin. Tammiviiluovessa vedin antaa keittiölle voimakasta vaakalinjaa. Vetimen voi asentaa myös oven yläreunaan, mikä luo keittiölle raamitetun ilmeen.

Vaaleat tasopinnat raikastavat tummankin keittiön. Lasiovet ja mustat yksityiskohdat tuovat keittiöön särmää.Vaaleat tasopinnat raikastavat tummankin keittiön. Lasiovet ja mustat yksityiskohdat tuovat keittiöön särmää.

Luonnollisia trendejä

Vuoden vaihteessa Keittiömaailma julkisti uuden Luonto-mallistonsa, jonka laaja värimaailma sai inspiraationsa suomalaisesta luonnosta. Nordic Nature -mallisto täydentää vallitsevaa trendiä.

Lue myös: Luonto ja värit näkyvät nyt keittiössä

Varaa maksuton suunnitteluaika Keittiömaailman keittiösuunnittelijalle

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön


 
Julkaistu
14.6.2021