Keittiöön halutaan nyt luonnollisia värejä

Keittiöön halutaan nyt väriä. Värivalinnoissa kiinnostavat hillityn ajattomat värit, jotka haetaan luonnosta. Keittiö on kodin sydän, joka määrittää koko kodin tunnelmaa vahvasti. Keittiöihin on nyt tarjolla luonnonläheisiä sävyjä, jotka luovat pehmeän ja rauhoittavan ilmeen koko kotiin. Luonto näkyy sävyjen lisäksi vahvasti myös muissa materiaalivaihtoehdoissa. Esimerkiksi työtasoissa suosittuja materiaaleja ovat kivi ja kvartsi, jotka ovat niin ikään pitkäikäisiä ja kestäviä valintoja.

Ukkonen on ajaton harmaa sävy, jonka intensiivisyys riippuu sisustuksen muista väreistä.Ukkonen on ajaton harmaa sävy, jonka intensiivisyys riippuu sisustuksen muista väreistä.

Luonto-värikokoelman avulla ajaton värimaailma keittiöön

Keittiömaailman uusi Luonto-värikokoelma sisältää kymmenen väriä, jotka ovat saaneet inspiraationsa pohjoisesta luonnosta. Huolella valitut värit kestävät aikaa ja säilyttävät charminsa myös muuttuvissa väritrendeissä. Ukkonen ja muut Luonto-värikokoelman vaihtoehdot ovat saatavilla kaikkiin maalattauihin ovimalleihin.

Beigeä ja harmaata yhdistävä väri Tähkä tekee kodista yhtä aikaa sekä ajassa elävän ja trendikkään että kotoisuutta huokuvan.Beigeä ja harmaata yhdistävä väri Tähkä tekee kodista yhtä aikaa sekä ajassa elävän ja trendikkään että kotoisuutta huokuvan.

Tämän vuoden keittiötrendeissä näkyvät maanläheiset värit ja luonnolliset materiaalit, jotka tuovat kotiin rauhaa ja harmoniaa. Keittiön värimaailma on yhä vahvempi osa koko kodin tunnelmaa ja väritystä. Valmiiksi suunniteltujen moodboardien avulla voi mallailla konkreettisesti eri materiaalien ja värien yhteensopivuutta.

petra-keittiot-frida-sammal-1_1920
moodboard-sammal_1080x1080

Trendikäs ja rauhoittava, tummanvihreä Sammal on puun seurassa lämmin ja harmoninen, mustan rinnalla tyylikäs.

Kokoelmassa on muun muassa se monien metsästämä täydellinen harmaan sävy, kaksi erilaista vihreää, kaunis merensininen sekä hieman yllättävä, rohkea punainen sävy. Valkoistakaan ei ole unohdettu. Puhtaan valkoisen rinnalle ovat nousseet murretut valkoisen ja vaaleanharmaan sävyt, jotka sopivat kauniisti luonnonmateriaaleihin.

petra-keittiot-frida-vaaleanharmaa-pilvi_1920x1920
moodboard-pilvi_1920x1920

Pehmeän vaaleanharmaa Pilvi luo kodikkaan tunnelman. Ovivalinnasta riippuen pilvi sopii niin moderniin kuin maalaismaiseenkin keittiöön. Täydellinen taustaväri, jotta voit sisustaa keittiön haluamallasi tavalla. Kokeile yhdistää beigen, harmaan tai vaalean puun sävyihin.

alacarte-keittiot-neve-meri-2_inkku
moodboard-meri_1080x1080

Meri on kaunis ja levollinen tummansininen sävy, jonka voi antaa vallata koko keittiön tai käyttää vain pienemmässä roolissa sisustuksessa.

alacarte-keittiot-neve-kaarna-3 (1)_1920
moodboard-kaarna_1080x1080

Kaarna on kaunis tummanruskea, joka antaa lämpimän ja pehmeän tunnelman. Yhdistä erityisesti kiveen ja mustiin yksityiskohtiin.

alacarte-keittiot-neve-karpalo_1920
moodboard-karpalo_1080x1080

Karpalo on kirpeä ja voimakas syvän punainen. Väri on raikas ja näyttävä valkoisen rinnalla, pehmeämpi puun sävyjen kanssa.

Maalattujen Luonto-sävyjen lisäksi trendikkäitä värejä löytyy myös huolettomammalle asujalle sopivasta Keittiömaailman supermattalaminaatti-ovimallistosta

Luonto-värikokoelman kymmenen väriä saavat inspiraationsa pohjoisesta luonnosta.Luonto-värikokoelman kymmenen väriä saavat inspiraationsa pohjoisesta luonnosta.

Inspiraatio suomalaisesta luonnosta

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön


 
Julkaistu
23.8.2021