Täysin kotimainen ja ympäristöystävällinen ovivalinta
– Upeat Liune-ovet esillä Lohjan asuntomessuilla

Lohjan asuntomessujen monet kohteet ovat valinneet ovikseen täysin kotimaiset ja ympäristöystävälliset Liune-ovimalliston ovet. Pyörre-talossa, Lohjan Saarentaassa, Ainoa Fiksussa ja monissa muissa kohteissa pääset tutustumaan laadukkaisiin väli- ja liukuoviin. Mukana esittelyssä ainutlaatuinen nanokomposiittimateriaalista valmistettu BioÄly-ovi sekä jykevä automaatio-ovi Aalto special edition.Liunen ovia löytyy niin teräs-, puu-, kivi- kuin hirsirunkoisistakin messukodeista.

Kymmeniä Liune-ovia on nähtävillä asuntomessuilla Lohjan Hiidensalmen rantamaisemiin rakentuneella messualueella. Messualue on avoinna päivittäin 8.8. asti klo 10-18. Liput asuntomessuille kannattaa ostaa etukäteen, sillä kävijämäärää rajoitetaan turvallisen messuvierailun takaamiseksi.  

Kohde 2 - ProModi

Teräsrunkoinen yksikerroksinen omakotitalo on suunniteltu vuokralaisille, jotka arvostavat taidetta ja viihtyvät esteettömässä ja viihtyisässä kodissa. Kaikki ProModin väliovet ovat seinän sisään liukuvia Liune-ovia.

Kuvataiteilijat Johanna Oras ja Lotta Sirén sekä valokuvataiteilija Nina Kellokoski saivat kukin oman huoneen, jonka he ovat sisustaneet oman näköisekseen. Kun asuntomessut heinäkuussa avautuvat, alkaa leikkimielinen kilpailu ja arvonta siitä, minkä huoneen sisustus puhuttelee eniten.

Arvontaan voi osallistua seuraamalla Aulis Lundell Oy:n instagram-tiliä (@aulislundell) tai nappaamalla qr-koodi ProModissa ja kertomalla oma suosikki upeista huoneista.

Liune taidelasiovi Save Your Tears for Another Day by Lotta Sirén.Liune taidelasiovi Save Your Tears for Another Day by Lotta Sirén.

Tuotteet: Valkoinen Taika-ovi, printtilasiovi My Liune, taiteelliset Taide-lasiovet, tumma savunharmaa ikkunallinen saunan ovi Lämpö, opaalilasiovi Aika, jykevä automaatio-ovi Aalto special edition.

Taide lasiovi Pisara by Nina Kellokoski.Taide lasiovi Pisara by Nina Kellokoski.
MyLiune lasiovi Aika.MyLiune lasiovi Aika.

Kohde 5 - Lohjan Saarenta

Line liukuovi Taika.Line liukuovi Taika.

Lammi kivitalojen tyylikäs ja avara koti on alusta loppuun asti hallittu kokonaisuus, jota Liunen laadukkaat ovet täydentävät. Massiiviset, puusepän valmistamat Liune-ovet henkivät luksusta aina vetimistä lähtien.

Vaikka tässä kodissa on paljon neliöitä käytettävissä, niistä yhtään ei ole järkevää hukata kääntyvän välioven tielle. Seinän sisään liukuva ovi on parempi äänen eristäjä kuin perinteiset kääntyvät kenno-ovet, vaikka monesti saatetaan ajatella toisin. Kohteessa on myös seinän päälle ripustettuja valkoisia Liune Pinta-koristeovia, jotka toimivat tyylikkäinä tilanjakajina.

Liune-liukuovet verkkokaupasta

Kohde 7 - Pyörre-talo

Paljon huomiota herättänyt ja messujen vetonaulaksikin nimetty teräsrunkoinen yksikerroksinen erillispientalo on suunniteltu pariskunnalle, joka haluaa elää inspiroivassa, toimivassa ja persoonallisessa kodissa, jossa kiertotalous toteutuu uudella tavalla.

Rakennus on esteetön ja akustisesti miellyttävä. Kaikki Pyörre-talon väliovet ovat Liune-ovia. Ovet ovat tärkeänä osana taiteellista sisustusta, ja hurmaavat käytännöllisyydellään.

Upea puurimaovi Aalto special edition.Upea puurimaovi Aalto special edition.
Valkoinen kuvastinpeiliovi Heijastus.Valkoinen kuvastinpeiliovi Heijastus.

Tuotteet: Valkoinen Taika-ovi, Johanna Oraksen lasiset Taide-ovet, kirkas lasinen ikkunallinen saunanovi Lämpö, kirkkaat lasiset Aika-pariovet, valkoinen kuvastinpeiliovi Heijastus, Upea puurimaovi Aalto special edition, lasinen Pinta-taideovi, ja uusi BioÄly-ovi, jossa lämmitys on osana sisustusta (ovi on yksilöllinen mallikappale).  

Liune Taika-liukuovi.Liune Taika-liukuovi.
Liune-oviin voit valita myös upeat ja näyttävät ovenkahvat.Liune-oviin voit valita myös upeat ja näyttävät ovenkahvat.

Kohde 15 - Ainoa Fiksu

Ainoakodin rakennuttaman talon makuuhuone on kaunis kuin karamelli. Liunen valkoinen ovi mahdollistaa sen, että huoneeseen on pystytty rakentamaan myös tilava vaatehuone. Ovi myös antaa kauniin kontrastin värikkäälle seinälle.

Liunen suosituin ovimalli Taika on hakenut inspiraationsa esteettömästä muotoilusta, virtaviivaisuudesta ja selkeydestä. Laadukas ja luotettava, valkoiseksi maalattu massiiviovi on myös hiljainen. Hyvin ääntä eristävä Liune on tervetullut jokaiseen kotiin tuomaan viihtyvyyttä, eli tilaa ja hiljaisuutta.

Liune-liukuovet verkkokaupasta

Tuotteet: Valkoinen Taika-ovi.Tuotteet: Valkoinen Taika-ovi.

Kohde 16 - Designtalo Idyll

Tilavan talon yläkerrassa sijaitseva makuuhuone avautuu saumattomaksi kokonaisuudeksi vaatehuoneen kanssa Liunen pariovien avulla. Valkoiset ovet johdattavat upeaan puupintaiseen ja tilavaan vaatehuoneeseen, jossa jokainen neliö on otettu hyötykäyttöön.

Tuotteet: Valkoiset Taika-pariovet.Tuotteet: Valkoiset Taika-pariovet.

Kohde 26 - Villa Hopeapuu

Upean hirsirakenteisen talon Liune-ovet antavat valon kulkea kauniisti lävitseen ja sujahtavat seinän sisään piiloon silloin kun niitä ei tarvita. Olipa kyseessä sitten wc-tila, suihku tai kodinhoitohuone, lasiovi on tyylikäs ja kestävä valinta. Lukot ja vetimet täydentävät tyylin.

Lämpö saunanovi

Aika opaalilasiovi

Tuotteet: Opaalinsävyiset Aika-lasiovet ja Lämpö-saunanovi.Tuotteet: Opaalinsävyiset Aika-lasiovet ja Lämpö-saunanovi.

Ympäristöystävälliset Liune-ovet

  • MDF-kuitulevyovissa käytetty mänty ja kuusi ovat peräisin ainoastaan harvennushakkuusta saadusta puumateriaalista.
  • Runkoelementit valmistetaan CE-merkitystä teräsprofiilista ja teräs on tunnetusti 100 % kierrätettävissä oleva materiaali.
  • Rakenteiden muunneltavuus lisää Liune-ovien käyttöikää.
  • Laadukas ja pienen huoltotarpeen omaava Liune-ovi säästää elinkaarikustannuksissa.
  • Liune ovilla on EDP-ympäristöseloste.

Liune Lohjan asuntomessuilla

Haluatko tutustua lähemmin asuntomessujen Liune-oviin?

Liune Lohjalla

 
Julkaistu
13.7.2021