Lohjan Saarenta - asukkailleen suunniteltu yksilöllinen koti

Lammi Kivitalo suunnitellaan aina tulevien asukkaiden yksilöllisiin tarpeisiin. Oikean talomallin löydettyäsi perheen koko, elämäntavat tai harrastukset voivat olla pohjana kaivatuille muutoksille: lisämakuuhuoneelle, säilytystilalle tai ehkä autokatokselle. Jokaisella muutoksella vaikutat oman arkesi sujuvuuteen.

Lohjan Saarenta / messukohde 5Lohjan Saarenta / messukohde 5

Yksi Lohjan Asuntomessujen 2021 teemoista on sujuva arki niin tilasuunnittelussa, sisustusratkaisuissa kuin sijainnissakin. Lammi Kivitalot vastaa tähän teemaan talomalliston ainutlaatuisella muunneltavuudella. Lammin asuntomessukohde Lohjalla on kahden aikuisen arkeen sovellettu muunnelma Saarennasta, joka on yksi suosituimmista Lammin talomaleista.

LOHJAN_SAARENTA_takapiha_päivä_2_inkku

Ideakirja ei ole pelkkä mallisto

Lammi Ideakirja ei ole pelkkä mallisto, vaan nimensä mukaisesti antaa ideoita, joista voi halutessaan muunnella kodin oman tarpeensa mukaisesti. Lohjan Saarenta on erinomainen esimerkki tästä. Ideakirjan pohja on ensin käännetty ylösalaisin, sen jälkeen peilikuvaksi ja lopuksi toteutettu räätälöityjä ratkaisuja.

asuntomessut_2021_muutokset_Saarenta_Lohja-1
  • Taloon on lisätty autokatos ja lämmin varasto
  • Sisäänkäynti sijoitettiin autokatoksen viereen
  • Tekninen tila ja WC on sijoitettu pohjaan eri tavalla
  • Tuulikaappi on muutettu aulaksi
  • Lasitettu terassi on täydennetty lasikatolla
  • Saunasiiven ulkomittaan ja sisäseiniin tehtiin pieniä mittamuutoksia

Tutustu tarkemmin messukohteeseen. Katso video, tutustu sisustusratkaisuihin ja tilaa halutessasi Lammi messujulkaisu 2021 tai tilaa uusi Lammi Ideakirja 2021.

Tutustu Lohjan Saarennan muunneltavuusteemaan

Tutustu kohteen tila- ja sisustusratkaisuihin

Avainlippu-merkityt Lammi Harkot takaavat laadukkaan talon

Lammi Harkoilla rakennetaan laadukkaita, luontaisesti tiiviitä sekä palo- ja kosteusturvallisia taloja. Harkoilla rakennettu talo eristää hyvin ulkopuolista ääntä ja sisälämpötila pysyy ympäri vuoden miellyttävän tasaisena. Kestävä kivitalo säilyttää hyvin arvonsa ja tarvitsee vain vähän huoltoa. Messukohde on rakennettu uusimmalla harkkorakentamisen innovaatiolla, Lammi Kuorikivellä.

Lammi Kuorikivi® KK400

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön


 
Julkaistu
12.7.2021