Näyttävyyttä, tilantuntua ja ihanaa luonnonvaloa – tutustu syksyn upeisiin hirsitalouutuuksiin

Hongan uusi odotettu hirsitalomallisto on julkistettu. Honka Havu, Sumu ja kaksikerroksinen Touko ihastuttavat maisemaikkunoillaan ja avaran toimivilla pohjaratkaisuillaan. Talomalleissa on yhdistetty omakotitalo- ja vapaa-ajan asumisen parhaat puolet, mikä kiinnostaa tässä ajassa erityisesti.

Hongan uusissa talomalleissa on tehokkaasti hyödynnetyt neliöt yhdistyvät arkkitehtoniseen tilantuntuun. Kuvassa on näyttävän moderni Honka Havu.

Hongan uusissa talomalleissa on tehokkaasti hyödynnetyt neliöt yhdistyvät arkkitehtoniseen tilantuntuun. Kuvassa on näyttävän moderni Honka Havu.

– Asiakkaidemme tarve ilmavuudelle ja tilojen muunneltavuudelle on poikkeusolojen takia edelleen kova, mikä näkyy vahvasti syksyn uutuusmallistossamme. Koen, että nyt asiakkaat etsivät unelmien taloilleen myös ideaaleja ympäristöjä, jotka voivat olla kauempanakin kaupungin vilskeestä. Havu, Sumu ja Touko kaikki sopivatkin väljemmille kaava-alueille kaupunkitaloiksi tai ympärivuotiseen vapaa-aikaan, kertoo Honkarakenteen pääarkkitehti Anne Mäkinen.

Tutustu myös Hongan syksyn uusiin mökkimalleihin ja alkuvuoden hirsitalouutuuksiin!

Honka Havu

Honka Havun uudenlainen pohjaratkaisu antaa mahdollisuuden kiertää tiloja ympäri. Korkean olohuoneen suuret ikkunat avautuvat maisemaan ja tuovat valoa myös yläkertaan. Lisäksi eteistila on korkea ja valoisa. Yläkerran suuri makuuhuone ja oleskelutila tuovat asumismukavuutta perheen aikuisille. Makuuhuoneeseen ja oleskelutilaan saa helposti myös etätyöpisteet.

– Havu on muotokieleltään pelkistetyn upea ja pohjaratkaisultaan mielenkiintoinen, sillä tilaan voi tulla eri reittejä pitkin. Kuitenkin jokainen tila rauhoittuu omaksi kokonaisuudekseen. Talossa on todella vahva tilantuntu – korkean, valovoimaisen olohuoneen kruunaavat Honka Frame -maisemaikkunat, Anne Mäkinen kuvailee.

Katso Honka Havun pohjaratkaisut ja lisää kuvia >>>

Honka Sumu

Honka Sumun yksitasoisesta pohjaratkaisusta on neljä eri versiota, jotka sopivat hyvin sekä lapsiperheen että pariskunnan tarpeisiin. Malli soveltuu hyvin myös ympärivuotiseen vapaa-aikaan.Honka Sumun yksitasoisesta pohjaratkaisusta on neljä eri versiota, jotka sopivat hyvin sekä lapsiperheen että pariskunnan tarpeisiin. Malli soveltuu hyvin myös ympärivuotiseen vapaa-aikaan.

Honka Sumu hurmaa valoisuudellaan ja vahvalla luontoyhteydellään. Suuret ikkunat päästävät valon virtaamaan vapaasti ja avaavat oleskelutiloista näkymät vastakkaisiin suuntiin. Yksityisemmät tilat on sijoitettu talon siipiin. Katettu terassi tuo lisää viihtyisää oleskelutilaa lämpimiin kuukausiin. Tilavat makuuhuoneet maisemaikkunoilla antavat hyvät mahdollisuudet etätyöskentelyyn.

– Sumu on kompaktimpi sisarmalli suositulle Apollo-hirsitalollemme. Kahteen ilmansuuntaan olevien näyttävien maisemaikkunoiden ja 25 neliön terassin ansiosta tuntuu kuin asuisi luonnon ja sisätilan välimaastossa. Sumu on muodoltaan yksinkertaisen tyylikäs, Mäkinen luonnehtii.

Katso Honka Sumun pohjaratkaisut ja lisää kuvia >>>

Honka Touko

Touko on talomallina monipuolinen, sillä lähtökohdaksi voi valita joko yksi- tai kaksikerroksinen version, joka muokataan oman perheen tarpeisiin. Ulkonäköä voi varioida ruudullisilla tai ruuduttomilla ikkunavaihtoehdoilla.Touko on talomallina monipuolinen, sillä lähtökohdaksi voi valita joko yksi- tai kaksikerroksinen version, joka muokataan oman perheen tarpeisiin. Ulkonäköä voi varioida ruudullisilla tai ruuduttomilla ikkunavaihtoehdoilla.

Hongan mallistoon alkuvuonna 2021 tullut Touko on saanut suuren suosionsa vuoksi nyt myös kaksikerroksiset kokovariaatiot. Kaksikerroksinen Honka Touko on suunniteltu upeita maisemia ja suurta tilantuntua arvostaville. Modernit yksityiskohdat kohtaavat klassisen harjakaton, jonka alla on toimiva ja tehokas pohjaratkaisu.

– Toukon korkeassa oleskelutilassa on jopa sakraalimaista tunnelmaa. Iso päätyikkuna antaa huikean näkymän ja luonnonvaloa eri huonetiloihin – myös yläkerran oleskelutilassa voi rauhoittua maiseman äärellä. Tässäkin talomallissa on vahva luonnon läsnäolo, Anne Mäkinen kuvailee.

Katso kaksikerroksisen Honka Toukon pohjaratkaisut ja lisää kuvia >>>

Ota ensiaskel kohti omaa unelmakotia

Haaveiletko oman hirsiunelmasi toteuttamisesta? Jätä Hongalle yhteydenottopyyntö, tilaa kotiin ilmaiseksi haluamasi hirsikotiesitteet ja ota kuunteluun ensirakentajan matkasta kertova Hirsipodi-podcast!

 
Julkaistu
6.9.2021