Lasitetulla terassilla nautit olostasi säällä kuin säällä

Kuten olemme tämänkin vuoden puolella saaneet todeta, ovat vuodenaikojen erot Suomessa toisinaan hyvin suuret. Kokemamme kevät ja kesä ovat olleet upeat ja terassikelit ovat osuneet kohdilleen melkein 24/7. Varmasti näin alkusyksyn koittaessa, mietit sinäkin, miten pidentää terassikautta myöhempään syksyyn ja miten yhdistää tuo uskomaton luonto osaksi omaa elämää tiiviimmin. Mitäpä jos pidentäisimme terassikautta lasiterassin avulla ja saisit avata jo ensi vuonna kesäkauden varhain keväällä omalla lasiterassilla?

Lasitetulla terassilla voit nauttia olostasi ja tunnelmallisesta sisustuksesta säästä ja vuodenajasta huolimatta.Lasitetulla terassilla voit nauttia olostasi ja tunnelmallisesta sisustuksesta säästä ja vuodenajasta huolimatta.

Tulvikoon kesällä vapaasti auringon lämpö, lintujen laulu ja puutarhan tuoksut tilaan, joka viilentyneiden ilmojen ja syyssateiden aikaan on laseilla suojattavissa. Lasiterassi on vaivaton ja turvallinen vaihtoehto luoda lisätilaa kotiin kulloisenkin hetken tarpeiden mukaan.

Lasiterassilla turvallista suojaa sään oikuilta

Eräs OSB Lasiterassista kiinnostunut henkilö kertoi taannoin, että hän kamppailee erään häntä ärsyttävän ongelman kanssa, johon lasiterassi olisi oiva ratkaisu. Kyseinen henkilö asuu vanhassa rintamamiestalon tyylisessä talossa perheensä kanssa ja muun muassa talon pohjaratkaisu on aikanaan tehty aika erikoisella tavalla. 

Asunnon sisä- ja ulkotilat ovat tarpeettoman jyrkästi eroteltu toisistaan. Varsinkin jos miettii keittiön sijaintia, jos haluaisi kattaa ruuat kesällä ulos perheelle, joutuu kiertämään puoli asuntoa päästääkseen terassille. Monilla silti lienee sama ongelma oman asuntonsa kanssa. 

Asiakas kertoi kaipaavansa lapsuudenkotinsa tyylin mukaisesti eräänlaista lasikuistia, jota hänen asunnossaan ei siis ole. Hän muistelee, kuinka hienoa oli päästä syömään säällä kuin säällä vaikka välipalaa sisarusten kanssa lasikuistille ja kuinka vaivatonta oli kulku, koska ollaan koko ajan sisätiloissa.

Tuo lasikuistien rakentamisen perinne pääsi hetkellisesti unohtumaan muutaman vuosikymmenen ajan, mutta on ilahduttavaa huomata, kuinka nykyasunnoissa on hulppeita verantoja ja lasiterasseja entiseen tapaan uusin menetelmin. OSB Lasiterassi tarjoaa monia upeita lasiterassimalleja jokaiseen makuun.

Tässä yksi esimerkki OSB Lasiterassin toteuttamista lasiterasseista.Tässä yksi esimerkki OSB Lasiterassin toteuttamista lasiterasseista.

Tyyliä ja toimivuutta vuoden ympäri

Tarvitsemme suojaa kylmyydeltä ja sateelta ja useimmilla meistä elää vahva kaipuu luonnonvalon ja näkymien äärelle. Lasiterassi on täydellinen rentoutumisen tyyssija, jossa nauru raikaa, vapaa oleskelu on sallittua ja jopa suotavaa sekä ateriointi onnistuu vaivattomasti. Lasiterassi on tiivis osa talon asukkaiden elämää. Monet kasvattavat lasiterassillaan myös erilaisia viherkasveja.

Tiesitkö? OSB Lasiterassit - myös tasakattoiset - kestävät suuren lumikuorman ja ovat varmasti sopivat Suomen vaihteleviin olosuhteisiin.

Lasiterassin toiminnallinen suhde asunnon muihin tiloihin kannattaa miettiä tarkoin.

  • Yhteys keittiöön, jos lasiterassia käytetään usein vaikkapa ruokailuun.
  • Helppo kulku muihin oleskelutiloihin.
  • Jos saunominen ja vilvoittelu ovat perheellenne tärkeitä asioita, on hyvä miettiä, pitäisikö lasiterassi sijoittaa saunan yhteyteen tai välittömään läheisyyteen?
  • Ota huomioon ilmansuunnat ja millaista maisemaa haluat katsella vuoden ympäri.
Näissä asioissa sinua auttavat OSB Lasiterassin asiantuntijat.

Miksi OSB Lasiterassi?

OSB Lasiterassi on laadukkaiden lasiterassikokonaisuuksien toteutukseen erikoistunut yritys. OSB Lasiterassi koostuu alan ammattilaisista. Kaikki OSB Lasiterassin henkilöstöstä ovat kokeneita asiakaspalvelun ja myynnin osaajia sekä asentajilla on yli 20 vuoden kokemus lasiasennuksista.

OSB Lasiterassin suunnittelijat varmistavat lupaprosessista lähtien rakennusmääräykset huomioon ottaen, että nopeallakin aikataululla voidaan toteuttaa räätälöidysti asiakkaiden toiveiden mukainen lasiterassikokonaisuus. OSB Lasiterassi takaa kattavan ja laadukkaan kokonaisratkaisun jokaiselle asiakkaalle yksilölliset tarpeet huomioiden.

  • OSB Lasiterassi toteuttaa projektin tarvittaessa suunnittelusta toteutukseen, sisältäen terassin pohjatyöt ja uusimisen.
  • Toiminta pääasiassa Etelä-Suomessa, mutta mahdollisuuksien mukaan ympäri Suomen. Ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluun. OSB Lasiterassilla on kolme näyttelyterassia pääkaupunkiseudulla, joihin pääsee tutustumaan ajanvarauksella asiakaspalvelusta.
  • Lasiterasseilla on jopa 10 vuoden takuu! Takuutiedot löydät tuotekohtaisesti tuotteiden esittelysivulta.
  • Lasiterassit on suunniteltu kestämään Suomen haastavat sääolosuhteet, ja asennuksen yhteydessä asiakkaille annetaan kattavat käyttö- ja huolto-ohjeet.

OSB Lasiterassit toteuttaa toiveidesi mukaan myös itsestään seisovia lasiterasseja, jolloin talon tukea ei tarvita. Nämä sopivat äärimmäisen hyvin mm. rantaan, pihapiiriin tai puutarhaan. 


Mallistoon pääset tutustumaan tästä


Designline-malli on esteettisen kaunis kuutiomainen lasiterassimalli.Designline-malli on esteettisen kaunis kuutiomainen lasiterassimalli.

Toimi nopeasti, jos haluat nauttia syksyn upeasta ruskasta omalta lasiterassilta

Lasiterassin suunnittelu kannattaa aina aloittaa hyvissä ajoin. Suurin osa hankkeista on rakennus- tai toimenpideluvan varaisia ja lupaprosessi vie oman aikansa. OSB Lasiterassilta löytyy omat suunnittelijat ja näin ollen se pystyy tarjoamaan asiakkaille avaimet käteen palvelun. Toimitusaika on noin 6‒10 viikkoa riippuen kohteesta. Näin ollen vielä ehtii hyvinkin saada lasituksen valmiiksi syksyksi.

Katso esite (pdf)

shutterstock_1748813540

Laaja mallisto erilaisia lasiterasseja sekä lisävarusteita

Mallistoa pääset ihastelemaan täällä

Muista myös rahoitusmahdollisuus ja kotitalousvähennys

Rahoitus
On ymmärrettävää, että lasiterassin hankinta on suuri panostus taloudelle, mutta OSB Lasiterassi on neuvotellut yksityisasiakkailleen rahoituspalvelun, jonka avulla ostokset voi maksaa erissä. Lisää tietoa löydät aiheesta rahoitussivulta.

Kotitalousvähennys
Kotiin tai vapaa-ajan asunnolle ostetun lasiterassin hankinnasta voi saada kotitalousvähennystä, jonka voi vähentää verotuksessa. Vuonna 2021 kotitalousvähennyksen enimmäismäärä henkilöä kohden on 2 250 euroa vuodessa, joten puolisot voivat saada vähennystä yhteensä jopa 4 500 € vuodessa. Lasiterassin tilaaja ilmoittaa kotitalousvähennyksen veroilmoituksen yhteydessä. Autamme mielellämme kotitalousvähennyksen laskemisessa.


Kiinnostuitko? Jäikö jokin askarruttamaan?

OSB Lasiterassi toimii pääasiassa Etelä-Suomessa, mutta pyrkii toteuttamaan kaikkien asiakkaiden terassiunelmat mahdollisuuksien mukaan ympäri Suomen. Ole yhteydessä asiakaspalveluun ja toteutetaan unelmasi.

 
Julkaistu
26.8.2021