• Etusivu
  • Talo

Täysin kotimainen ja ympäristöystävällinen ovivalinta

Upeat liune-ovet esillä lohjan asuntomessuilla

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Aulis Lundell Oy
Päivitetty 23.10.2023
pyörre-talon-sasiovet-saunaosastolla-1920x1080

Lohjan asuntomessujen monet kohteet ovat valinneet ovikseen täysin kotimaiset ja ympäristöystävälliset Liune-ovimalliston ovet. Pyörre-talossa, Lohjan Saarentaassa, Ainoa Fiksussa ja monissa muissa kohteissa pääset tutustumaan laadukkaisiin väli- ja liukuoviin. Mukana esittelyssä ainutlaatuinen nanokomposiittimateriaalista valmistettu BioÄly-ovi sekä jykevä automaatio-ovi Aalto special edition.Liunen ovia löytyy niin teräs-, puu-, kivi- kuin hirsirunkoisistakin messukodeista.

Kohde 2 - ProModi

Teräsrunkoinen yksikerroksinen omakotitalo on suunniteltu vuokralaisille, jotka arvostavat taidetta ja viihtyvät esteettömässä ja viihtyisässä kodissa. Kaikki ProModin väliovet ovat seinän sisään liukuvia Liune-ovia.

Kuvataiteilijat Johanna Oras ja Lotta Sirén sekä valokuvataiteilija Nina Kellokoski saivat kukin oman huoneen, jonka he ovat sisustaneet oman näköisekseen.

Tuotteet: Valkoinen Taika-ovi, printtilasiovi My Liune, taiteelliset Taide-lasiovet, tumma savunharmaa ikkunallinen saunan ovi Lämpö, opaalilasiovi Aika, jykevä automaatio-ovi Aalto special edition.

Taide lasiovi Pisara by Nina Kellokoski.
Taide lasiovi Pisara by Nina Kellokoski.
MyLiune lasiovi Aika.
MyLiune lasiovi Aika.

Kohde 5 - Lohjan Saarenta

Line liukuovi Taika.
Line liukuovi Taika.

Lammi kivitalojen tyylikäs ja avara koti on alusta loppuun asti hallittu kokonaisuus, jota Liunen laadukkaat ovet täydentävät. Massiiviset, puusepän valmistamat Liune-ovet henkivät luksusta aina vetimistä lähtien.

Vaikka tässä kodissa on paljon neliöitä käytettävissä, niistä yhtään ei ole järkevää hukata kääntyvän välioven tielle. Seinän sisään liukuva ovi on parempi äänen eristäjä kuin perinteiset kääntyvät kenno-ovet, vaikka monesti saatetaan ajatella toisin. Kohteessa on myös seinän päälle ripustettuja valkoisia Liune Pinta-koristeovia, jotka toimivat tyylikkäinä tilanjakajina.

Kohde 7 - Pyörre-talo

Paljon huomiota herättänyt ja messujen vetonaulaksikin nimetty teräsrunkoinen yksikerroksinen erillispientalo on suunniteltu pariskunnalle, joka haluaa elää inspiroivassa, toimivassa ja persoonallisessa kodissa, jossa kiertotalous toteutuu uudella tavalla.

Rakennus on esteetön ja akustisesti miellyttävä. Kaikki Pyörre-talon väliovet ovat Liune-ovia. Ovet ovat tärkeänä osana taiteellista sisustusta, ja hurmaavat käytännöllisyydellään.

Upea puurimaovi Aalto special edition.
Upea puurimaovi Aalto special edition.
Valkoinen kuvastinpeiliovi Heijastus.
Valkoinen kuvastinpeiliovi Heijastus.

Tuotteet: Valkoinen Taika-ovi, Johanna Oraksen lasiset Taide-ovet, kirkas lasinen ikkunallinen saunanovi Lämpö, kirkkaat lasiset Aika-pariovet, valkoinen kuvastinpeiliovi Heijastus, Upea puurimaovi Aalto special edition, lasinen Pinta-taideovi, ja uusi BioÄly-ovi, jossa lämmitys on osana sisustusta (ovi on yksilöllinen mallikappale).

Liune Taika-liukuovi.
Liune Taika-liukuovi.
Liune-oviin voit valita myös upeat ja näyttävät ovenkahvat.
Liune-oviin voit valita myös upeat ja näyttävät ovenkahvat.

Kohde 15 - Ainoa Fiksu

Ainoakodin rakennuttaman talon makuuhuone on kaunis kuin karamelli. Liunen valkoinen ovi mahdollistaa sen, että huoneeseen on pystytty rakentamaan myös tilava vaatehuone. Ovi myös antaa kauniin kontrastin värikkäälle seinälle.

Liunen suosituin ovimalli Taika on hakenut inspiraationsa esteettömästä muotoilusta, virtaviivaisuudesta ja selkeydestä. Laadukas ja luotettava, valkoiseksi maalattu massiiviovi on myös hiljainen. Hyvin ääntä eristävä Liune on tervetullut jokaiseen kotiin tuomaan viihtyvyyttä, eli tilaa ja hiljaisuutta.

Tuotteet: Valkoinen Taika-ovi.
Tuotteet: Valkoinen Taika-ovi.

Kohde 16 - Designtalo Idyll

Tilavan talon yläkerrassa sijaitseva makuuhuone avautuu saumattomaksi kokonaisuudeksi vaatehuoneen kanssa Liunen pariovien avulla. Valkoiset ovet johdattavat upeaan puupintaiseen ja tilavaan vaatehuoneeseen, jossa jokainen neliö on otettu hyötykäyttöön.

Tuotteet: Valkoiset Taika-pariovet.
Tuotteet: Valkoiset Taika-pariovet.

Kohde 26 - Villa Hopeapuu

Upean hirsirakenteisen talon Liune-ovet antavat valon kulkea kauniisti lävitseen ja sujahtavat seinän sisään piiloon silloin kun niitä ei tarvita. Olipa kyseessä sitten wc-tila, suihku tai kodinhoitohuone, lasiovi on tyylikäs ja kestävä valinta. Lukot ja vetimet täydentävät tyylin.

Tuotteet: Opaalinsävyiset Aika-lasiovet ja Lämpö-saunanovi.
Tuotteet: Opaalinsävyiset Aika-lasiovet ja Lämpö-saunanovi.
Info

Info

Ympäristöystävälliset Liune-ovet

  • MDF-kuitulevyovissa käytetty mänty ja kuusi ovat peräisin ainoastaan harvennushakkuusta saadusta puumateriaalista.
  • Runkoelementit valmistetaan CE-merkitystä teräsprofiilista ja teräs on tunnetusti 100 % kierrätettävissä oleva materiaali.
  • Rakenteiden muunneltavuus lisää Liune-ovien käyttöikää.
  • Laadukas ja pienen huoltotarpeen omaava Liune-ovi säästää elinkaarikustannuksissa.
  • Liune ovilla on EDP-ympäristöseloste.
Aulis Lundell Oy
Talo
huoneisto
väliovi
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

202010_67297.jpg
Näin teet rauhallisen etätyöpisteen pieneen tilaan
Viime vuosien trendikkäät avonaiset tilaratkaisut ja väliseinien kaatamisinto ovat tehneet kodeistamme huomattavan epäkäytännöllisiä etätyöläisten käyttöön. Avonaiset konseptit tuovat sisustukseen avaruutta ja ilmaa, mutta vievät mahdollisuuden omaan tilaan ja työskentelyrauhaan. Mutta kun kerran olet päässyt eroon väliseinistä ja olet tyytyväinen saavutettuun ratkaisuun, et varmaankaan halua rakentaa pysyviä seinä pienellä oviaukolla taas takaisin, ja menettää sitä ihanaa tilan tuntua, jonka saavutit.
20233_81091.jpg
Voiko asunnon arvoa nostaa väliovella?
Asunnon arvo määräytyy aina asukkaan omista tarpeista ja siitä, miten hyvin asunto vastaa sen hetken vaatimuksiin. Tosiasiassa, mitä enemmän asukkaalle on suunniteltu muuntojoustavaa tilaa, sen arvokkaampi asunto on. Liukuovilla pystyy erottamaan avoimesta tilasta rauhallisen työtiln tai avaamaan pienen huoneiston tilavammaksi aina tarvittaessa. Tämä on oikeaa muuntojoustavuutta.
20225_78281.jpg
Kaikki ovet eivät eristä ääntä, vaikka aistiesteetön koti kaipaa juuri sitä
Aistiesteettömyys tarjoaa etuja jokaiselle kodissaan viihtyvälle. Kotiin palatessasi haluat varmasti, että aistisi saavat levätä ja nauttia ympäristöstäsi. Onko kotisi ulkoasu miellyttävä katsella, rauhoittava kuunnella ja miellyttävä haistaa? Tunnetko olon turvalliseksi ja mukavaksi kodissasi? Kaikki nämä tekijät kuvaavat aistiesteettömyyttä. Tässä artikkelissa tarkastelemme ovien merkitystä aistiesteettömyyteen erityisesti äänieristyksen näkökulmasta.
20227_79105.jpg
Kolme ratkaisua tilaongelmiin
Mitä enemmän asukkaalle on suunniteltu tilaa, sen arvokkaampi asunto on. Seinän sisään liukuvia Liune-ovia käytetään kasvavissa määrin vakioratkaisuna uudis- ja korjausrakentamisessa. Kun ovi liukuu piiloon seinän sisään, jää koko seinäpinta vapaaksi sisustukselle, eikä kääntyviä ovia tarvitse väistellä.Esittelemme nyt kolme tälle ajalle tyypillistä tapausta, jossa korjausrakennusprojektin yhteydessä asennettava Liune-ovi vapauttaa tilaa viihtyisälle asumiselle ja toimivalle arjelle.
201812_55751.jpg
Tee onnistunut matka uuteen kotiin - haaveista totta
Haaveistako totta? Useat meistä haaveilevat yksilöllisesti suunnitellusta kodista − omien tärkeimpien mielikuvien ja toiveiden toteutumisesta niin paperilla kuin myös todellisuudessa. Moni on ehkä raapustanut ruutupaperille huonejakoja ja miettinyt, miten uuden talon huonetilat keskenään jakautuisivat. On kuitenkin hyvä kysyä itseltä, onnistuukohan tämä nyt omalla osaamisella. Kultainen neuvo tähän on: omat visiot kannattaa käydä rohkeasti esittelemässä ammattitaitoiselle ja kokonaisuudet hallitsevalle arkkitehdille heti hankkeen alussa. Ammattilainen hahmottaa kokonaisuudet ja kuuntelee tarkkaan rakennuttajan toiveet.
suurista talon ikkunoista näkee ulos vehreään metsään. sisällä sisustus vaaleaa puuta ja valkoinen sohva. Sisällä on paljon myös viherkasveja
Sisustuksen uusi aalto vuonna 2024 – Biofilinen suunnittelu
Vuosi 2024 on täällä, ja se tuo mukanaan uusia tuulia sisustuksen maailmaan. Kotimme ovat paikkoja, joissa vietämme suuren osan ajastamme, ja sisustustrendit heijastavat yhä enemmän henkilökohtaisia arvojamme ja elämäntapaamme. Tänä vuonna trendit kutsuvat meitä luomaan tiloja, jotka eivät ainoastaan näytä hyvältä, vaan myös tuntuvat hyvältä sekä vievät meidät takaisin luonnon pariin.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton