Kolme ratkaisua huoneen tilaongelmiin

Mitä enemmän asukkaalle on suunniteltu tilaa, sen arvokkaampi asunto on. Kun ovi liukuu piiloon seinän sisään, jää koko seinä- ja lattiapinta vapaaksi sisustukselle, eikä kääntyviä ovia tarvitse väistellä. Esittelemme nyt kolme tälle ajalle tyypillistä tapausta, jossa korjausrakennusprojektin yhteydessä asennettava Liune-ovi vapauttaa tilaa viihtyisälle ja turvalliselle asumiselle ja toimivalle arjelle.

1. Erillinen työtila etätyöläiselle

Etätyön lisääntyessä moni on alkanut haaveilla rauhallisesta työtilasta omassa kodissaan. Sen voi toteuttaa olohuoneen perälle lasisilla Liune-ovilla, jotka eristävät hyvin ääntä. Tila on visuaalisesti edelleen yhtenäinen, mutta etätyöläinen saa oman rauhan ja olohuoneen puolella voidaan jatkaa vapaa-ajan viettoa. Erityisellä kulmaratkaisulla Liune loihtii työhuoneen vaikka makuuhuoneen nurkkaan.

Lue lisää:
Löydä paikka etätyöläisen kotitoimistolle >>
Liune kulmaratkaisut >>

kulmaliune tekee yksiöstä kaksion-750x422

Liunella on ominaisuuksia, jotka tekevät siitä täysin ainutlaatuisen

  • Ammattilaisten tuote, joka on kotimaan standardeihin valmistettu. Elementti on suunniteltu sopimaan osaksi normaalipaksuista, 66mm:n väliseinärunkoa.
  • Kotimaisuus tuo turvallisuutta myös toimituksiin.
  • Markkinoiden ainoa mallisuojattu elementti, joka tulee aina valmiiksi hitsauksella kasattuna tontille, ja asennuksen voi aloittaa heti.
  • Ääneneristyskyky on tutkitusti jopa 30% parempi kuin tavallisen kääntyvän oven. Liunen äänitekninen ovi Tyyni (Liune D18) on täysin omaa luokkaansa vaativiin kohteisiin.
  • Vaihtamalla kaikki kääntyvät ovet seinän sisään liukuviksi oviksi saat kotiisi yhteensä jopa 5-10 m2 lisää käyttötilaa.

kulmaliunella yksiöstä tekee kaksion-750x422

2. Hygieeninen ovi vetimiä ja listoja myöten

Kun ovivalinnalla voi vaikuttaa myös sisätilojen puhtauteen, se kannattaa ehdottomasti tehdä. Liune Safe on oikea valinta, kun haluat hygieeniset ja kestävät pinnat. Esteettömyys ja Liunen pettämätön toimintavarmuus tekevät Safe-ovikokonaisuudesta luotettavan ja turvallisen valinnan niin koteihin kuin terveydenhuollon tiloihin, vanhainkoteihin, opetus- sekä elintarviketiloihin. Safe-ovi helpottaa puhtaanapitoa ja ehkäisee mikrobien leviämistä.

Lue lisää:
Liune Safe-ovimallistolla mikrobeja vastaan: Miten Liune Safe toimii? >>
Liune Safe-mallistosta >>

liune safe liukuovi myös kotiin-750x422

3. Toimivampaa arkea myös saunaan

Liune-välioviratkaisu sopii myös kosteaan tilaan ja saunaan, joissa on huolehdittu rakennusasetusten kosteiden tilojen ohjearvojen mukaisesta ilmanvaihdosta. Pienestä kylpyhuoneesta tulee avarampi ja toimivampi, kun esimerkiksi putkiremontin yhteydessä kääntyvät ovet vaihdetaan Liune-oviksi. Erikoisvalmisteisessa Liune-elementin rakenteessa on huomioitu kostean tilan vaatimukset, ja massiiviovet ja karmit on käsitelty kosteudenkestävällä maalilla. Ne kestävät kulutusta ja kosteutta. Jos ovi altistuu vesiroiskeille, oikea ratkaisu on lasiovi.

Lue lisää:
Liune liukuoven asentaminen kosteisiin tiloihin turvallisesti >>
Liune ovet kosteisiin tiloihin >>

liune sopii kosteisiin tiloihin-422x500
ikkunallinen liune lämpö saunan liukuovi-422x500

Osta verkkokaupasta

Osta Liune-liukuovet turvallisesti verkkokaupastamme.


Liune_Aulis_Lundell_750
 
Julkaistu
1.9.2021