Kaapiston suunnittelu on helppo tehdä myös itse

Kun kotiin kaipaa lisää säilytystilaa, on yhtenä vaihtoehtona mittatilauksena suunniteltu ja toteutettu kaapisto, joka takaa sinulle juuri tarvitsemaasi säilytystilaa. Mutta mikä olisikaan vielä parempaa, kuin pystyä suunnittelemaan tuo kaapistonsa ihan itse?

750 Valkoinen_lasi_musta-kehys-e1629443615362

Inaria Pro 2.0 Suunnittelutyökalu avuksi

Helppokäyttöisen ja selainpohjaisen suunnitteluohjelman avulla voit suunnitella itse juuri sellaisen kaapiston kuin tarvitset ja omilla mitoillasi. Prosessi itsessään koostuu neljästä vaiheesta, joiden aikana määrittelet kaapistosi koon, värit, materiaalit sekä ominaisuudet. Ohjelma neuvoo sinua vaihe vaiheelta ja pääset myös muuttelemaan jo aiemmin tekemiäsi vaihtoehtoja jos lopputulos vaatiikin vielä hienosäätöä.

Klikkaa siis tiesi osoitteeseen http://suunnittele.inaria.fi/liukuovikaapistot/ ja kokeile.

Inarian suunnittelutyökalun avulla voit suunnitella itse mieleisesi kokonaisuuden oman kodin rauhassa.Inarian suunnittelutyökalun avulla voit suunnitella itse mieleisesi kokonaisuuden oman kodin rauhassa.

Näin aloitat:

Aloituslehdellä näet peruskuvan kaksiovisesta liukuovikaapistosta mittoineen. Klikkaamalla yläpalkissa olevaa välilehteä ”Runko”, pääset muokkaamaan oletuskaapin asetuksia.

Sivun vasempaan laitaan aukeaa valikko, josta pääset valitsemaan tarkempia yksityiskohtia mittojen ja värin suhteen, sekä haluatko kaapin ovilla, ilman ovia vai pelkät ovet.

Ensimmäisessä vaiheessa pääset määrittelemään kaapistosi koon sekä rungon.Ensimmäisessä vaiheessa pääset määrittelemään kaapistosi koon sekä rungon.

Päätä ulkoasu:

Seuraavaksi klikkaa yläpalkin välilehteä ”Ovet”. Nyt pääset määrittelemään ovien lukumäärää, oven kehystä sekä kehyksen väriä.

Pystyt muokkaamaan ovia yksi kerrallaan klikkaamalla vasemmassa laidassa olevien mustien ovikehysten mukaan. (Kuvassa käsiteltäisiin nyt keskimmäistä liukuovea)

Lukumäärä vaihtelee valitsemasi ovimäärän mukaisesti. Samalla pystyt myös valitsemaan haluatko oven yhtenäisellä sileällä pinnalla, vai haluatko jakaa ovilevyn kenties osiin.

Toisessa vaiheessa pääset valitsemaan ovien lukumäärää sekä kehyksiä.Toisessa vaiheessa pääset valitsemaan ovien lukumäärää sekä kehyksiä.

Voit myös valita ovivaihtoehdoksi levyn sijasta peilin, lasin tai erikoislasin joko koko oveen tai osaan ovea. Peilejä sekä levyvaihtoehtoja on useita ja valintaa vaihtamalla oikealla puolella oleva 3D kuva muuttuu reaaliaikaisesti valintojesi mukaan. Näin sinulla on mahdollisuus vertailla mitkä vaihtoehdot sopisivat parhaiten suunnitteilla olevaan kaapistoosi.

Nappaamalla suunnittelualueen 3D-kuvan harmaasta taustasta kiinni hiiren oikealla korvalla, pääset myös pyörittelemään ja tarkastelemaan kaapistoa eri kuvakulmista.

Kuva päivittyy reaaliajassa tekemiesi valintojen mukaan.Kuva päivittyy reaaliajassa tekemiesi valintojen mukaan.

Millaiset ominaisuudet haluat kaapistoosi:

Kolmannella välilehdellä on aiheena sisustus.
Tällä välilehdellä pystyt valitsemaan millaisia varusteita haluat kaapistoosi sisälle.
Pidätkö enemmän lankakoreista, vai tarvitsetko kenties siivoustarvikkeille oman telineen. Erilaiset tangot sekä umpinaiset laatikostotkin ovat saatavilla. Ohjelma opastaa sinua valintojen tekemisessä ja kertoo, mikäli jokin ratkaisu ei onnistu, tai valinta ei toimi parhaalla mahdollisella tavalla kokonaisuudessa. Vasemmalla reunalla oleva valikko kertoo myös, mikäli jotain rajoitteita tai lisämahdollisuuksia on käytettävissä. Pääset myös tässä vaiheessa palaamaan takaisin alkuun asti välilehtiä klikkaamalla ja tekemään halutut tai tarvitut muutokset mittoihin, väreihin sekä ulkoasuun.

Klikkaamalla 3D-kuvaa, pääset valitsemaan aina kaapin siihen osioon varusteet. Viemällä hiiren kursorin kuvan päälle, muuttuu osio turkoosin sävyiseksi. Klikkaamalla aktiivista aluetta, avautuu vasemmalle varustevalikko, josta voit valita mieleisesi kokonaisuuden.

Korien sekä laatikoiden leveys on valittavissa ylimmästä alasvetovalikosta, seuraavasta taas näet erilaisia valmiita kokonaisuuksia, joita klikkaamalla voit sovittaa 3D-kuvaan. Kuva muuttuu reaaliajassa. Samalla vasemmassa reunassa tulee esille suoraan edestä katsottu piirroskuva, josta näet tarkemmat mitat ja koot. Piirroskuvassa pystyt siirtämään varusteita mieleiseesi kohtaan aktiivisen kaapiston sisällä.

Koko suunnitteluprosessin ajan pystyt tallentamaan sekä tulostamaan itsellesi suunnitelman omalle koneellesi.

Kolmannessa vaiheessa pääset suunnittelemaan järjestelmiä kaapistosi sisälle.Kolmannessa vaiheessa pääset suunnittelemaan järjestelmiä kaapistosi sisälle.

Lähetä tarjouspyyntö:

Kun olet tyytyväinen lopputulokseen klikkaa välilehteä valmis.

Nyt pääset lähettämään tarjouspyyntösi Inarialle ja tarkistamaan vielä että kokonaisuus vastasi toiveitasi. Lisäksi sinulla on mahdollisuus kirjoittaa lisätoiveita ja toivomuksia. Tekemäsi tarjouspyyntö ohjautuu sinua lähimpään Inaria Studioon, josta sinuun ollaan yhteydessä.

Mikäli huomaat, että suunnitteluohjelma ei pysty toteuttamaan unelmiesi kaapistoa, ei hätää. Inaria Studioilla pystytään toiveidesi kaappi suunnittelemaan käyttäen tarkempaa suunnitteluohjelmaa. Ole siis rohkeasti yhteydessä ja toteuta juuri sellainen kaapisto kuin tarvitset.

Kun saat suunnitelmasi valmiiksi voit lähettää sen suoraan Inarialle tarjouspyyntöä varten.Kun saat suunnitelmasi valmiiksi voit lähettää sen suoraan Inarialle tarjouspyyntöä varten.
750 inaria-karnevaalit-fb

Kiinnostuitko?


 
Päivitetty
15.10.2021