Omien mittojen mukaisen led-nauhavalaistuksen hinta ei ole enää arvoitus

Led-nauhan käyttötarkoituksia on kodissa lukematon määrä. Yleisin kohde ovat keittiöiden työtasojen valaistus. Monissa tapauksissa led-kisko on mitä mainioin ratkaisu tasolle, joille halutaan tasainen ja riittävä työskentelyvalaistus. Toiveena on monesti myös himmennettävyys, ja erityisesti avoimissa olokeittiöissä myös värilämpötilan säätö tai värinsäätömahdollisuus, jolloin keittiöstä saa elämyksellisen osan sisustusta myös niinä hetkinä, jolloin keittiöpuuhat eivät ole käynnissä.

ledpaja_mittatilaus_led-nauha_keittioon_ledstore.fi

LedStoren mittatilauslaskuri on tarkoitettu kaikille kuluttajista jälleenmyyjiin, jotka ovat kiinnostuneita led-nauhavalaistuksen hinnasta ja monipuolisista mahdollisuuksista. Laskuri ohjaa eteenpäin askel askeleelta, eikä laskurin käyttö sido mihinkään.

Kuva1. Keittiön tasolle, saarekkeen alapintaan, sekä sokkeliin asennettu led-nauha valaisee hienosti.Kuva1. Keittiön tasolle, saarekkeen alapintaan, sekä sokkeliin asennettu led-nauha valaisee hienosti.

LedStoren mittatilauslaskurilla, LediPlanilla, kokonaisuuden hinta selviää eurolleen

– Pitkään led-valaistusta myyneenä toimijana olemme huomanneet, että esimerkiksi keittiöiden työtasovalaistuksen hinta on haastava määritellä vain verkkosivustoja ja tuotteita selaamalla. Tuotteita on valittavaksi monia, tuotteiden laatu-hintasuhteet eivät välttämättä aukea helposti, ja hintojen ilmoittaminen eroaa eri valmistajien kesken, kertoo LedStoren yrittäjä-omistaja Janne Halttu.

Tähän ongelmaan LedStore laati ratkaisun, jossa kaikki tuotteet ja vaihtoehdot ovat yhden laskurin takana, ja kokonaisuuden hintakin selviää heti eurolleen. Kaikissa kysymyksissä voi myös kääntyä suoraan LedStoren puoleen.

Haluamme auttaa asiakkaita hyvälaatuisen led-valaistuksen monipuolisilla tuotteillamme. Vaikka tuotteiden valinta laskurissa voi olla hieman haastavaa, niin valmis led-kisko on kuitenkin helppo asentaa, ja onnistuu ilman sähkömiestäkin silloin, kun pistorasiat ovat keittiössä valmiina. Tällaisia kiskoja käytetään monesti langattomilla ohjaimilla, Halttu summaa.

Esimerkiksi isommissa remonteissa ja uudisrakennuksissa, joissa sähkömiestä joka tapauksessa tarvitaan, myös led-nauhavalaistukset voidaan suunnitella niin, että muuntajat asennetaan kiinteästi verkkovirtaan, ja valaistusta käytetään johdollisella seinähimmentimellä. 

Kaikki nämä ratkaisut on mahdollista suunnitella LedStoren mittatilauslaskurilla, mikä lisää hieman käytön vaikeuskerrointa, mutta toisaalta nostaa kaikki led-nauhavalaistuksen mahdollisuudet suunnittelupöydälle. 

– Laskuri on tarkoitettu käyttöön, eikä sitä saa rikki! Rohkeasti vaan kokeilemaan, kannustaa Halttu.

Mittatilauslaskurissa on kuusi selkeää vaihetta - esimerkkinä kolmen metrin RGB-led-kiskokokonaisuus 343 euroa

LediPlan laskurissa käyttäjälle tarjotaan aluksi reilusti tietoa suunnittelun pohjaksi Q&A-osiossa, johon kannattaa tutustua. Kokonaisuuden kasaaminen aloitetaan valitsemalla led-kiskon haluttu muoto.

Kuva 2. Led-kiskon muoto voi olla suora I-muoto, kulmasta jatkuva L-muoto, tai useamman kulman sisältävä U tai G-muoto.Kuva 2. Led-kiskon muoto voi olla suora I-muoto, kulmasta jatkuva L-muoto, tai useamman kulman sisältävä U tai G-muoto.
Kuva 3. Laskurissa valitaan tason pituus, led-nauha, alumiiniprofiili ja käyttötapa, jolloin laskuri antaa tähän sopivan muuntajan.Kuva 3. Laskurissa valitaan tason pituus, led-nauha, alumiiniprofiili ja käyttötapa, jolloin laskuri antaa tähän sopivan muuntajan.
Kuva 4. Kun tuotteet on valittu, hinta näkyy heti eriteltynä kokonaishintana, kun kiskot kasataan LedStoren LedPajalla asennusvalmiiksi. Tilauksen vahvistus ei vielä veloita asiakasta, joten suunnitelman voi huoletta lähettää, jolloin se tulee itselle sähköpostiin, sekä lähtee tiedoksi myös LedStoreen, jotta jatkokeskustelut ovat mahdollisia. Kaikkiin kysymyksiin vastaavat Janne ja Marko.Kuva 4. Kun tuotteet on valittu, hinta näkyy heti eriteltynä kokonaishintana, kun kiskot kasataan LedStoren LedPajalla asennusvalmiiksi. Tilauksen vahvistus ei vielä veloita asiakasta, joten suunnitelman voi huoletta lähettää, jolloin se tulee itselle sähköpostiin, sekä lähtee tiedoksi myös LedStoreen, jotta jatkokeskustelut ovat mahdollisia. Kaikkiin kysymyksiin vastaavat Janne ja Marko.

Tuotteet tehdään asennusvalmiiksi LedPajalla

LediPlan laskuriin on sisällytetty myös mittatilauskiskon kasaamiseen liittyvä työ, joten asiakkaan kustannukseksi jää mahdollisen sähkömiehen tilaaminen, joka asentaa kiskon paikoilleen.

Valmiista asennuksista huomataan, kuinka suuri vaikutus RGB led-nauhalla on. Violetille säädetty RGB-led-nauha (vasemmalla) kaapiston päällä sävyttää harmaan seinän raikkaan väriseksi.

Kuva 5. Valmiita led-kiskoja. Valaistus sekä työtasolla että kaapiston päällä tuovat ilmavuutta ja tunnelmaa. Violetti sävy vasemmanpuoleisessa kuvassa RGB led-nauhasta.Kuva 5. Valmiita led-kiskoja. Valaistus sekä työtasolla että kaapiston päällä tuovat ilmavuutta ja tunnelmaa. Violetti sävy vasemmanpuoleisessa kuvassa RGB led-nauhasta.

Valmiit led-kiskot ovat noudettavissa Lamppukauppa Led Storen showroom-myymälästä, jossa sijaitsevat myös varasto, mittatilauspaja, sekä suunnittelu. LedStore Vantaan Koivuhaassa osoitteessa Mesikukantie 16, 01300 Vantaa. Myös postitukset kaikkialle Suomeen joka arkipäivä.


Verkkokauppa, asiantuntijablogi, laaja kuvagalleria ja palvelut osoitteessa ledstore.fi

Videolla esitellään LedStoren palvelukokonaisuus – LedStore sinun led-kauppiaasi

 

 

Kiinnostuitko? Jäikö jokin askarruttamaan?


 
Julkaistu
6.9.2021