Kipsilevy soveltuu moneen käyttöön

Kipsilevy on kaikille tuttu seinien levytysmateriaali. Helppo työstettävyys ja asennettavuus ovat aina olleet Gyprocin kipsilevyjen valtti. Tiesitkö, että Gyproc levyvalikoimasta löytyy erinomaiset vaihtoehdot myös kovan kulutuksen paikkoihin sekä ulkoseiniin, joissa vaaditaan erityistä kosteusvarmuutta?

Gyprocin levyvalikoimasta löytyy ratkaisu monenlaisiin tiloihin sekä käyttötarkoituksiin.Gyprocin levyvalikoimasta löytyy ratkaisu monenlaisiin tiloihin sekä käyttötarkoituksiin.

Uskomatonta sisustamisen vapautta sisälle, varastoon sekä autotalliin

Gyproc Habito® –rakennuslevy antaa uudenlaista vapautta sisustamiseen. Levy kantaa jopa 40 kilon ripustuspainon yhden tavallisen ruuvin varassa ilman proppuja, erikoiskiinnikkeitä tai levyn taakse asennettavaa tukea. Voitkin helposti muuttaa milloin vaan raskaiden ripustettavien huonekalujen ja esineiden paikkaa miettimättä, missä runkotolpat sijaitsevat.

Habito kantaa jopa 40 kilon ripustuspainon yhden tavallisen ruuvin varassa ilman proppuja, erikoiskiinnikkeitä tai levyn taakse asennettavaa tukea.Habito kantaa jopa 40 kilon ripustuspainon yhden tavallisen ruuvin varassa ilman proppuja, erikoiskiinnikkeitä tai levyn taakse asennettavaa tukea.

Habiton iskunkestävyys on myös omaa luokkaansa – perinteiseen kipsilevyyn verrattuna jopa kymmenkertainen. Ja mikä parasta, loistavat ominaisuudet eivät muuta tuotteen käsiteltävyyttä tai asennettavuutta. 

Habito-levyn käyttömahdollisuudet samat kuin perinteisenkin kipsilevyn kanssa. Parhaimmillaan levy on kohteissa, joissa vaaditaan todellista kulutuskestävyyttä (esimerkiksi eteinen, autotalli) ja ripustuskyvyn ansiosta erityisesti varasto- ja säilytystilat saavat uudenlaisia käyttömahdollisuuksia. Habito soveltuu käytettäväksi myös märkätiloissa, joissa se helpottaa kylpyhuonekalusteiden asentamista.

750 Habito_DM_640x300

Gyproc Habiton® hyötyjä:

 • Vapaus ripustaa raskaatkin esineet (esim. kaapistot tai taulutelevision) haluttuun kohtaan ilman erillisiä tukirakenteita taustalla.
 • Seinärakenteet mahdollista toteuttaa vähemmillä levykerroksilla.
 • Elämätön seinärakenne hyvällä palo- ja ääneneristävyydellä.
 • Soveltuu erinomaisesti niin säilytys-, varasto- kuin asuintiloihin

Tuulensuojalevyuutuus ei kavahda tuulta eikä sadetta

Rakennukseen kohdistuvat kosteusrasitukset ovat alati kasvava mielenkiinnon kohde, johon oman lisänsä tuovat Suomen vaihteleva ilmasto ja sääolosuhteet. Keväällä 2021 Gyproc vastasi markkinoiden toiveisiin lanseeraamalla uuden lasikuituhuopapintaisen, kartongittoman Glasroc® GTX 9 Tuulensuojalevyn, joka kestää tuulta, sadetta sekä tuisketta.

Glasroc GTX Tuulensuojajärjestelmä on tuulitiivis sekä kosteusvarma rakenne, jolle Gyproc takaa 6 kuukauden säänkeston.Glasroc GTX Tuulensuojajärjestelmä on tuulitiivis sekä kosteusvarma rakenne, jolle Gyproc takaa 6 kuukauden säänkeston.

GTX 9 -levyssä perinteinen vahapintainen kar-
tonki on korvattu lasikuituhuovalla levyn mo-
lemmissa pinnoissa ja sen kipsiydin on impreg-
noitu. Suomessa kehitetty ja Kirkkonummella

valmistettu Glasroc GTX 9 Tuulensuojalevy so-
veltuu paitsi pientalorakentamiseen, myös ker-
rostalorakentamiseen.

750 GlasrocGTX9_web2

Glasroc GTX Tuulensuojajärjestelmä on tuulitiivis sekä kosteusvarma rakenne, jolle Gyproc takaa 6 kuukauden säänkeston. Tämä tarkoittaa sitä, että julkisivu on mahdollista jättää verhoamatta vaikkapa talven ajaksi, mikä tuo mukanaan joustavuutta rakennusprosessiin ja sen aikatauluttamiseen.

Glasroc GTX on nykyaikainen ja teknisesti varma ratkaisu, joka vastaa tulevaisuuden vaatimuksiin rakennuskohteissa ja jota käyttämällä vältytään kosteusvaurioita sekä rakentamisen aikana että koko rakennuksen käyttöiän.

Glasroc® GTX Tuulensuoja ominaisuuksia:

 • Tuulen- ja vedenpitävä

 • Alhainen vedenimeytyminen ja hyvä kosteudensieto

 • 6 kk säänkestävyys tuo joustavuutta rakennusprosessiin

 • Ekologinen ja 100 % kierrätettävä

 • Energiatehokas

 • Helppo työstää ja asentaa

 • Paloturvallinen


750 Gyproc_50th_Juhlalogo
 
Päivitetty
16.8.2022