Mitä teillä grillataan kesällä?
Kisa on päättynyt

Sanotaan, että grilliin voi laittaa mitä vain ja kaikki maistuu hyvältä. Rakentaja.fin toimituksen väen grilleistä löytyi kesäaikaan kauden kasviksia, parsaa, makkaraa, erilaisia pihvejä, ribsejä, kalaa, hampurilaisia, herkkusieniä täytteellä tai ilman, halloumia, maissia, hedelmiä, tex mex-ruokaa, pitaleipiä, pizzaa, makeita marjapiirakoita sekä erilaisia grillivartaita. Myllyn Paras halusikin innostaa kaikkia grillaamaan mitä erilaisimpia herkkuja ja jakamaan kuvia grilliherkuistaan.

Kaikkien kuvan lähettäneiden kesken arvottiin yksi tuotepalkinto. Kuvien keruu oli voimassa 05.07.-08.08.2021 välisen ajan (vk 27-31) ja arvonta suoritettiin viikon 32 aikana. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja Myllyn Paras toimittaa palkinnon.

MyllynParaskisakuva

Palkinto on arvottu! Onnea voittajalle!

Kaikkien kuvan lähettäneiden kesken, Myllyn Paras arpoi yhden palkinnon, jonka arvo on n. 40 euroa. Tuotepalkinnon voitti Tommi Korhonen Jyväskylästä.

Palkinto sisältää laadukkaan grillisetin, joka on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, kotimaisen esiliinan sekä valikoiman Myllyn Paras -tuotteita.

Voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti.

71370.pagespeed.ce.YWaH4I-l68

Voittajan grillistä löytyi tänä kesänä...

...Herkullisen näköisiä ja varmasti maistuvia herkkusieniä ja kasviksia. 

Kuva: Tommi Korhonen, JyväskyläKuva: Tommi Korhonen, Jyväskylä

Liity Reseptiklubiin ja nappaa mahtavia reseptejä piristämään arkea

Puutarha.net_MyllynParas_940x250

Kuvasatoa kilpailusta:

Pihvit ja makkarat ovat kesähelteen herkkuja. Kuva: Anne M. JoensuuPihvit ja makkarat ovat kesähelteen herkkuja. Kuva: Anne M. Joensuu
Kampasimpukkaa ja katkarapuja, kevyesti kesällä. Kuva: Aino H. JoensuuKampasimpukkaa ja katkarapuja, kevyesti kesällä. Kuva: Aino H. Joensuu
Kuva: Anne M. JoensuuKuva: Anne M. Joensuu
Kuva: Joel H. RahulaKuva: Joel H. Rahula
Possun ribsit valmiita herkuteltavaksi. Kuva: Jarmo T. JoensuuPossun ribsit valmiita herkuteltavaksi. Kuva: Jarmo T. Joensuu
Kesän alun makkaralajitelma sekä aurajuustoherkkusieniä. Kuva: Jari S. KintausKesän alun makkaralajitelma sekä aurajuustoherkkusieniä. Kuva: Jari S. Kintaus
Toinen suosikki paella, jonne voi laittaa mitä vaan. Tässä pääraaka-aineina kanan sisäfileitä, savustettuja simpukoita, Wigrenin metwurstia, itsekeitettyä kana-sieni-yrttilientä, perushöysteitä ( sipulia, paprikaa). Kuva: Jari S. KintausToinen suosikki paella, jonne voi laittaa mitä vaan. Tässä pääraaka-aineina kanan sisäfileitä, savustettuja simpukoita, Wigrenin metwurstia, itsekeitettyä kana-sieni-yrttilientä, perushöysteitä ( sipulia, paprikaa). Kuva: Jari S. Kintaus
Haukea ja lihaa, kuva: Kaarlo A. IisalmiHaukea ja lihaa, kuva: Kaarlo A. Iisalmi
Kasvispizza (Härkis, paprika, tomaattikastike, vegejuusto, persilja, pinaatti, oregano). Kuva: Jussi K. KontiolahtiKasvispizza (Härkis, paprika, tomaattikastike, vegejuusto, persilja, pinaatti, oregano). Kuva: Jussi K. Kontiolahti
Tänä kesänä olen tehnyt hiiligrillissä pizzaa, tässä kuvassa on ensimmäinen kokeilu. Pizzapohjana on tietenkin Myllyn Paras pizzajauho. Kuva: Johanna P. RistiinaTänä kesänä olen tehnyt hiiligrillissä pizzaa, tässä kuvassa on ensimmäinen kokeilu. Pizzapohjana on tietenkin Myllyn Paras pizzajauho. Kuva: Johanna P. Ristiina
Kesälounaan valmistusta pihalla, kuva: Kirsti U. ValkealaKesälounaan valmistusta pihalla, kuva: Kirsti U. Valkeala
Joku tykkää raakamakkarasta, joku kasslerista ja jollekin kelpaa kanafileet. Tässä grillillisessä jokaiselle jotakin kattaus. Kuva: Karri K. KokemäkiJoku tykkää raakamakkarasta, joku kasslerista ja jollekin kelpaa kanafileet. Tässä grillillisessä jokaiselle jotakin kattaus. Kuva: Karri K. Kokemäki
Broilerin ohutfileet maustoin Poppamies Louisiana Cajun RUB-mausteseoksella. Ananas on leikattu ja laitettu sellaisenaan parilalle. Lisäksi kirsikkatomaattiterttu. Kesällä ruuanlaiton pitää olla helppoa ja sujuvaa, raaka-aineet yksinkertaisia ja lisukkeeksi vihersalaatti. Kuva: Tuulikki K. JoensuuBroilerin ohutfileet maustoin Poppamies Louisiana Cajun RUB-mausteseoksella. Ananas on leikattu ja laitettu sellaisenaan parilalle. Lisäksi kirsikkatomaattiterttu. Kesällä ruuanlaiton pitää olla helppoa ja sujuvaa, raaka-aineet yksinkertaisia ja lisukkeeksi vihersalaatti. Kuva: Tuulikki K. Joensuu
Ystävien kanssa grillattiin kansallispuistossa perinteiseen tapaan nuotiolla erilaisia makkaroita mukaan lukien vegenakkeja. Makkaroiden kanssa oli tarjolla ruisleipää, punajuuri- ja perunasalaattia ja tietenkin sinappia. Omat makkarani söin erittäin tulisen sinapin kera. Kuva: Marika, JyväskyläYstävien kanssa grillattiin kansallispuistossa perinteiseen tapaan nuotiolla erilaisia makkaroita mukaan lukien vegenakkeja. Makkaroiden kanssa oli tarjolla ruisleipää, punajuuri- ja perunasalaattia ja tietenkin sinappia. Omat makkarani söin erittäin tulisen sinapin kera. Kuva: Marika, Jyväskylä
Saunan jälkeen makkara maistuu koko perheelle. Kuva: Petri L. LahtiSaunan jälkeen makkara maistuu koko perheelle. Kuva: Petri L. Lahti
Halkaise porkkanat pituussuunnassa Laita haluamaasi öljyä folion pohjalle (esim. chiliöljy tuo potkua mukavasti). Sivele öljyä grillauspensselillä porkkanoiden päällekin. Kääntele porkkanoita. Voit myös pyöräyttää 180 astetta koko folion, jos grilli tuottaa epätasaista lämpöä. Syö ja nauti. Kuva: Raimo V. TuusulaHalkaise porkkanat pituussuunnassa Laita haluamaasi öljyä folion pohjalle (esim. chiliöljy tuo potkua mukavasti). Sivele öljyä grillauspensselillä porkkanoiden päällekin. Kääntele porkkanoita. Voit myös pyöräyttää 180 astetta koko folion, jos grilli tuottaa epätasaista lämpöä. Syö ja nauti. Kuva: Raimo V. Tuusula
Grillivartaat menossa paistumaan. Kuva: Pirjo S. Mänttä-VilppulaGrillivartaat menossa paistumaan. Kuva: Pirjo S. Mänttä-Vilppula
Kuvassa vegaaninen hampurilainen. Kuva: Laura L. PorvooKuvassa vegaaninen hampurilainen. Kuva: Laura L. Porvoo
Pallogrillillä väliaikaisesti naudan sisäfilettä, parsaa, munakoisoa, kesäkurpitsaa suolalla ja pippurilla maustettuna. Kuva: Hanne T. VantaaPallogrillillä väliaikaisesti naudan sisäfilettä, parsaa, munakoisoa, kesäkurpitsaa suolalla ja pippurilla maustettuna. Kuva: Hanne T. Vantaa
Grillimakkaraa ulkotulella, kuva: Pirkko T. PadasjokiGrillimakkaraa ulkotulella, kuva: Pirkko T. Padasjoki
Maissia ja kasvispihvejä, kuva: Tiia U. LahtiMaissia ja kasvispihvejä, kuva: Tiia U. Lahti
Vihannes-sienivartaat sekä kanaa. Kuva: Henna A. ÄänekoskiVihannes-sienivartaat sekä kanaa. Kuva: Henna A. Äänekoski
Pihviä ja herkkusieni-pekonia, kuva: Samuli K. JyväskyläPihviä ja herkkusieni-pekonia, kuva: Samuli K. Jyväskylä
Kuva: Jyrki K. TornioKuva: Jyrki K. Tornio
Mexicon pataa tehtynä grillissä, haastavaa lämmön hallinnan suhteen ettei pala paellapannuun kiinni. Kuva: Jani S. HelsinkiMexicon pataa tehtynä grillissä, haastavaa lämmön hallinnan suhteen ettei pala paellapannuun kiinni. Kuva: Jani S. Helsinki
Ribsejä ja haukea valmistui täällä. Kuva: Toni A. IisalmiRibsejä ja haukea valmistui täällä. Kuva: Toni A. Iisalmi
Makkaraa, lihaa ja lähes kaikkea mitä kaapista löytyy . Kuva: Jyrki K. TornioMakkaraa, lihaa ja lähes kaikkea mitä kaapista löytyy . Kuva: Jyrki K. Tornio
Valmistuu se grillimakkara saunan uunissakin. Kuva: Marianne A. PuumalaValmistuu se grillimakkara saunan uunissakin. Kuva: Marianne A. Puumala
Kuva: Ismo L. KangasalaKuva: Ismo L. Kangasala

Mistä kisasta oli kyse?

Katso tästä>>

Arvonnan säännöt

  • Kilpailun järjestää Schibsted Suomi Oy / Rakentaja.fi & Myllyn Paras Oy
  • Kilpailuaika on 05.07.–08.08.2021. Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat henkilöt.
  • Kilpailun voittajat arvotaan kaikkien yhteystietonsa jättäneiden kesken. Sama henkilö voi osallistua arvontaan vain kerran.
  • Arvonta suoritetaan vk 32 aikana. Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Mikäli arvonnan voittajaa ei tavoiteta viikon kuluessa, menettää hän palkinnon ja Rakentaj.fi:llä & Myllyn Paras Oy:llä on oikeus valita tilalle toinen voittaja. Voittajan nimi julkaistaan Rakentaja.fi:ssä.
  • Kilpailun sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan kilpailuun mahdollisesti liittyvien Rakentaja.fi-palvelusta riippumattomien palvelujen, kuten Facebook tai Twitter, käyttöehtoja.
  • Rakentaja.fin järjestämät kilpailut, jotka julkaistaan sosiaalisen median palveluissa, eivät ole niiden järjestämiä, tukemia tai sponsoroimia ja näin ollen osallistujien tulee vapauttaa ne kaikista vastuista Rakentaja.fin kilpailujen osalta.
  • Osallistumalla arvontaan hyväksyt Puutarha.netin käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.

 
Julkaistu
13.8.2021