Monipuolinen Nilan EC9-poistoilmalämpöpumppu on nyt entistä parempi

Nilanin suosituin poistoilmalämpöpumppusarja on jälleen uudistunut. Käyttäjälle tärkeimmät uudistukset ovat uusi kosketusnäyttö sekä ruostumaton varaaja. Uudistusten ansiosta laitteen käyttö ja huolto on entistä vaivattomampaa. Energiatehokkaalla Nilan EC9 -poistoilmalämpöpumpulla lämmität asuntosi edullisesti vesikiertoisen lämmityksen sekä pilpin yhteistyöllä. Ratkaisu sekä uudisrakentajalle että useimpiin remontointikohteisiin. Helposti tulee ajatelleeksi, että 15 – 20 vuotta vanha talo tuntuu varsin uudelta ja talotekniikaltaan ajantasaiselta asunnolta. Näin ei välttämättä kuitenkaan ole. Vaikka rakennus itsessään kaikkine rakennusosineen voi olla hyvässäkin kunnossa, taloteknisten laitteiden osalta kehitystä on tapahtunut paljon viimeisen parinkymmenen vuoden aikana.

Kaivataanko asuntoon viilennystä kesähelteillä?

Ajoittain kesät Suomessakin ovat helteisiä ja hellekauden pidentyessä asunnon lämpötila kohoaa pysyvästi yli viihtyisän lämpötilan. Viilennyslaitteita on tarjolla, mutta pahimmillaan ne aiheuttavat merkittäviä lisäkustannuksia ja parhaimmillaan taas viilennykseen kuluva energia saadaan talteen ja sillä voidaan lämmittää käyttövettä, jota tarvitaan helteilläkin.

ECC9-poistoilmalämpöpumpussa on myös viilennystoiminto, joka toimii kompressorilla. Jos ulkona on 30 astetta lämmintä, laite puhaltaa jokaiseen huoneeseen noin 20-asteista ilmaa. Käyttövesi lämmitetään ilmasta poistetulla lämmöllä. Poistoilmalämpöpumppua ei kannata hankkia ilman viilennystoimintoa, sillä muuten et saa laitteesta kaikkea hyötyä irti.

Nilan EC9 voisi olla ratkaisusi

Nilan EC9 -poistoilmalämpöpumppu hoitaa ilmanvaihdon viilennyksellä sekä käyttöveden lämmityksen. Nilan EC9-poistoilmalämpöpumpussa on todella helppokäyttöinen HMI-kosketusnäyttö. EC-mallissa on lisäksi myös SOL-aurinkokierukka, jonka avulla voi hyödyntää aurinkokeräimiä käyttöveden lämmityksessä. Yksi laite hoitaa siis monta tehtävää energiatehokkaasti.

EC-mallin vakio-ominaisuudet ovat lämmöntalteenotto poistoilmalämpöpumpulla, ilmanvaihto tehokkaalla suodatuksella, tuloilman lämmitys ja viilennys sekä 180 litran rst -lämminvesivaraaja aurinkokierukalla. Talvella tuloilmaa lämmitetään ja kesällä voidaan tuloilmaa viilentää. Käytännössä voit saada esimerkiksi noin 22 asteen lämpötilan pysymään asunnoissa läpi vuoden. 

poistoilmalampopumppu-nilan-ec-2020-hmi

Voit jättää myös tarjouspyynnön tai teknisen kysymyksen ilmanvaihtokoneista


Jätä tarjouspyyntö

Kysy laitteista

 
Julkaistu
6.9.2021