• Etusivu
  • Talo

Leasingin avulla ei tarvitse rasittaa yrityksen omaa tasetta

Rakentajan toimitus
Julkaistu 07.09.2021
20219_72336.jpg

Yrittäjä Juha Merikalliolle huoltoleasing tarkoittaa joustavampaa tasetta sekä huolettomuutta työkaluna toimivan auton pitämiseen. Merikallion Koivu Sisustus -liike sijaitsee Kauppakeskus REDIssä. Yrittäjän pöytä on täynnä puhdetta ja pohdintaa, mutta niihin ei kuulu auton korjauksista, veroista tai talousvaikutuksista murehtiminen.

Kotimaisuus, ekologisuus ja laatu ovat Koivu Sisustus-liikkeen kantavat arvot

Juha Merikallio toteutti pitkäaikaisen haaveensa ja perusti kotimaisiin huonekaluihin panostavan liikkeen Helsingin Kalasatamassa sijaitsevaan Kauppakeskus REDIin.

– Halusin tukea kotimaista käsi- ja puutyötä, kotimaisia vaihtoehtoja kun voi olla vaikea löytää isoista huonekaluketjuista, vaikka tarjolla olisi isojakin toimijoita. Meillä on esillä esimerkiksi kotimaisen valmistajan kaappisänky, joka tekee taas tuloaan. Erikoisuutena myymme myös taitelijoiden keramiikkatöitä. Tämä on tavallista maailmalla, mutta ei Suomessa, Merikallio sanoo.

Takana on pitkä ura liikkuvassa työssä ja nyt oli aika pysähtyä. Autoa Merikallio on tarvinnut työssään aina ja siirtymä työsuhdeautosta huoltoleasingiin tuntui luontevalta.

– Auton valinta oli aika helppo, kun tiesi tarpeen, johon se tulee. Autoksi valikoitui uusi Ford Transit Custom, joka palvelee viedessämme huonekaluja asiakkaille, joskus myös noutohommissa.

Lue lisää auton hankinnasta >>

Info

Info

Pakettiautojen verotus muuttui vuonna 2019

Ajoneuvojen hiilidioksidipäästöjen uusi mittaustapa WLTP laajeni koskemaan myös pakettiautoja vuonna 2019. Tämä tarkoittaa ajoneuvokohtaisten CO2-lukemien nousua, mikä puolestaan nostaa autoveroa.

Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20236_82001.jpg
Sähköauton latausasema jälkiasennuksena - huomioi nämä asiat
Sähköauton latausaseman jälkiasennus tarkoittaa sähköautojen lataamiseen tarkoitetun latausaseman asentamista olemassa olevaan rakennukseen tai paikkaan, jossa sellaista ei vielä ole valmiina. Nykyään rakennuksissa on otettu huomioon mahdollisuus asentaa sähköauton latausasema, mutta vanhemmissa rakennuksissa on syytä tarkistaa sähköasiat ensin kuntoon.
201811_55448.jpg
Sisusta liukuvilla väliovilla ja viimeistele ne uutuuskarmeilla
Kotimaiset Liune-väliovet liukuvat seinän sisään ja tuovat lisätilaa 1-3 m² per ovi. Liunessa yhdistyvät arjen esteettömyys, pettämätön tekniikka ja tyylikäs ulkonäkö. Liune soveltuu kaikkiin sisätiloihin, niin korjaus- kuin uudisrakentamiseenkin. Ovimallistossa on kymmeniä malleja, ja mahdollisuus myös personointiin. Kaikki värikartan värit ovat käytettävissä, tai oveen voidaan toteuttaa esimerkiksi valokuvasta oma kuva-aihe tai valita taideovimallistosta.Lue lisää:Esittelyssä taideovet ja taideovien taiteilijat: Lotta Sirén, Johanna Oras ja Nina Kellokoski >>
20156_43775.jpg
Merkitse kalenteriisi: Asuntomessut alkavat perjantaina 10.7.
Asuntomessuilla on Suomessa pitkä perinne. Ensimmäiset Asuntomessut pidettiin Tuusulassa vuonna 1970. Vantaalla on pidetty Asuntomessut historiansa aikana kerran aikaisemminkin, vuonna 1977. Silloin messualue löytyi Vantaan Varistosta.Nyt vuosikymmeniä myöhemmin Asuntomessut palaa Vantaalle. Tällä kertaa Vantaan Kivistön pienien kangasmetsien ja uusien puistojen ympäröimälle viihtyisälle alueelle.Tule katsomaan, millaista rakentaminen on vuonna 2015! Messut avoinna 10.7.-9.8. 2015 välisen ajan.Asuntomessuportit aukesivat perjantaina 10.7. ja ovat avoinna päivittäin klo 10-18. Poikkeuksen tekee messujen viimeisen aukioloviikon keskiviikko ja torstai (5.-6.8.), jolloin messut ovat avoinna aina ilta kahdeksaan asti.Tervetuloa Asuntomessuille!
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
Asuntomessut Vaasassa kiinnostivat erityisesti rakentajia ja remontoijia
Viime kesän asuntomessuilla kävijöistä suurella osalla on suunnitteilla joko omakotitalon tai loma-asunnon rakentaminen tai remontointi. Eri hankkeita on suunnitteilla 85 000 ja niihin aiotaan käyttää seuraavan vuoden sisällä keskimäärin 34 000 euroa. Tämä kävi ilmi asuntomessujen kävijätutkimuksesta, joka julkaistiin tänään 29.10.2008 Vaasassa pidetyssä asuntomessujen palauteseminaarissa.
20157_43937.jpg
Puulattian saneeraus tasoitteella
Vanha puulattia voidaan haluta vaihtaa toiseksi. Puulattiaa ei tarvitse lähteä purkamaan alta pois - se voidaan tasoittaa suoraksi alustaksi tulevalle pinnoitteelle.
20233_81243.jpg
Ekologiset vinkit kodin rakentamiseen – tilaa uutiskirje ja voita 100 euron lahjakortti!
Ekologinen rakentaminen on ottanut huimia harppauksia viime vuosina, koska kiinnitämme enemmän huomiota energiankulutukseen sekä rakennusmateriaalien ympäristövaikutuksiin. Haluamme asua talossa, jossa on terveelliset elinolosuhteet ja hyvä sisäilma. Nykyään rakennukset suunnitellaan ja rakennetaan niin, että ne vähentävät ympäristövaikutuksia ja kuluttavat vähemmän energiaa sekä muita resursseja. Myös sisustamisessa kannattaa huomioida kierrätettävyys materiaalivalinnoissa ja sisustustuotteissa.Rakentaja.fi:n toimitus kokosi yhteen ekologiseen rakentamiseen liittyviä mielenkiintoisia ja ajankohtaisia aiheita, jotka löytyvät tästä artikkelista.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton