Modernit, luontoa syleilevät kodit ja upeat Lumonin lasiterassit ihastuttivat Lohjan Asuntomessuilla

Lohjan Asuntomessuilla Hiidensalmella oli heinä- ja elokuun aikana nähtävissä runsaasti toinen toistaan upeampia terasseja ja parvekkeita. Moni niistä on saanut suojakseen näyttävän lasituksen. Lumonin terassi- ja parvekelasitukset olivat tänäkin vuonna monessa messukohteessa Lohjanjärven rannalla. 

Lasitetulta terassilta voi nauttia kauniin Lohjanjärven maisemista. Järven ja luonnon läheisyyteen rakennetusta messualueesta on hyvän sijainnin ja kiinnostavan historiansa ansiosta muotoutunut asuinalue niin sinkuille, pariskunnille kuin lapsiperheille.Lasitetulta terassilta voi nauttia kauniin Lohjanjärven maisemista. Järven ja luonnon läheisyyteen rakennetusta messualueesta on hyvän sijainnin ja kiinnostavan historiansa ansiosta muotoutunut asuinalue niin sinkuille, pariskunnille kuin lapsiperheille.

Tutustutaanpa tarkemmin muutamaan kohteeseen, millaiset lasitusratkaisut niihin on valittu:

Omatalon Ilta on monilapsisen perheen uusi puutalo

Kohde numero 1 on Villa Ilta: kaunis, puurakenteinen talo, joka tarjoaa suurperheen jäsenille niin omaa rauhaa kuin yhteistä tilaa. Erillinen saunarakennus tuo arkeen luksusta ja yövieraille oman sopen. Omatalon elementeistä rakennetussa talossa on suojainen ja viihtyisä lasiterassi, jossa voi nauttia vaikka loppukesän viilenevistä illoista tunnelmallisessa valaistuksessa.

Vilauksia Illan terassista voit nähdä paitsi messuilla, myös Instagramissa. Terassi sijaitsee talon ja saunarakennuksen välissä. Puitteettomilla laseilla lasitettu terassi on vuorattu kauniilla, luonnonvärisellä puulla, ja lasituksen yhdellä seinustalla oleva vaakasäleikkö tarjoaa hienostuneesti näkösuojaa. Lasituksia on sekä liukuvia että avautuvia. Terassin sisustus kruunaa kokonaisuuden upeilla harmaan, mustan, vaaleanpunaisen ja beigen sävyillä.

Villa Iltan lasiterassi on suojainen ja viihtyisä oleskella.Villa Iltan lasiterassi on suojainen ja viihtyisä oleskella.

Kastellin Veistos edustaa uutuusmallistoa ja lasituksia kahdessa kerroksessa

Suosittu talorakentaja Kastelli toi Lohjan asuntomessuille uutusmallistostaan Veistoksen. Veistos on suunniteltu nykyajan asumisen tarpeisiin, niin toiminnallisuudeltaan kuin komealta ulkonäöltäänkin. 

Kaksikerroksinen puutalo on varustettu sekä lasitetulla terassilla että parvekkeella sekä upean suurilla ikkunoilla. Sisäpihan puolella sijaitsevilta terassilta ja parvekkeelta pääsee nauttimaan Hiidensalmen luonnonkauniista maisemista ympäri vuoden. Molemmissa tiloissa käytetään avautuvia laseja.

Lue lisää Lumonin lasiterasseista

Lue lisää parvekelaseista

Kuva: Kastelli-Talot OyKuva: Kastelli-Talot Oy

Tutustu lisää Kastellin asuntomessukohteisiin esimerkiksi tästä!

Lohjan Saarenta tuo järvimaiseman suoraan terassille

Kohde numero 5 eli Lohjan Saarenta on kahden aikuisen kivitalo, jossa korostuvat käytännöllisyys, mukavuus ja avarat oleskelutilat. 20 m²:n terassilta avautuu ihana järvinäkymä, joka on ohjannut koko talon suunnittelua. Saarenta henkii luonnollista estetiikkaa ja eläväisiä yksityiskohtia, esimerkiksi ikivihreiden kasvien avulla.

Tutustu Lohjan Saarennan tarinaan kohteen Instagramissa.

Lohjan Saarenta hurmaa kauniilla järvimaisemalla.Lohjan Saarenta hurmaa kauniilla järvimaisemalla.

Joutselan kompakti kivikoti

Hirvosen kahden hengen perheen koti Joutsela on persoonallinen kivitalo. Kivisestä kuorestaan huolimatta talo on kaikkea muuta kuin kylmä ja etäinen, sillä seinät on verhoiltu luonnollisella puulla. 

Huikeana terassiyksityiskohtana on kaasutakka, jolla voi turvallisesti ja vaivattomasti nauttia elävän tulen tanssista nauttiessaan vaikka iltapalaa auringon laskiessa järven taakse. Lasitettu terassi todella karkottaa ulkomaailman koleuden! 

Katso kuvia kauniisti luonnonmateriaaleilla sisustetusta terassista tästä tai vilkaise juttua avautuvien terassilasien asentamisesta.

Lasiterassille voi lisätä viihtyisyyttä erilaisin keinoin. Kohde Joutselan lasiterassin yksityiskohtana on kaasutakka.Lasiterassille voi lisätä viihtyisyyttä erilaisin keinoin. Kohde Joutselan lasiterassin yksityiskohtana on kaasutakka.

Iskikö halu uudistaa omaa kotiasi?

Grillaa, pelaa, leiki, lue kirjaa tai vietä aikaa luonnon läheisyydestä nauttien. Ota vastaan kevään ensisäteet, vietä kesäiltaa ilman hyttysiä ja tunnelmoi syysvalaistuksessa. Terassilasituksen hyödyt voidaan jakaa kahteen tyyppiin, käytännön hyötyihin ja tunnelmatekijöihin. Molemmat lisäävät asumismukavuutta. Talvisin lasitettu terassi on käytännöllinen välitila kylmän ulkoilman ja lämpimän sisätilan välissä. Terassilasitus vähentää vedontunnetta ja sen vaikutus saattaa näkyä positiivisesti myös energiakustannuksissa.

Lataa Inspiraatio-opas


Terassi- tai parvekelasitus on investointi, joka ylläpitää tai jopa kasvattaa talon arvoa ja tuo iloa vuosikymmeniksi. Maksa lasitus Lumon Rahoituksella edullisesti sinulle sopivalla kuukausisummalla. Saat ensimmäiset 6 kk ilman rahoituskorkoa!

Jätä yhteydenottopyyntö ja/tai tilaa esite.


 
Julkaistu
4.9.2021