Keskuspölynimuri hirsirakenteiseen huvilaan

Saimaan rannalle rakentuu upea yksikerroksinen valoisa ja avara korkeatasoinen hirsirakenteinen huvila. Taloa rakentaa Uudeltamaalta kotoisin oleva perhe, jonka unelmana on ollut rakentaa tasokas kaikki tarpeet täyttävä talviasuttava huvila.

IMG-20210805-WA0010_inkku

Vaihtoehdoista valittiin keskuspölynimuri

Talon siivoukseen oli vaihtoehtoina robotti-, varsi-, perinteinen- ja keskuspölynimuri. Sisäilman puhtaana pitämisen- ja koko talon säännöllisen viikoittaisen siivoamisen näkökulmasta valikoitui puhtaanapitojärjestelmäksi Allawayn keskussiivousjärjestelmä. Keskuspölynimurin etuina todettiin sisäilman puhtaana ja raikkaana pitäminen sekä järjestelmällä siivotessa siivouksen tarve ja myös -kertojen määrä vähenee ja lisäksi sillä pystyy siivoamaan talon lattiasta kattoon.

Taloon suunniteltiin Allaway keskuspölynimurijärjestelmä kolmella imurasialla. Keskuspölynimurisuunnitelma tehtiin valmiiksi jo hyvin varhaisessa vaiheessa ennen rakennustöiden aloitusta. Imurasioiden sijoittelussa on huomioitu niiden keskeinen sijainti, jotta siivoaminen onnistuu kodin kaikissa tiloissa vaivattomasti ja helposti.

IMG-20210805-WA0002-768x1024
IMG-20210805-WA0000

Varusteilla toteutat keskussiivousjärjestelmän

Uuteen kotiin valittiin siivousvälineiksi kahvakäynnisteiset Premium siivousvälineet 10 metrin mittaisella letkulla. Perinteisen imuletkun lisäksi imurasioiden sijoittelulla on huomioitu mahdollisten muiden Allaway lisävarusteiden käyttö. Esimerkiksi keittiön saarekkeeseen on sijoitettu imurasia, jossa voidaan käyttää kätevästi Allawayn rikkaimuria. Rikkaimuri on metrin mittainen letku, joka venyy yli neljään metriin, se on erinomainen apu siivoamiseen tiloissa, joihin kertyy roskaa normaalia enemmän kuten keittiössä tai takan lähettyvillä.

Tässä kohteessa olohuoneen takka on myös lähellä keittiön saareketta, joten rikkaimurin käyttö toimii hyvin yhdeltä rasialta niin keittiössä tai olohuoneessa, takan läheltä puuroskaa imuroitaessa. Takan omistajalle toinen hyödyllinen lisävaruste on esierottelija, jonka avulla voi imuroida takkaan kertynyttä tuhkaa helposti ja hygieenisesti suoraan esierottelijaan.

Imurasiat voidaan sijoittaa kodissa joko valokatkaisijoiden korkeuteen tai alemmas pistorasioiden tasolle. Allaway Optima imurasia voidaan asentaa aukeamaan mihin tahansa suuntaan ja sopii asennettavaksi kaikkiin seinärakenteisiin.

IMG-20210805-WA0005

Keskuspölynimuri sopii kaikenlaisiin kohteisiin

Keskuspölynimurijärjestelmä sopii erinomaisesti asennettavaksi myös hirsitaloihin. Allawayn imuputkisto on 44 mm leveä halkaisijaltaan (leveimmästä kohdasta tiivisteiden kohdalta putkisto on 50 mm).

Uutta kotia suunniteltaessa kannattaa ottaa rohkeasti yhteyttä Allawayn suunnittelupalveluun. Suunnittelijamme käy läpi talon pohjakuvat ja piirtää suunnitelman niiden pohjalta, parhaat imurasioiden paikat, tarvikkeet sekä kotiin sopivan keskuspölynimurin ja siivousvälineet.
 

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön


 
Julkaistu
23.8.2021