Osta poreallas nyt ja nauti lämpimistä poreista jo tänä syksynä

Ajattele, kuinka moni kaipaa pihaansa erilaisia vesiaiheita, vapaa-ajan asunnon järven rannalta tai veneilyretkelle merelle. Vettä on kaikkialla ympärillämme, ja sen koetaan olevan rauhoittava elementti. Ihminen kaipaa luonnon helmaan ja rakastaa kuulla laineiden liplatusta. Viime vuosien aikana on ollut ilo huomata, kuinka ihmiset ovat sijoittaneet omaan kotiin, pihaan ja puutarhaan ja kiinnostus arjen pieneen luksukseen, kuten porealtaisiin, on kasvanut huippuunsa.

Veloxia Oy:n jälleenmyymien Novitek ulkoporealtaiden valmistuksessa käytetään vain parhaita mahdollisia materiaaleja ja komponentteja. Altaat on suunniteltu pohjoisen oloihin – ne kestävät aikaa, säätä ja elämää.Veloxia Oy:n jälleenmyymien Novitek ulkoporealtaiden valmistuksessa käytetään vain parhaita mahdollisia materiaaleja ja komponentteja. Altaat on suunniteltu pohjoisen oloihin – ne kestävät aikaa, säätä ja elämää.

No, valitako sitten itselleen kylpytynnyri vai poreallas? Tätä pohtivat monet, jotka ovat hankkimassa rentouttavaa lämmintä vettä tarjoavaa kylpypaikkaa pihalleen. Yksi asia on kuitenkin varmaa, ulkoporeallas on helppo ylläpitää ja sen käyttö vaivatonta ja nopeaa. Mikset sinäkin astuisi omaan porealtaaseen ja nauttisi poreista vielä tänä syksynä omassa pihassasi?

Veloxia on valtakunnallinen Novitek-altaiden jälleenmyyjä

Veloxia on Novitek-ulkoporealtaiden suurin jälleenmyyjä Suomessa. Novitekin ulkoporealtaat valmistetaan Suomessa, Salon tehtaalla. 

Kaikkien Novitek-ulkoporealtaiden mukana toimitetaan altaan lisäksi paksu eristekansi, kuitusuodatin, aloitusvedenhoitoaineet sekä selkeä käyttöohje. Pihaan toimitettu allas on asennuksen jälkeen käyttövalmis, eikä sinun tarvitse heti ostaa esimerkiksi vedenhoitoaineita.

Valitsemalla Novitek ulkoporealtaan Veloxialta, työllistät myyjäliikettä, altaan valmistajaa, alihankkijoita, kuljetusliikettä sekä koko teollisuuden arvoketjua.Valitsemalla Novitek ulkoporealtaan Veloxialta, työllistät myyjäliikettä, altaan valmistajaa, alihankkijoita, kuljetusliikettä sekä koko teollisuuden arvoketjua.

Mitä materiaaleja ja valmistajia Novitek-altaissa käytetään?

Lämpöeristys (Finnfoam, Suomi / Salo)

Altaiden seinät ja pohja on eristetty kotimaisella homehtumattomalla suulakepuristetulla polyuretaanieristeellä, joka takaa markkinoiden parhaan lämmöneristävyyden.

Ohjauskeskus, lämmitin ja näyttöpaneeli (Balboa Water Group, USA)

Novitek-ulkoporealtaissa käytetään alan johtavan valmistajan, amerikkalaisen Balboan, ohjauskeskuksia, lämmittimiä ja näyttöpaneelia. Luotettavuudeltaan ylivertaiset keskukset on rakennettu kestämään kaikkia sääolosuhteita.

Pumput (Balboa Water Group , USA) ja (Kollers, Itävalta)

Vesihierontapumput ovat laadukasta Balboan tuotantoa. Altaiden energiatehokkaat suodatinpumput puolestaan toimittaa Kollers. Altaissa ei käytetä erillistä ilmaporesuuttimia, joista altaan veteen tulee ainoastaan ilmakuplaa. Ilmaporekuplat tuntuvat monesti viileältä, sekä samalla viilentävät vettä.

Suuttimet, suutinrungot ja hierontatehon säätöventtiilit (Balboa Water Group , USA)

Altaissa on suoria, pyöriviä, sekä suunnattavia suuttimia. Kaikista altaiden suuttimista tulee vesihierontaa. Altaiden suuttimien ja suutinruonkojen mahdollinen huoltaminen on erityisesti huomioitu altaan valmistuksessa. Suurimmasta osasta altaita löytyy myös hierontatehon säätämiseen tarkoitetut paineensäätöventtiilit, jotka ovat myös laadukasta Balboan tuotantoa.

Alumiinirunko ja altaan tukirakenteet (Lounais-Suomen Alihankinta, Salo/Alumiini Mäkelän Alu)

Kaikissa altaissa on pitkäikäinen alumiinirunko. Alumiinirunko jakaa vesimassan painon tasaisesti koko altaan alueelle. Runko on rakennettu ja eristetty niin, ettei konetilaan synny lämpöhukkaa.

Vesiputket ja putkiston sulkuventtiilit (Oy Toppi Ab, Espoo/Balboa Water Group, USA/Waterway, USA)

Altaiden vesiputkina käytetään notkeaa ja kierrätysmateriaaleista valmistettua Toppi Oy:n valmistamaa vesiputkea. Notkean putken edut korostuvat työstettäessä putkea. Putkiston sulkuventtiilien avulla veden tulo voidaan katkaista esim. pumpulle jolloin mahdollisen rikkoutuneen pumpun vaihto käy kätevästi ilman altaan tyhjennystä.

1920poreallas2
1920poreallas1

Altaan pohjamateriaali (Senoplast Klepsch CO. Itävalta)

Novitek-altaissa on paksut eristekerrokset, jonka vuoksi altaiden alle ei tarvitse asentaa erillisiä eristelevyjä (pohjan eristepaksuus 8 cm). ABS-muovinen pohja-allas suojaa altaan pohjaeristystä ja koneistoa. Käyttämämme ABS-muovin laatu on erittäin korkealuokkainen.

Kuitusuodatusjärjestelmä & otsonointi (Waterway, USA/Balboa Water Group, USA)

Kuitusuodatusjärjestelmä poistaa vedestä roskat sekä ihosta irronneet epäpuhtaudet. Otsonointi tuhoaa vedestä bakteereita ja leväitiöitä, jolloin vesi kirkastuu ja raikastuu tehokkaasti ja ekologisesti. Kylpyvesi pysyy aina säihkyvän puhtaana.

Komposiittiulkoverhous (UPM, Suomi/Plastrex Europe OU, Viro)

Altaiden ulkopinnoissa käytettävä komposiittiverhous soveltuu ainutlaatuisten ominaisuuksiensa ansiosta erinomaisesti kaikkiin sääolosuhteisiin. Komposiitti säilyttää hyvin alkuperäisen värinsä, on helppo pitää puhtaana ja näyttää yhtä hyvältä vielä vuosien päästä.

Kestävä eristekansi (Guanzhou, Taisheng Sanitary Ware Technology Co, Kiina)

Jokaisen altaan mukana tulee 12 cm paksu säänkestävä eristekansi, joka pitää veden kylpyvalmiina ympäri vuoden.

LED-valaistus

Monivärinen LED-tunnelmavalaistus vesirajassa lisää porekylvyn rentouttavuutta. Special, Exclusive- ja Lumispa – mallistoihin saatavilla tehdasasenteisena lisävarusteena myös LED-valaistut suuttimet.

(Huom! Veloxia pidättää oikeudet muutoksiin.)

Videolta näet, miten Novitek valmistaa ulkoporealtaat

Osta omasi nyt, ennen kuin loppuvat kesken!

Allasrahoitus mahdollistaa ulkoporealtaan hankkimisen nyt 6 kuukauden kampanjaedun, jolloin maksat ensimmäiseltä kuudelta kuukaudelta lyhennyksen lisäksi vain laskutuspalkkion.

Mitä vielä mietit? Hyppää poreisiin...

Kuva: PixabayKuva: Pixabay

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö tästä.


 
Julkaistu
31.8.2021